2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ne kadar boş yaptin ya ortaya bisey atar cekilir sonra tekrar gelir net cevap vermez hala kapali kutu triplerine girer. size de sizden medet uman bize de her sey mustehak
-
@locke Allah aşkına uzun zamandır ne saçmalıyorsun ya.
-
-
bir şeyi ya biliyorsundur ya da bilmiyorsundur bu kadar basit hepiniz mi edebiyat kurdu oldunuz şakalar şiirler kelime oyunları... size bazı şeyler komik geliyor olabilir çogumuzun 5 6 7 senesi ailemizin maddi durumu yok bir umutla bekliyor ama siz de vicdan ne arar saçma saçma cümleriniz..
-
Bir şey biliyorsan açıklarsın veya söylememen gereken bir şeyse de sessiz kalıp ortalarda dolaşmazsın. Sürekli insanların beklentilerinden prim kasma peşinde olmazsın. Arkadaşlar şu insanlara bir şey sormayalım bi havalar bi boş boş cümlelerden sıkılmadık mı?
-
Duyumcu arkadaşların iyi niyetine güvenmek istiyorum arkadaş da forumdan sevdiğim iletilerini takip ettiğim bir arkadaş fakat duyum dediğimiz şey böyle olmuyor ki. Üstelik burada bende dahil olmak üzere cok zor zamanlardan geçen arkadaşlar var tek umudu bu ilan olan arkadaşlar var bu duyum konusu insanları manipüle etmek için kullanılmamalı.
Kara haber yolda
i- Duy açıklanırsa , Kara haberden kastım duyun açıklanıcak olmasıydı
ii- Duy açıklanmazsa, Kara haberden kastım sonraya kalmasıydi.
Halbuki geçmiş senelerdeki iletileri okursanız başta üstad @pareto gibi bizlerin içinde bulunduğu durumu idrak eden birçok üstad duyum aldigi zaman net ve kesin bir şekilde aciklama geregi hissetmisler bu akşam dedikleri de olmuş bu hafta dedikleri de ki hepside tutmuş. -
@sokrates12 Kara haberden kastım; bahtımızın kara olmasıydı. Bir güce dayanmadan yol kat edenlerdi. Mülakatı kazanamayacağıma dair inancımdan dolayı yazdım. Orada beni etiketleyen birine cevap verdim. O kişi lafımı anlayıp ona göre cevap verip iyi dileklerde bulundu zaten. Özetle: “kara haber”= kazanamama inancım ve “tez duyulur”= yakın zamanda açıklanacağını düşünmem.
Diğer arkadaşlara cevabım da:
Burada kimsenin aklıyla alay etmiyorum. “Gini”nin acısını birilerinden çıkarmayın. Zaman gösterip hikaye okutup umutlandırmak istemem. Ben hesabı dün açmadım. Hep buradaydım ve burada olmaya devam edeceğim. Hepimiz gerginiz ama birilerini ortaya koyup vurmayın. -
Bu forumda olan kişilerin %70 insanlarla dalga geçmeyi seviyor Allah bu dalga geçmelerini hesabını illa bir gün sorar hiç merak etmeyin.
-
Neyse ya kimsenin bi duyumu saglam degil ... iyice gerildik.. hakli olarak bazi sozlerde cikmayinca catladik normal olarak . Yapacak tek bi sey kaldi arama ve etkinlikler oda cumaya kadar zaten ondan sonra varsin aciklamasinlar zaten millet guya mulakat icin ucak ptobus biletlerini alir. Kpss basvurularini yapar bosuna masraflar ... ve umutsuz bekleyisler icinde.ne diyim ki gercek duyumu olanlarda olur cikmaz die yazmiyorlar. Yada kimsenin hic bi bilgisi duyumu mevcut degil. Lakin maliyenin de butun alimlarini aciklayip bizleri gec aciklanmasinda ANLAM VEREMIYORUM.... tek temennim CUMAYA KADAR ACIKLANSA. BI YOL CIZSEK IYI KOTU...
-
Bilmiyorsanız bir şey ortalığa atlamayın, milleti peşinizden yalvar yakar koşturup ardından da bu tarz ucuz, amacı belli olmayan romantik söylemlerle meşgul ediyorsunuz.
-
Arkadaşlar @locke arkadaşı az çok tanırım ben de forumdan. Bizimle dalga geçecek biri olduğunu düşünmüyorum. Hem zamanlama hem de kullandığı dil nedeniyle biraz talihsiz bir ileti olmuş.
