2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@marsiyal mulakatin ertelendigini kuruma giden bir arkadas kurumdaki yetkililerden ogrenmis
-
@sedatinho Hocam herhangi bir duyuru yok, ilan da olduğu yerde duruyor? Vİrüste azalıyor neden ertelesinler? Söylentiden ibaret olmasın? Emin misiniz?
-
@muhmul5811 hocam vala niye ertelenmiş bende anlamdm ama ertelenmiş zamanı belli değil sadece
-
@adanali01 Hocam maliye bakanlığını aradım kurum içi sınavı ertelendi diyor mail geldi çalışanlara dedi ama duy için bir şey demedi. Ben açıklama gelene kadar bir ertelenme olacağını düşünmüyorum
-
@bulut25 anladım hocam görüşmenin esası nedir peki zamanın belirsiz olduğu mu söylenmiş
-
@kpsslik mayıs haziran diye belirtmişler hocam defterdarlık mülakatını
-
@bulut25 tamam hocam ben guy ile ilgili bir bilgi sandım da
-
Bu başlık yukarıda kalmayı hak ediyor bence
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı. Daha önce yazıldıysa tekrar sorduğum için kusura bakmayın. P47 puanı 85 civarı olanın 2019 ve 2020 sıralaması nedir acaba?
-
@edaus, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı. Daha önce yazıldıysa tekrar sorduğum için kusura bakmayın. P47 puanı 85 civarı olanın 2019 ve 2020 sıralaması nedir acaba?
2019 - 780
-
Ocak basvuralarinin sonucunu subat ayinda aciklar lar mi acaba? Uzamaz dimi basvuru sonuclarin aciklanmasi durumu.
-
@dibace 85,5 916 (2020)bu kadar oynuyor demek ki 2019-20
-
DUY'da ertelenme olmadı değil mi arkadaşlar
-
@mrvguy ocak basvurulari ertelenmedi demi hocam
-
Resmi bir erteleme yok arkadaşlar. Açıklama gelmezse aynı tarihte başvuracağız.
-
Kosgep de gorduk millet Doğu Batı farketmiyor yazıyor . Herkesin gayesi atanmak 90 puan altı her seyi beklemek hayal oldu geldiğimiz hale bak ya .
-
@rabia89 yani bildigin kadariyla hayir ama ne olur bilenmez ilerleyen zamanda
-
@bybredd hocam kosgeb ten sonra dogudan tirstim maliyenin diger sinavlari ertelemesi kotu oldu millet napsin ideal sehri birakti nere olursa isin garibi tek il tercihi ile orayi bulmak mesele
-
@mrvguy kosgep kaçla kapattı alım sayısı kaçtı hocam buradan bir çıkarım yapabilir miyiz
-
@bytul hic bi sekil cikarip yapamayiz hocam tek il tercihinde .mantik islemiyo . Nasip .bati dogu artik mantik islemiyo milletin tercihlerine kalmis.bi ailemin yani kimi bulundugum yer kimi su sehirde calismak isityorum kimi es durumu kim de icinden gelen.ama ben gordugum hangi sehir nasil kapatir supriz .bakalim gorcez