2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bugun de olmadı
-
Yarın artık son gün. Elimizden ne geliyorsa yapalım arkadaşlar i. Bugün hemen hemen hep aynı cevapları aldık ama beklediğimizi, mağdur olduğumuzu bilsinler. Öyle sessizce keyfiniz yerinde beklemediğimizi en azında farkına varsınlar. Personele güzelde derdimizi anlatıp müdürlerine iletmelerini rica ederim. İlla biri diğerini arayıp bizden bahsedecektir. Inşallah yarın son olur da 300 kişi guyun önünden çekilir.
-
Yarın özellikle personel gen müdürlüğünü aramalıyız
-
Personel genel müdürlüğü sınav hizmetleri 0312 415 20 54 ve 0312 415 20 55 aramak isteyen arkadaşlar bu numaralardan ulaşabilirler....
-
Keşke https://twitter.com/hacibayramedutr/status/1397892216207577089/photo/1 bu toplantıdan daha once bılgımız olsaydı ustte arkadasında dedıgı gıbı personel daıre baskanı ''önümüzdeki günlerde '' ifadesini kullanmış.
-
@sokrates12 7-13 arası herhalde önümüzdeki günlerden kasıt zira yarın olsa yarın denirdi hepinize sabır diliyorum artık arayıp göreceğiz mülakata da giren girecek hepinize başarılar
-
@onuktekin bu hafta olsa tarih verirdi bence.
-
@scofieldmustafa belki tam günü bilmiyordur. Malum son imza atan daire başkanının kendisi değil.
-
Gün vermezler arkadaşlar kendide bilmiyordur zaten önümüzdeki günler deyip geçmiş zaten 55 gün oldu yarın gelirse gelir gelmezse zaten ucu iyice açılır yarın beklicez artık
-
@scofieldmustafa bana da öyle geliyor.
-
Personel genel müdürü mehmet karaman
0312 415 20 11 sekreter ilgileniyor ama ilgilenen biri boş çevirmez .
Sınav şubede biri kadın diğeri erkek 2 kişi var onlar bilmez söylemez de 0312 415 20 54/55 şeklinde .
Aramak isteyenler için yazdım:)
Bugünü de yediler . -
@karar personel genel müdürü sekreterini arayalım yarın. Yoğun telefon araması alırsa, durumumuzu da güzelce izah edersek genel müdüre iletebilir. Diğer sınav hizmetlerini zaten hep arıyoruz, liste gelse bile geldi demezler.
-
@karar yarin arayalim insallh son gun aciklasinlar artik.adalet stajyer kontrolorlugunu aciklamislar. BIZIMKINIDE haftaya birakmasinlar yazik ya.
-
Teşekkürler bilgilendirme için:)Normalde bu kadrolar için Güvenlik soruşturması yok değil mi , üzücü gerçekten bu kadar beklemek
-
@çalışkanşirin Son düzenlemelerden sonra arsıv arastırması seklınde ılerlemesı lazım suç kaydı sabıka kaydı var mı yok mu bu kadar.
-
Hmb ve açshb gibi yavaş çalışan bakanlık var mı merak ediyorum
-
@jokerface Evet var o da Adalet Bakanlığı biraz önce stajyer kontrolörlüğünü tam 3 ay sonra açıklayabildi
-
Herkesin ikametinin bulunduğu emniyette yapiliosa eğer belki daha bazi yerler gondermemmis olabilir baska neyi bekleyebilirlerki
Hazine uzmanliginin mülakata gireceklerin listesi bizimkinden cok daha önce aciklanmisti belki o yüzden onların daha çabuk sonuuçlanmış olabilir -
@yusufyigitt07 3 oldu var mı arttıran
-
@jokerface keşke bütün bakanlıklar içişleri bakanlığı gibi olsa.