2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@demelif Benim de memleketim hocam ama orada yaşamıyorum ilçelerin 3 tanesi özellikle büyükşehirde yaşıyorsanız yıpratıcı olabilir epey küçük ilçeler kasaba gibi neredeyse bakmışsınızdır zaten googledan belki ama diğerleri fena değildir yine arkadaşında dediği gibi doğası güzeldir ,kiralar değişken diye biliyorum son senelerde özellikle ama çok çok pahalı olacağını düşünmüyorum, ben de kararsızım açıkcası
-
@asımus Hocam dediğiniz diğer konularda haklı olabilirsiniz ama merkezde oturma şansı çok zor pek bilmiyorsunuz sanırım ilçelerini en yakını 1 saat Artvin merkeze toplu taşıma olayı zaten sıkıntılı epey
-
Artvin çok güzel şehir gittim gördüm özellikle Hopa
-
@duy-profesoru Aynen hocam Hopa Kemalpaşa Arhavi güzeldir ama geriye kalan ilçeleri biliyorum neredeyse hepsini oralar kasaba modunda sadece
-
rızkımız bu ilandaysa eğer önümüzdeki 5 yıllık sosyal aktivitemiz iş çıkışı kıraathanede kivi içmek gibi görünüyo
-
@düdüklütencere2 bazı ilçeler 3 4 bin nüfuslu( merkezleri)
-
@çalışkanşirin
gece hayatı=domuz avı -
@tlgbrs yok hocam biliyorum bir ayağım orada ama ben genel olarak sehirden bahsedeyim dedim ilçe tercihi yapmıyoruz diye ilçelere girmedim. Ama evet haklısınız ilçelere ulaşım uzak bunu göz önünde bulundurmak lazım.
-
29 ocak bitiyor. Arkadaslar acaba sonuclar guydaki gibi 3 gun sonra aciklanir miki? Bekletmezler herhalde.
-
@mrvguy guy'u gib düzenliyor , bunu hmb . hmb de sınav süreçlerinde çalışma bakanlığını çok aratmıyor malesef
-
@mrvguy Vmy listesini referans alırsak,duy sonuçları için vay halimize ...
-
@duy-profesoru prof olan sensin sen söyle
-
@kartalyürekli haklisiniz insallh gec olmaz.hocam alt tarafi sonuclar aciklancak .
-
@billofrights hocam yapmayin ya. Hadi virus sebebi erteleme bahaneleri dedik ama bunum bi bahanesi yok ki neyse insallh maliye subatta her seyi netlestirir de onumuze bakariz ne diyelim. Iyi dusunelim iyiolsun.
-
@mrvguy inşallah
-
93.8 puan Denizli Tercih edeceğim arkadaşlar haberiniz olsun yazacak varsa..
-
gerçi puana bakmıyor bu işler unutmuşum
-
@zekiçocuk yazmak istiyenler sizin puanınıza bakacak ama....
-
@zekiçocuk en düşük arkadaşım 93.9 (8)kişi yazdık denizliyi sen dışarda kaldın, tüh be önceden haber verseydin ya yazmazdık.
-
91,26 puanla mersin yazdım dikkat