2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@bykeynes, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar başvuru yapmak istiyorum ama sisteme kaydolurken kimlik bilgilerimi kabul etmiyor şuan da bununla ilgili bilginiz varmı?
Sürekli deniyorum ama hata veriyor neden böyle bişey oluyor ki bakanlığı mı aramalıyım?
-
@gencbiraday bence uğraşma dostum. Hayal kırıklığı, üzüntü yaşanmasın peşin peşin. Herkes sonucunu kurum ilan edince görsün. Ayrıca zaten doğru sonuçlar da vermez çoğu bundan eminim. Yorulduğunla kalırsın.
-
@bykeynes Dostum başvuru bitecek bir an önce arasan iyi edersin.
-
@gencbiraday
hocam farklı anket siteleri var oradan anket hazırlamayı biliyor musunuz acaba?google ın da anketi vardı sanırım. 78 il için tek tek başlık zorlayıcı olabilir ve diğer başlıkları da etkiler. herhangi bir anket sitesinde her il için
3 veya 5 puan aralığı seçeneği koyarak anket hazırlarsanız hem daha verimli hem daha kolay olur gibi. örneğin;
Ankara
70-80
80-90
90+
Malatya
70-80
80-90
90+
şeklinde 3 erli seçenekler sunarak veya
Ankara
70-75
75-80
80-85
85-90
90+
bu şekilde 5 erli seçenekler sunarak 78 il için bir anket hazırlanabilirse daha güzel olabilir. her aday kendi ili için kendi puan aralığını belirtmiş olur.
bu işten anlayan ve zamanı olan arkadaşlar yapabilirse güzel olabilir ve seviniriz. -
"Halen sonucunu beklediğiniz sınav varsa belirtiniz." kısmını doldurmuş muydunuz? Malum birçok sınav ertelendiği için sonuç bekleyecek durumda değiliz. Daha çok sınava girmeye hak kazandıklarımız mevcut.
O kısmı boş mu bıraktınız yoksa GUY ve diğer sınavları yazdınız mı?
-
@fenerlim tahmin sadece eminim net demedimki hocam
-
85 puan ile 84 puan arasında kac kişi vardır ortalama arkadaslar
-
Merhaba dostlar.
Bugün itibariyle Defterdarlık Uzman Yrd., Kamu İhale Uzman Yrd., MGK Uzman Yrd. ile İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel (1772 kişi) başvuruları sona erecek.
Halen başvurularını tamamlamamış olan dostlarımız bir an evvel başvurularını sonuçlandırsınlar.
Özellikle son dakikalara bırakmayın dostlar. Hazine ve Maliye Bakanlığı sistemi ara ara yoğunluktan yavaşlıyor. Son dakikalara bırakıp mağduriyet yaşamayın.
İçişleri Bakanlığı personel alımına başvuran arkadaşlar başvuru formunun çıktısını bugün mesai bitimine kadar almalılar.
Ayrıca Defterdarlık Uzman Yrd. il seçimini hala yapmamış olan dostlarımıza ısrarla tekrar etmek istediğim bir uyarım var. Sosyal medya, wp / telegram grupları, forum vs. nerede olursa olsun yazılanlar sizi yönlendirmesin.
Seçimi kendiniz yapın, kendiniz karar verin.
Dilerim başvurularınızda özellikle tek il / pozisyon seçimi yapılan alımlarda gönlünüze göre bir netice elde edersiniz.
Bilgilendirmelere devam edeceğiz dostlar.
Hepinizin bahtı açık olsun.
ALINTI TWEET: Wilfredo Pareto ( @TY_WilfPareto ) -
@morpheus ben boş bıraktım hocam orayı sonuçta henüz Sınava bile girmedik neyin sonucunu bekleyelim ( guy için konuşuyorum başka beklediğim sınav yok )
-
@kpsslik 300-350 arası .
-
Toplam başvuru sayısı kaç acaba?7-8bin varmıdırki?
-
@balans-etkisi bencede genel itibariyle 85 le kapatacak iller
-
@blackbird hayırlısı olsun hocam puanı 85 ve üzeri çekinmeden heryeri yazabilir heryerde gelir diye tahmin ediyorum 80 altına çok inmez diye tahmin ediyorum bakalım aciklaninca gorucez artık
-
@blackbird 85 puanın sıralaması sanırsam 1200 kusur , yaklaşık olarak 50-60 arası kpss sonrası atanan kişi oldu bunların tercih yapacağını düşünmüyorum düşünmek de istemiyorum hepsi çok iyi kurumlara yerleşti . Ayrıca halkbank uzman kazanan dostlar da vardı. Arada yapanlar mutlaka olacaktır şuan çalışıp tercih yapanda mevcut diye duydum . Benim tahminim her puan türünden kapatan iller olacaktır ama nereye kadar düşer onu bilemeyiz fakat 81-82 bandı olabilir . Sayının az olması zaten puanları pek düşürmeyecek. Tabi tek tercih burada bakalım insanlar nasıl tercihlerde bulunmuş değişik sonuçlar bizi bekliyor
-
Umarım tercihler homojen dağılmıştır ve yüksek puanlı çok fazla kişi mağdur olmaz
-
@semihylc o 1200'ün içinde mükerrer girişler de vardır.
-
@kpsslik aynen bunu ben de çok merak ediyorum benim puanim 84.54 sıralama 1283 85 puanlilar da söylese
-
Başvuru yaparken bir yerde başvuru onay maili gelecek gibi bir şey okumuştum sanırım. Pek emin olamadım. Hatırlayan var mı acaba?
-
@nimesay hangi ili yazdınız.
-
Acaba kontejanı dolmayan il olur mu ?