Gini konusunda zaten en başında dedik bu tür şeylere inanılmamalı. Birileri dediki vay efendim hmuyda 400 atlı demiş 3-4 gün sonra açıklanmış. Kendisi diyor ki açıklanacaktı da imza gecikti o yüzden. Ben buna neden ve nasıl inanayım. Elbette aradaki gecikmeye bir şekilde bahane bulursun birşey söylersin. Açıklanmasa ne diyecekti.
Bu şekilde üstü kapalı yazılmasının sebebi de çok açık. Her türlü sonuca göre yuvarlamanın mümkün olmasıdır. Açıklanmazsa şunu kastettim anlamadınız der. Açıklanırsa da bak bildi olur. Yoksa ne edebiyatı ne sanatı allah aşkına.
Yapmayın etmeyin lütfen. Bırakalım ondan bundan medet ummayı. Sadece duy bekleyen arkadaşlarıma birşey diyemiyorum onların sabırsızlığını anlıyorum ancak başka sınavları mülakatları olanlar ellerinden geldiğince odaklanmaya çalışsın. Yoksa korkarım üzüntü iki üç katı olacak onlar da elden giderse. -
@locke Anladım hocam ablanın duyum var mı sorusu üzerine cevaplanınca yanlış anlaşılmış oldu umarım sinirlerimizi yıpratan bu süreç olumlu şekilde son bulur.
-
@duha
Şunu da ekleyeyim. Madem imza nedeniyle gecikti hmuy çıkıp cuma günü söyleseydi imza gecikti arkadaşlar kusura bakmayın diye. Açıklandığı gün bunu yazmak kolay
Bakın duy açıklanınca da göreceğiz birilerini yine buralarda. -
Arkadaşlar daha öncede dediğim gibi duyum varsa bugün açıklanacak akşama açıklanacak gibi net olur zaten çünkü liste hazırdır ve ilgili memurların eline ulaşmıştır. Bu memurlardan duyan kişide gelir burada paylaşır net olarak 1 saate açıklanacak akşama açıklanacak en kötü yarın açıklanacak gibi çünkü liste gelmeden ne zaman açıklanacağını kimse bilemez. Kısacası bu manalı manalı yazılar yazanları adam yerine koymayın takmayın. Şahsi fikrim hala bu hafta açıklanacağı hatta yarın açıklanabileceği yönünde. Guy sonrasına kalacağını sanmıyorum.
-
Başına iş açtık üstat @locke sorumuzla
Sizden zerre şüphem yok yazınızı ben anladım zaten ama arkadaşları anlamaya çalışıyorum .
Önce hüsnizan sonra suizan . -
@marsiyal
Aynen öyle. @gencbiraday arkadaş liste zamanı bu şekilde duyurdu bize. Demek ki bu şekilde bilgi alabilen bir arkadaşımız. Defalarca kendisine sorulmasına rağmen bilgim yok dedi düzgünce. İstese kendine en çok inandırabilecek kişi şuanda. -
Aslında vekil tanıdığı olanların sordurması ya da Twitter üzerinden vekillerden sorulması yoluyla bir baskı oluşsa bir ihtimal var sanki. Listelerin hazır olmaması inandırıcı değil.
-
@karar Canları sağ olsun. Herkes için en iyisi olana kadar mücadele edeceğim.
-
@locke bu alım için çok mücadele verdik , adaletli olsun genel olarak işsizlere yarasın diye . Başlardaki adaletsizlik asil listede apaçık çıkacak ortaya , onun için bizler çok heyacanlı değiliz . Bizde bu süreçte yeni değiliz ve artık sonucu bildiğimiz listeleri umursamıyoruz . Şanslı değiliz dediğin gibi . Anlıyorum ve biliyorum .
Elbette adalet sağlanan kadar , gariban gülene kadar devam gücümüzce .. -
Galiba herkesin ayrı bir hikayesi var burada. Benim hikayemde bu mülakatla beraber kpss serüvenimi bitirmeyi kafaya koymuş olmam. Kazanılır kaybedilir ben bu kısımda değilim , sadece adalet istiyorum. Devletime hep bugüne kadar güvendim. Önce puan dediler 1 yıl değil 3 yıl boyunca istenilen puanı aldım. Sonra mülakatta iyi ol iyi konuş dediler onu da elimden geldiğince yaptım. Yetmedi bırakma elbet karşılıgını alıcaksın dediler , birçok zorluğa rağmen sabrettim devam ettim. Bu mülakat son çünkü ne benden istenebilecek bir şey kaldı ne de benim daha fazla verebilecegim bir şey. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun
Dönüp bakinca bu süreçte kazandigim şeyim bu mecralardaki güzel dostluklar oldugunu rahatca görüyorum.En azından elde tümden sıfır yok