2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@guyguy26 o arkadaşımız bu forumdan mı acaba boş söylenti çıkmasın sonra size çok yüklenirler hocam ️
-
@gencbiraday hocam bende duydugumu soyluyorum mutlu oldum paylasmak istedim bana yuklenilecek pek bi durum yok yani insallah dogru cikar bu forumda olsa zaten kendi yazardi
-
@guyguy26 insallh hocam guzel sonuclar alirz bu hafta insallh
-
@gencbiraday her soylentiye muhtaciz hocam dogruluk payi yuksek sanki onceki arkadasinin telefon konusmasiyla butunlestirirsek. Olasilik yuksek.persembe cuma aciklarlar gibi
-
Yeni bir gün arayan var mı arkadaşlar
-
@su28a birkaç kez aradım ama açmadılar
-
@su28a şimdi ulaşabildim tarih veremeyiz dediler ama bitmesi için elimizden geleni yapıyoruz dediler inşallah çok uzamadan açıklanır
-
bence darlamayalım daha fazla dostlar açıklanır birkaç güne.
açıklamaları güzel ve olumlu. bekleyelim biraz daha. -
@guy-mağduru ozaman bugün açıklanmasını beklemek pek mantıklı değil şahsi tahminim cuma günü yaparlar açıklamayı
-
@guy-mağduru en geç cuma açıklanır umarım .
-
Hocam bizler fazlasiyla darlaniyoruz bence. ben bu kurum icin istifami verdim daha cok fedakarlik yapan arkadaslarimizda vardir. Senelerimizi de koyarsak en cok bizler darlaniyoruz hocam. Aciklamalari icin baski sart baski olmadan olmuyo ne yazikki hocam bu sureclerde bunu gordum cunku. Tabi bu benim dusuncem bakalim bir an once aciklanmasi temeniyle gunde kac defa girdigimi allah bilir siteye
-
Bu hafta aciklanmasi icin aramaya devam yeter artik diyip aciklasinlar.yas sinirindayiz.beklemeye tahammulumuz yok valla.
-
az once aradım uzerınde calışıyoruz dediler tarıh vermediler mulakat tarıhi ile bırlıkte mi acıklanaçak dedim bana mulukat tarıhlerı ile ilgili bilgi verilmedi dedi bilgilerinize...
-
Muhtemelen önce liste açıklanacak ozaman 1200 kişiyi sıralamak çok zor olmamalı bizim iibf gençliği olsa 1saatte yaparlar bu işi dağları taşları aşmadığımız kaldı umarım çabuk açıklanır
-
@mrvguy size katılıyorum hocam kesinlikle bu kadar zor olmamalı listenin açıklanması ne kadar ararsak süreç hızlanır
-
@gencbiraday Çok eskiden Halk Eğitim Merkezinde bir kursa gidiyordum. Orada çalışanlara yardım ederken yüzlerce kişinin olduğu listeler 10-15 dakikada hazırlanıyordu.
Denklik belgesi olmayanları çıkar, hatalı başvuruları çıkar. En fazla 3-4 saate liste elinde. 4 saat de listeyi kontrol et işlem tamam. Listenin hakkı bugün açıklanması.
-
0312 415 20 55 arayın bir bayan açıyor herkes ararsa daha çabuk açıklanır...
-
@beyaz-fil ah ah keşke herkes bizler gibi olsa hocam ama malesef insanların seneleri geçti yaşı dolanlar ailesinde ciddi hastalıklarla boğuşanlar kimsenin 1 gün bekleyecek gücü kalmıyor bu KPSS dipsiz kuyu...
-
Arkadaşlar bende şimdi aradım ilk olarak klasik cevabı aldım tarih veremiyoruz diye fakat hepimiz adına genel konuşma yaptım yaş konusu hastalık vs gibi insanların gücünün kalmadığını belirttim oda çok nazik bir şekilde sizlere cevap verince iş yarım kalıyor dedi , net olarak aldığım cevap bugüne yetişmeyeceğini belirtti muhtemelen yarın bu iş biter herkesin hakkında hayırlısı fazla arama yapmayalım bence yarını bekleyelim dostlar
-
@mrvguy
saygı duyarım benim düşüncem 1-2 güne açıklanacağı yönünde.