2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gencbiraday aman hocam yeter ki bitirsinlerde aramayiz haydi insallh yarin guzel bi sonuc aliriz .
-
@mrvguy o zaman yarin arariz hocam bugun bitirsinler de .madem aramalarimiz islerini bitirmelerini engelliyo.en azindan burda bekleyen birilerinin farkinda varsinlar. Onu da saglamis olduk bugun.
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben duy sınavı için başvuru yaptım. Başvuru formunu bir yere göndermem gerekiyor muydu? -
İller belli olmuş listeler tamammış. Çalışan birisi bu bilgiyi verdi. Ben aramadim açıkcasi hic kurumu sans eseri biri ile konuşurken denk geldik ağzından kaçırdı sonra ben de duy listesinin aciklanmasini bekliyordum diyince sustu. Yakın zaman içinde liste gelecektir.
-
@istanbulsiyasal o halde bugün bile açıklanabilir
-
@istanbulsiyasal bugün mesai bitimine kadar bekleyelim o zaman
-
@law inşallah. Sonra bir şey demedi daha. guy duy ve diger ertelenen sinavlarin muhabbeti dönerken ben "duy için hala iller bile belli değil, vmy aylar oldu liste bile yok bakalım nolur" dedim o da "iller belli duy'un" dedi birden bos bulunup sanirim. Ben de "ben de bekliyorum onu" diyince bir daha bir şey demedi. Dediği gibi iller belli ise aciklamamalari için hiçbir sebep yok artık.
-
Hmuy ile ilgili birşey dedi mi acaba?
-
@istanbulsiyasal ben 12 gibi kurumu aradım bugün için yetişmesi çok zor dediler ama yarına olur mu dediğimde inşallah olur çalışıyoruz cevabını vermişlerdi
-
@gencbiraday Listeler hazır, gözden geçirme yapıyorlardır belki...
-
@beyaz-fil inşallah öyledir hocam fakat konuştuğum bayanın ses tonu bugün için çok zorda bizde hızlı yapmaya çalışıyoruz tarzındaydı
-
Çanakkaleyi yüksek beklediğimizi yazmışsınız başka hangi il yüksek kapatabilir?
-
@zenginmemur Ağrı ve ardahan 82+ kapatacak gibi. Sivas ve Kastamonu nispeten düşük kapatır
-
Samsun noldu acaba Samsun 🤭
-
@miraculumd42 85 civarı diyorum ben
-
@gencbiraday 85 biraz yüksek değil mi
-
@gencbiraday benim gibi puanı 85 küsürlü olanların kalp nabzını da düşünüyor musunuz hocam
-
@miraculumd42 inşallah düşük kapatır hocam tahminimi söyledim Samsun tercih edilir gibi duruyordu ankette
-
Antep için beklemedeyiz bakalım kaçla kapatacak
-
Bugün gitti yarın açıklansın da önümüzü görelim aklım hep kaçla kapatcakta