2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrvguy site yöneticisi de burdaki arkadaslarin bilgi aldigi kisilerden bilgi aliyor farkli bisey duyamayacaklar
-
Arkadaşlar merhabalar,
Bugün akşama doğru bir arkadaşımla konuştum. Laf arasında defterdarlık mevzusu geçti. Defterdarlık Temmuz ayında açıklanacakmış dedi. Umarım doğru değildir. O da bir arkadaşından haber almış bu olayı. Yani bu iş böyle olursa bilin ki mükerrer olayı da olacak. Gene kadrolar boşa gidecek. Ama yedek arkadaşlar için şans artacak. Umarım bu hafta cumaya kadar açıklanır. Herkese iyi akşamlar.
-
@atamaları-bekle valla sizdeki nedir ben bilemedim.
26 mayista net bilgi kesin bilgi yarin kesin aciklanacak diyip milleti carsamba gecesinden persembe aksamina kadar telefon ekranına kitleyen siz degil miydiniz ?
Akıl sağlığınızda mı sıkıntı var yoksa salağa mı yatıyorsunuz bence çıkıp gidin forumdan. Sizin gibilerin cumlelerine ihtiyacı yok buraların. -
@atamaları-bekle Şunu da ekleyeyim. Dedim ki arkadaşıma;emin misin böyle bir olaydan? Arkadaş yalan söylemez dedi. O da şu an temmuz için bekliyor dedi. Bunu yapmanın amacı ne olabilir bilmiyorum. Bir an önce atanmak için elimizden geleni yapıyoruz...
-
Sabah biri telegramdan temmuz ayı bilgisini almış ve etrafta duyulmuş anladık burasını da. Benim anlamadığım arkasında hemen guy ile beraber açıklanacak duyumları, temmuz ayına kalacak duyumları nasıl geliyor.
Ya güzel kardeşlerim madem öyle dün nerdeydi bu kadar duyumu olan cuma nerdeydi şimdi ard arda geliyor telegramdan sonra. Hmb pazartesi mi karar verdi bu plana
Her seferinde aynı muhabbet. Bir taş atılıyor arkasına dalga dalga üstüne.. Öncesinde çarşaf gibi deniz.. -
@atamaları-bekle
Telegramdan duymuştur sizin de arkadaşınız. -
@duha Hocam ben haberi arkadaşımdan bugün aldım. Bende şok oldum bu haberi duyunca dedim hazine maliye bakanlığı neden temmuza bıraksın ki bunca insanı. Bu hafta açıklanır ben yanılırım umarım.
-
@atamaları-bekle
Duyum felan da yok yani sizinkinde. Arkadaş arkadaştan duymuş. Yüksek ihtimalle telegramdır o. Yoksa duyumum var derdi ona. -
Arkadaşlar İstanbul'dan 9 haziran günü ankara'ya guy mülakatına kendi aracıyla gidecek biri var mı acaba?
Yakıta ortak çıkarım ayrıca hes kodu felan da veririm. Hem yol boyunca tekrar ederiz. -
@adamsmiths Seni muhattap almıyorum kardeşim. Laflarına dikkat et.
-
@duha yahu bu adamın duyumunolsa ne olur. Alay ediyor herkesle. 27 Haziran'da açıklanacak keisn hilgi bekleyin diyip dalga gecip gitti.
-
@atamaları-bekle yarın açıklanacak sabredin dedin fos çıktı. Sen dikkat et.
-
Pareto hariç kimsenin duyumuna itibar etmeyin. Ben inanıyorum bu haftaiçi gelicek bu sonuçlar.
-
@marsiyal inşallah hocam ya hayırlısıyla. Ağzınızdan bal damlıyor
-
@adamsmiths
Bu o muydu unutmuşum -
@marsiyal hocam haklısınız ama bir konuda size katılmıyorum. Ben de bu mülakat sonucunu bekliyorum. Bence temmuzda açıklanacak.
-
@adamsmiths o cümlesi yalan çıktı bu cümleside yalandır insallah
-
@atamaları-bekle temmuzda açıklanacak ama böyle olursa mükerrer liste de olur demişsin. Adamların temmuzda açıklamak istemelerinin sebebi zaten mükerrer liste oluşturmamak .
-
@asım-us hocam sizin bilginiz var mi ne zaman açıklanır?
-
@asım-us Hocam siz zaten sürekli bu hafta bu hafta diyip diyip duruyordunuz orayı geçelim lütfen.Bakanlık mükerrer liste oluşturmak istemiyorsa DUY'u açıklar sonra atanıp GUY mülakatına gelenleri eler. Bakanlık bunu düşünmüyor mu bunca zaman bekletecek bu kadar insanları. Ayrıca aynı bakanlık bünyesinde listeler zaten ellerinde vardır. Temmuzda açıklanır açıklanmaz bilmem ama bu kadrolar boş kalmasın meselesi bana çok saçma geldi.