2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
İçişleri tüm sınav süreçlerini tam olması gerektiği gibi yürüttü.
-
@hayırlısıı @mrvguy arayalım:) beni sesimden tanıyolar gerçi karar sen misin diyolar:( sağolsunlar çoktan aramasam da arattırıyorum:)
-
İbrahim uslu birileriyle görüşmüş bakalım
-
@gedson ne yanıt almış hocam
-
@norm sadece süreci hizlandırın demiş Ibrahim Uslu. Artık baya yetkili biriymiş. Inşallah hızlanır. Yarın son şansımız. Eğer açıklanmazsa temmuz sonu
-
Sadece arşiv araştırması ise bu kadar uzun sürmesi yine çok zor belli başlı şeylere bakılacak veya bilmediğimden böyle düşünüyorum:) , yarına bir ümit
-
Geçen yıl sağlık bakanlığı daha 24 saat dolmadan mülakat sonucu açıklamıştı. Nasıl bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum.
-
@gedson bugün mü olmuş hocam
-
@deen bugün olmuş hocam
-
@gedson hayırlısıyla açıklanır inşallah hocam
-
Bu arada GİB 'deki bir yetkili ise önce guy sonra duy demiş. Fakat bir yandan Ibrahim Uslu mülakat sürecinin hızlanmasını söylemiş. Onlarda yarın gereken şeyleri söyleriz ve hızlanırlar demiş. Bekleyelim bakalim bu yarını. O da olmazsa acı ama gerçek temmuz gözüküyor arkadaşlar
-
Nerden duydunuz hocam
-
Bu mülakatın sonucunu bekleyen biri değilim ama takip ettiğim kadarıyla gelişen süreç beni de rahatsız etti. Umarım zaten manevi mağduriyetler yaşatan bu süreç maddi mağduriyetlere de sebep olmadan yarın itibarıyla son bulur ve sevinen sevinir üzülen de tez vakitte bundan sıyrılıp yeni bir şevkle çalışmalarına devam eder zira nefes aldıkça ümit hep vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@jokerface telegramda birinin mesajına cevap vermiş görüştüm demiş. Hizlandiracaklar demis
-
çok teşekkür ederim hocam inş öle olur
-
@nev kurumun eski alımlarına baktığımda 2015 ya da 2016 alımı ikisinden birisini 1 günde açıklamışlar yine. Bizi neden 2 ay beklettirler hiç anlam veremiyorum.
-
@gedson hocam yarın olmazsa neden temmuz oluyor? Yarın 4 haziran ve temmuza koskoca 26 gün var. Guy mülakatlarını gib yapıyor. Aman gibin işi var diye bizim komisyon veya personel genel müdürlüğü veya artık listeler her kimdeyse dur hele şu maçın sonucu ne olacak der gibi guyu mu bekleyecekler? Bana hic inandırıcı gelmiyor bu senaryo. Tamam gecikiyor evet ama bu guydan sebep değildir.
-
Insallh hocam yarin hizlandirirlarda magduriyetler olmaz.
-
Mesaiye başlayalım
-
@berkayyy sekreterliği aradım hocam ben burası öyle bi yer degil dedi sonu 2055/2054 olan numaraları verdi . Orayı aradım bi gelişme yok dedi .