2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@necipuysalll hocam 300 bölerler 25 iktisat 50 işletme vs.. 25 4 katı 100 kişi kapatma puanı 89 .
Yönetmeliği yönetim bu şekil yorumlamış doğru da söylüyor işin kötüsü .
Sözlü alım olmasın inşlh . -
@karar İnsallah hocam. Kurumiçiler bu şartlara tabi olmamasına rağmen İİBF'lilerin şartların daha da zorlaştırması bana garip geliyor. İlanların erken gelmesinden dolayı birçok kişi başvuracak ama sonra sürece katılmayacak eğer yazılı+sözlü olursa hiç olmasa bazı arkadaşlarımıza umut olur.
Bide bölüm bazlı olması işleri daha kötü hale getirir. Bazı bölümler dışlanır. -
@adanali01 iibf lilerin kronik sorunu.
-
@hayırlısı035 çıldıracam ne güzel unutmuştum hmuy 76 kapatma puanı 3600 bu 2200 gösterge 89
Günahtır herkes adaletten bahsediyo( muş )neresinden tutayım bu işin allh kurtarsın gerçekten böyle mi olacaktı bunu mu bekledik ! -
@adanali01 La yanlış yazmışım ️️️️️ yazılı olmasını istiyorum ben.
-
@karar umarim yazili arti sozlu olur ama sozlu olursada ben ayrima gideceklerini dusunmuyorum hmuy gibi olur
-
Şu ilan bir gelse de hepimiz rahatlasak
-
@necipuysalll hocam yönetim tarafından yorum bu ki öyle de görünüyor .dilek istek şikayet allha bundan sonra en hafif tabirle . Ha dediğin gibi olursa sıkıntı yok en güzeli yazılı ve sözlü artı genel ilana çıkılmasıdır söz konusu duy yani duy . Bunu da zorlarlarsa diğerleri ne olur . Yoruldum artık bunlarla uğraşmaktan allh kurtarsın . Yarın birgün sgk almıyoz dese kim ne dicek yarın 1000 guy 800 alsalar kim ne dicek .. iyi şeyler olmuyo gibi .. hayırlısı ne diyelim .
-
Ne güzel sayıştaydan çıktım umut ediyorum . Okuduğum şeye bak . Duy sadece duy . Ne olsun istiyosunuz anlamadım ki nedir yani bu işimizi zorlaştırıyorsunuz yetkililer . Hayır herkes sözlü bekliyo heralde ben de tuhaflık var demek ki . Günah gerçekten günah ayıp ya .
-
@karar Allah yardimcimiz olsun gercekten cok zor donemlere denk geldik sonu guzel olur insallah...
-
Arkadaşlar,çoklu puan türlerinde çıkması halinde kaç puanları görürüz ?Sgk gibi bir tahmin yaparsak 85 üstü kapatmaz mı 89-90 ile kapatır diyenler var açıkcası çok üzgünüm..
-
@bytul 100 de olblr hocam üzülecek bisey yok siz ders çalışın bırakın kimse bilemez aile bakanına sor ne zaman alacağını bile bilmiyordur sgk nin o yüzden bizim bakanlıklarda herşey değişkendir
-
@adanali01 100 derken ?Gerçekten tahminlerinizi almak istemiştim !Ayrıca sgk kaç ile kapatır değildi sorum.Eğer defterdarlık da sgk gibi çoklu puan türü ve direk mülakatla sınava çıkacaksa en sonki sgk nın taban puanıyla benzerlik gösterir mi demek istedim.89 90 bana gayet uçuk tahminler olarak geldi
-
@bytul hocam bende sgk örneğinden kimse bilemez demek istedim sgk sormadiginizi biliyorum ordada mizah yaptım zaten
-
@necipuysalll hmuy gibi olur
-
@necipuysalll ne güzel sayıştaydan çıkmışım şarkı söyleyerek evime geliyorum heralde bu sefer kurtuldum diyorum duy hareketli bi bakayım bakmaz olaydım . Öyle deniyosa öyle gelir ben işletme mezunuyum özel çalışmadım yine de ilan edilsin bakalım . Biz de hakim oluruz demi allh kurtarsın kardeşim gerçekten zor dönemi zorlaştırıyolar .
-
@karar umutsuzluk yok hocam sarkiyi hakimlikten sonrada soylersiniz inşallah:)
-
@adam-simith eger hmuy gibi olmazsa 3 4 bolum disarda kalir o zamanda pek bi anlami olmaz en iyisimi sinav artı mulakat
-
@necipuysalll bakalim hocam yakin zamanda ilan gelir
-
@necipuysalll umudumu elimden alamadılar daha vermem ahaha koro yaparız inşlh sağolasın eksik olma kardeşim inşlh böyle bir şey en azından bu sınava vurmaz diyelim .