2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Biraz aç hocam şu kara haber nedir bombayı koydun ortaya açıklama yapmadan
-
@onuktekin nasıl yapsak
-
@karar Tunalı şubesi konur sokakta galiba. Orada buluşalım
-
@jokerface hocam kara haber az çok belli açmasına gerek yok guy sonrası gibi duruyor
-
-
Anlamadım ben guy sonrasına mı kaldı yoksa sonuçların açıklanması yakın mı?
-
Şimdi ortaya biri bir bomba attı telegramda. Temmuzda açıklanacak dedi. Sebebi kadronun yanmamasiymis. Şimdi diyeceğim şu bu Telegram grubundan çıktım. Sizce temmuzda mi açıklanacak yoksa yakın mi? Bir bilgili biri Allah aşkına aydinlatsin. Çok sıkıldım bu süreçten. Şifreli değil net konuşalım.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@karar Tunalı şubesi konur sokakta galiba. Orada buluşalım
ben bunu mu dedim ilahi %50 ihtimal ya ben ya sen
orası neresi ya , sanada güvenmiceksek oho
latife bi yana sizinle konuşmak hep keyifli oluyo -
Hocam salliyorlar her ay hep baska aya atiyorlar.felaket tellallari.bu ne mantiksizliktir ya kardesim komisyon safmi mulakatta duyu kazandin mi sorarlar nasil duyda guydan kac puan aldin die soruyorlarsa. Kaldi kapi gibi liste de sistemde olur zaten....
-
Şu dakika değil saliseden sonra sağlam haber duymak istiyorum. Temmuzsa temmuz değilse değil. Aciklanacaksa yok tez zaman yok taşradaki bir yerde çalışınca hemen duyurulur vs vs. Bunlardan bıktık. Net olunmali
-
@gedson yetkili değilim fakat mantık yürütüyorum. Eğer böyle bir çaba içine giriyorlarsa o zaman vmy sınavı var sonra sonuçları mülakatı vs vs bu çok uzun sürer bu kadar beklemezler madem öyle hmuy neden açıklandı? Onu da bekletselerdi belki onlardan da vmy girecekler vardır. Bunların yanında duyu açıkla kazanan ve guy mülakatına gireni ele gitsin. Çok basit değil mi? Bu hafta yada temmuzda açıklanır bilmiyorum ama. Kadro boş kalmasın durumu bence saçma.
-
@karar estağfurullah hocam teşekkür ederim bilmukabele:) seçmek zorunda değiliz üstadım ulaşımı da kolay hem atsinlar bizi oraya
-
HIC ACIKLAMASINLAR BENCE GUYDAN SONRA ACIKLAYACAKLARSA. YAZIKTIK YA BUNCA INSAN BEKLIYO HAYALLERI BEKLENTILERI AILELERINE SORUMLULUKLARI VAR ... HAYIR OLUMLUYSA GUYA KPSS GIRMEZ BOSTAN YERE MASRAF YAPMAZ GUYDAKI ARKADASLARIN HAKKINDA GIRMEZ SEHIR BEKLENTILERI DISINDA KOMISYON ZATEN SORAR KAZANDIN MI DIE KARARINI VERIR ATANANLARADA ONUNE BAKAR BE KARDESIM YA NEDEN BEKLETIYORLAR KAYMAKAMLIK GIBI MESLEGI 1 AYDA MULAKAT ACIKLANIYOR BU NE DIR KI 60 GUNDE MULAKAT ACIKLANMIYO SANKI MITE GIRCEZ COK ISYANLARDAYIM ARKADASLAR SANIRIM COK DOLDUM...
-
@mrvguy Haklisin hem de çok haklı. Telegramdaki sözde mülakat grubunda her gün bir şey dönüyor. Şimdi de temmuz deniliyor. Artık her şey beklerim. Temmuzda aciklanacaksa da açıklanır. Ne yapalım yani? Ben de çok doldum. Gerçekten hmuyu aciklamayin o zaman belki ordakiler de başka sınava girecek. Artık yıldım.
-
Bddk,spk,rekabet,adalet bakanlığı kont,vmy... Bunları da beklemezler inşallah
-
Kaymakamlık ve Sayıştay da var daha
-
Anlaşılan şu ki temmuza bırakacaklar. Hayırlısı...
-
Allah razı olsun bilmükabele... Umarım rabbim emeklerimizin karşılığını verir. Dua çook dua her daim. @karar
-
@locke hocam bilginiz var mı? Varsa ciddi mıdır? Tez zaman dediginiz süre nedir
-
Hayata hep umutsuz baktığımız için hayatın karşımıza çıkardıklarına da umutsuz bakıyoruz. Karamız beyaz olur bir gün inşallah. Geceyi yaşatan güneşi de doğurur elbet.
Hepimiz eller yürekte bekliyoruz. En ufak bir imâya dahi “acaba?” diyoruz. Sabredelim bakalım. Net konuşanlar ortalıktan kayboluyor. Temennilerde bulunarak buralarda kalmayı tercih ederim. Kimsenin eşini, dostunu, ailesini, sevdiklerini umutlandırıp üzmeye hakkımız yok.
Hak şerleri hayr eyler
Zan etme ki ğayr eyler
Ârif ânı seyr eyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler