2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@lafz söylediğiniz gibi yaptım teşekkür ederim
-
@çalışkanşirin Ben de Ankara'da yaşıyorum hocam. Ada hayatını bilmiyorum ama kıyı şehirlerde daha mutlu olacağıma inanıyorum. Akdeniz,ege,marmara birbirine yakın ama karadeniz nasıl bilmiyorum. Yoksa kampçılık, balıkçılık, Gökçeada olursa arıcılık da olur. Bunlar bana sinemadan, kafelerden, avmlerden daha çekici geliyor. Bilmiyorum bütün yönleriyle değerlendirmek lazım. Son güne kalmaz inşallah.
-
@scofieldmustafa hocam kac puanla yazdin
-
Buraya bakınca her il uçacak
-
Ne kadar garip muhabbetler oluyor.
Birazda emekli olunca yapacaklarımızı yazalım
-
Başvurular başlamadan önce yazmayı düşündüğüm ile puanımın yeteceğine emindim. Şimdi bu konuşmalardan sonra diken üstünde olduğumu farkettim ... Acaba fazla mi endişe ediyorsunuz özellikle puani 85 üstü olanlar ???
-
@theekonomist
imzamı atabilir miyim buna -
@sedatinho hocam burdan yazmayalım
-
Arkadaşlar Karabüklü olan ilçeleri bilen biri varmı aranızda çok küçükler ev ulaşım vs durumu nasıldır ?
-
Arkadaşlar il seçtim fakat ilçeleri çıkmadı böylemı oluyor acaba ?
-
@michalkalecki evet ilçeler guydaki gibi çıkmıyor
-
@zenginmemur zalım kastamonu bee herkesin dilinde
-
@morpheus Hocam simdi bu anket v.s nerelerde konuşuluyor.Bilgim yok.
-
Karabük ile ilgili bilgi verebilecek var mıdır ?
-
@billofrights izel demir çelik ercan üretim tesisi var. Onun dışında karadeniz olmasına rağmen karasal iklim hakim. Ayrıca safranbolu gibi güzide bir ilçesi mevcut. Başka bir şey bilmiyorum.
-
@iibfkpssa hocam askerlik için bir çóźùm bulabildiniz mi
-
@billofrights ilçeleri çok ufaktır, genelde evleri sobalı, ulaşım kolay. Çok Karadeniz gibi değil
-
Ben başvuruyu yaptım kabul etti fakat il tercih ettirmedi yardımcı olabilecek var mı?
-
@ihc42 ilk ya da ikinci ekranda il tercihi yapılıyor. Bi ili seçmişsiniz ya da başvuruyu yapmamışsınız.
-
@onuktekin hocam,dün yapmıştım başvuruyu şuan girdiğimde önizleme kısmında il tercihi felanda gözükmüyor kaydım alındı başvuru kodum felan var.