2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@onuktekin sunu biliyorum ki bu kadar uzamasi hayra alamet degil .... etkinlikler telefon aramalari da yapildi hocam. Sonuc yine bos.. artik cumaya kadar aciklamazlarsa daha aciklamasinlar acikcasi ben suan dan itibaren daha maliyenin aciklanmasini beklemiyorum... napalim elden bi sey gelmiyo beklemekten baska .allah yardimcimiz olsun.diyorum artik
-
hocam kaç yıl oldu bu süreçte 3. yılınız mı
-
Arkadaşlar üzgünüm ama ilk önce gelir uzman yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanacak, daha sonra defterdarlık uzman yardımcılığı mülakat sonuçları. Kesin bilgidir. Selamlar.
-
@deli-oğlan Lütfi Bey mi söyledi?
-
@deli-oğlan gerçek mi bu ya
-
@deli-oğlan
Teşekkür ediyoruz. Mülakata girememiş olmanıza rağmen bu konu ile ilgilenip Lütfi beyden bilgi almanız bizler için güzel oldu. -
@deli-oğlan Bir yanlışlık olmasın hocam guy mülakatlarının daha tamamlanması bile 2 hafta sürüyor üzerine yine bir gvsdir liste hazirlamadır 1 ayda öyle geçse bu ilan 4 ay sonra mı açıklanmış olucak böyle bir şey mümkün olabilir mi
-
Çok üzüldüm şuan
-
@deen twitterdan sesimizi duyuralım dicem de 3-5 kişi yazacak gerisi yazmayacak buna güvenip.. ne diyim beklemek kaderimiz çok üzgünüm
-
Guy sonuçları kaç günde açıklanır yani mülakatlar bittikten sonra 2 hafta da mı açıklanıyor
-
@duha iğneleyici bir mesaj atmışsınız ama bekleyen arkadaşlar için bir katkım olsun istedim, kpss vb. sınavlara odaklanılması için, inşallah herkes için süreç hızlı ilerler ve güzel sonuçlar alınır. Bir karar değişikliği olur da açıklanma durumu olursa seve seve onu da söylerim. Şimdilik durum bundan ibaret.
-
@deli-oğlan en azından duyumunuz kimden bunu söyleseniz doğru da olabilir ama bizim beklemeye takatimiz kalmadı
-
@deli-oğlan kaynağınız nedir ?
-
@deen İntihar etmek istiyorum. bu gercek olamaz hay boyle sansin.
-
Ya dostlar inanmayın şunlara Allah aşkına önüne gelen konuşuyo
-
@deli-oğlan arkadaş telegramda temmuzda açıklanacak duyumunu kendisi yorumlamış ve kendi duyumu gibi paylaşmış. Telegramda temmuz söylentisi ve bakanlıktaki bir müdürün söylediği dolaşıyor. Pareto haftaya sorabilirmiş ancak. Haftaya kadar açıklanmazsa pareto bilgilendirecekmiş.
-
@duha hocam evet simdi dikkat ettim mulakata girmemis bu arkadas? Olabilir mi boyle bi sey asparagaz diyebilir miyiz? yada sadece morel bozuklugumuza benzit atip yakmak mi? Allahim sen sabir ver. Artik hic bir seye inanasim gelmiyo @paretowilfredo hocam lutfen su yorumlara karsi bi aydinlatin bizi iyice dustuk
-
@paretowilfredo ???
-
@mrvguy arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştım ama değmezmiş gerçekten, mülakata kaldım gibi bir cümle kurmadım, önceki mesajlarda mülakata kalamadığımı belirttim zaten, guy mülakatlarını bekliyorum, ikisi de birbiriyle bağlantılı olduğu için guy ile ilgili bilgi peşinde koşarken önce guy un sonra duy un açıklanacağı bilgisine ulaştım, telegram grubu olduğunu dahi şimdi sizden duydum.
-
Guy sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli degil ki pandemi esnek çalışma şeklinde bir 2 ayda onun süreceği tutar tertemiz deliririz.