24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
@yigit06 evet kurum sınavı + mülakat yapılıyor.
-
Üstad @paretowilfredo ,Tuğrul Koçer tekrar twit atmaya başladı.Neden acaba?
-
@hayırlısı035 "Yanlış ama devletin takdiri, devletimiz böyle uygun gördüyse bize ne söz düşer (o sınava girmek düşer eheheheh)" gibi gibi şeyler. Keyifleri yerinde ama sanki biraz şüpheli de bir halleri var, ilanları sıkıntıya girmiş olabilir bu coronadan dolayı, seziyorum o heyecanlarını onun kurum içi olduğunu herkes biliyor, o da ona olan bu yaklaşımları referans gösteriyordur muhtemelen ilgili yerlere. Gibi gibi hey İİBF'li aklını başına devşir
-
@hayırlısı035 Dostum bir kişiyi dikkate alabilmemiz için dikkate değer birisi olması lazım Bizim meclisimizde, bulunduğumuz yerde bulunabilmek için bazı kişilik kriterleri var.
-
arkadaslar sinav tarihleri ne zmn netlesir acaba yani en gec aralikta olacak dediler ama 2021 e kalma.ihtimali var midir?cunku calisiyorm kurum sinavlarina hazirlanmak icin istifa dusunuyorum 3 ay onceden,ongorusu olan var midir dostlar?
-
Arkadaslar 2018 puanlarimiz cöp oldu mu kesin. Ben artik takip edemiyorum
-
@furkennnnnnn malesef hocam guy icin çöp oldu
-
@dibace kpss den 75 almak yeterli mi yüksek puan kpss nin bir önemi olur mu guy sınavında ?
-
@yigit06 Giriş şartı sadece 75 puan ve üstü mu olması lazım yoksa kaymakamlık sınavı gibi herkes girebiliyor mu
-
-
@yigit06 tek il tercihi olursa 75 ile kurum sınavına girersin.Sonrada sınavını geçersiniz mülakatta olumlu olursa atanırsinız.
-
@yigit06 herkes giremez.Puanı yeten katılır.
-
Hangi ay sınav yapılır sizce
-
@kemankeşş2 Kasım
-
@ShaCo millet ataniyor 1 ay Maaş alamadım diye ortalığı yıkıyor bizim taa kasım sınav 6 ay güvenlik soruşturması mülakat derken 1 seneden fazla var seviniyoz Ibbfliye yapılani abdliler siyahilere yapmadı vala
-
@adanali01 hocam bu ilan 2018 kpss sonrası gelmeliydi.A grubunda 90 alanlar bir şeyler görüyor.Sadece guy mantığıyla yds olmadan iyice sarpa sardı.Yoksa p48den 80 almışsın bir şey ifade etmiyor.Keşke 2000 guy gelseydi.Bu kadar beklemeye 1000 çok az.
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️29 Nisan 2020 Çarşamba (Yani Yarin)
17.00 de (Tag belirtilen saatten önce gündem olabiliyor 16.40 da gündem takip edilmeli)
İİBF nin kendi sponsorluğu ile
️ Sayın devlet büyüklerine İİBF'nin talepleri ileteceğiz
️GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLE İLGİLİ ETKİNLİK YAPILACAKTIR.
️ ETKİNLİKTE BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK
️ AYNI ETİKETLERİN KULLANILMASI ÇOK ÖNEMLİ(Twitter etkinlik hesapların da yapılacak etiketler açıklanacak)
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır
Katılım gösterelim arkadaşlar. -
yks nin öne alınma ihtimali var o zaman kpss de öne alınabilir arkadaşlar .2020 ye girecek olan varsa bunu da düşünsün .Erkene alınırsa puanıniz düşük gelebilir
-
@ekeblad YKSnin erkene alınması turizm sezonu için düşünülüyor, kpssyi etkilemesi bana kalırsa düşük bir ihtimal
-
@churcill ne alakası var ki turizm sezonuyla .o zaman kpss de turizm sezonunda yapılıyor .sıkıntı mı oluyordu ?Yok akşama açıklama yapacak demekki kapsamlı bir şey var .bence hazırlıklı olun her şeye .