2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sokrates12 listeler çoktan belli olmuştur
-
@hayırlısıı “hızlandırılan” haftaya ise pek bir sey değişmemiş demek ki zaten önümüzdeki günler denmişti farkeden bir şey yok ben kpss başvurusu yapmayacağım artık diğer senelerimi de yüksek puana bel bağlayıp bekleyerek geçirmek istemiyorum.Guy için mülakata girip masraf yapacağız bari buradan kısayım diyorum hakkınızda hayırlısı okuyarak takip edeceğim artık . Hepinizin hayatında daha güzel günler görmesi dileği ile..
-
@sokrates12 56 gün olmuş.
-
@berkayyy ben de kpssye başvurmayacağım, hiç bir anlamı yok.
-
bugünde bitti kısmet degilmiş açıklanması... guya girecek adaylara başarılar umarım herkes emeginin karşılıgını alır
-
@hayırlısıı bende başvurmayacağım. 3 senelik emek, yüksek puanlar, hiçbir sey ifade etmeyen süreçler, az alımlar, torpiller, keyfi davranışlar. A grubu benden uzak Allaha yakın olsun.
-
@scofieldmustafa benim içinde kpss süreci bitmiştir 2020 puanım olsa da çok iyi bi alım gelmediği sürece başvurmayacağım.
Bye bye Kpss ve kurum sınavları -
Aynı şekılde arkadaslar son gıreceklerımle beraber 10'un uzerınde mülakatla ben de süreci sonlandırmış olacağım. Tekrar kpss sil baştan yeni zaman kayıpları uzak olsun. Emeklerımızın karsılıgını almak duasıyla
-
@nuriko Olmazsa ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
-
@scofieldmustafa vmy ye girecek misiniz hocam
-
Pazartesiden umut var mi? Acaba allahim hala umut ediyo bi tarafim
-
Arkadaslar kpss 14 haziran son insallh o yuzden magdur etmesinler artik guya oyle boyle gircez yazik valla maddi manevi kayip her anlamda... pazartesiden umut var midir ki? @paretowilfredo @paretowilfredo
-
@iibf-93 hayır hocam.
-
@paretowilfredo HOCAM TWET SAYFANIZDA BUNU HABER YAPARMISINIZ hafta sonu birileri gorur etkili olabilir . Pazartesi aciklanadabilir.ayrica arkadaslar ne yapsak kitlesel twet etkinligi mi duzenlesek DUY GUY BUTUN GRUP OLANLARADA DESEK FACEBOK kim ne gruptaysa bilgilendirsek mi? Valla aklima bi sey gelmiyor? Son ana kadar her yol mubahtir ama sizler ne diyosunuz.
-
@paretowilfredo sayfanizda magduriyetlerimize de yer verseniz belki etkili olur bi yetkili gorur .hafta sonu.pazartesi bize umut olur kimbilir? Kpss ve guy oncesi..
-
Kesinlikle sağlam bir etkinlik yapılmalı konunun sayın bakanın kulağına gidecek bir şekilde etkinlik olmaliki bu sonuç açıklansın bizzat konunun bakana iletilmesi lazım duyması lazım
-
Anlasilan herkes umudunu kesmis? @paretowilfredo en azinda siz sayfanizdan bizim magduriyetlerimizi paylassaniz hocam. Pazartesi bi umut yine?
-
@estergon-kalesi olmazsa çobanlık yapmayı düşünüyorum çünkü bir işverene bağlı çalışamam özelde kendi hayvanlarımı alırım onlara bakarım daha iyi insanlarla üç kuruş para için uğraşacak kafa kalmadı
-
@nuriko Haklısınız.
-
Bu nasıl bir sistemdir anlamış değilim ya.kadro için etkinlik mülakatın açıklanması için etkinlik.sürekli birşeyleri talep etmekten bıktık yemin ediyorum.tek dileğim ilerde inş içimizden birileri bu ülkeye bakan olur da bu karışıklığı,belirsizliği,sistemi komple düzeltir.çekilecek dert değil.hasta olduk bunlar yüzünden.artık kelime bulamıyorum bir şey yazmaya.ruhum sıkıldı.