2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sedatinho hocam haklıydı çünkü oradan görünen bu. yds merkez alımı 2000 kişi 643 çağrıldı dedim yds yok mu dedi ?
edebimle girdim edebimle çıktım ama tahmin ediyodum artık biliyorum. vakıf gelmiş biz yaş küçüklüğünden giremiyoruz ama banka felan demeyin ileri tarih bi bakarsın .... belli değil hazine uzmanı olarak gidecektik güya dikmene ..
duy tek il sürpriz oldu belli miydi ? bilmiyorum sözlü alım evet te bu belli değildi sanırsam . -
@karar Bu kadar uğraştığın için emeklerin için sağ olasın. Burası Türkiye gemisini kurtaran kaptan diye sözümüz var ne yazıkki
-
@gürkan35 bu ilanı nasıl kabul edelim gözden ilk fırsatta çıkarılan biz oluyoruz işsizler yazık tek kelimeyle yazık . inşlh insafa gelirler dua edelim zor olmadığını düşünüyorum ank merkez verdiler aynı üstatlar bize prosedür işte böyle .
-
@karar ablama bak İİBF için kendini yakmış. Saygılar
-
@strtmn söyledim suç ortağım forumda @strtmn dedim . yok öyle .
-
@karar Aynen ne yazık ki kamuoyu gücümüz yok
-
@karar çok sağolun hocam Allah yardımcınız olsun. bu arada özel bi kurumda muhasebeci olarak işe başladım. İnşallah memur da oluruz.
-
@karar kavgada dadal, sevdada karaca olmaktı en büyük hayalim. Sonra baktım ki, oyun büyük. Strtmn dedim, var git yoluna sen boşver, sonra baktım ki yol yok. Bu vesileyle yolunu kaybeden her çocuğa yeni yollar diliyorum, yeni yılda :))
-
@despot ben guy sınavı var diye muhasebeciliği bıraktım hocam cepten yiyorum.Bu aralar yine psikolojim bozuk.Işsiz evde iş beğenmediğimi düşünen yaratıklarla ugrasiyorum.Zor olmuyor mu?
-
@despot ne güzel maşlh çok sevindim ama bu tarafıda bırakmayasın allh tadını aldırsın .
-
@zenginmemur zor ama en azından kafan rahat oluyor. Benimle de dalga geçen çok insanlar!!! Oluyor.
Dört yıl oğudun da ne olduğğ yeğnüm bağ ben senden çoğ kazanıyom.
Siz onları boşverin çalışmaya devam. -
Kaymakamlik mülakat tarihleri açıklanmış ve bu ay içerisinde gerceklestirilecegi belli olmuş. Bu ilanda ise koronadan(!) dolayı mülakat tarihlerinin yazın gibi olacağı söyleniyordu. Nasıl bir simülasyona düstük bilmiyorum ama devlet kurumlarınin saygınlıgının azaldigi kanaatindeyim. Umarım kurumlar planlanan takvimde hareket ederler , aylarımızın boştan yere geçmesine fırsat vermezler
-
@sokrates12 hocam her koşulda bahane arıyorlar maalesef yazın kpss ertelendi Eylül de daha çok vaka vardı . Şuan ilan veren kurumlar maşallah Ocak-Şubat sınav yapacak. Vaka sayılarına bakın bir ayda yarı yarıya düştü zaten öncesinde biz bilmiyorduk ama gene sayılar yüksekti . Şimdi elimizde kocaman belirsizlik ve bekleme . Biz belamızı bulmuşuz
-
@sokrates12 söylentilere kulak asmamamız gerektiğini görmüş olduk hocam kurum isterse her zaman yapabilir darısı guy a diyelim
-
-
@bulut25 hocam bunda karlari ne olabilir ki alim ihtitiyaclari varsa enflasyonu bizden mi dusurecekler mantigi yoksa maliye bakanligininben artik maliyeye fikir yuretemiyorum baska kurumlar sinav tarihleri netlestirip maliyenin hic bi seyi netlestiremedigi konusunda .. umarim ocakta netlestirirler...
-
@kpsslik hocam bakanlık duy Mulakatina ertelemiş ama yaza diye duyum almadım
-
Guy başlığı da kapandı herhalde. Arkadaşlar vakalar da azalıyor, kurumlar ocak Şubat'a sınav koymaya başladılar, zamanı geldi daha yüksek sesle sınav takviminin ilan edilmesi için etkinliklere herkes katılmalı. Bu gidişte çok bekleriz. Biz ses çıkartmazsak kuruma göre zaten hava hoş
-
@mrvguy bilmiyorum hocam ama geriye baktığımız zaman en son kaç yıl olmuş alım yapalı duy mhuy guy, kurum kendi bütçesinemi yük getirmek istemiyor bir yerden baskımı yiyor yoksa tamamen keyfimi Allah bilir
-
@adanali01 nasıl anlamadım? Duy mülakatı mı ertelenmiş?