2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@beyaz-fil tabi öyle hocam ben çalışıyoruz falan diyince mülakat tarihi için mi böyle uzatıyorlar diye sordum ama yok
-
Bu geniş zaman konuşması sıkıntı yarattı şimdi haftaya kalma olayı çok kötü olacak
-
Arkadaslar bugun beklemeyin aradim biliyorum cogu arkadaslar aramistir rahatsiz ediuoruz listeler bugun aciklanir mi dedim her dakika bakiyoruz bugun beklemeyin ama yarin bitirmeye caliscaz gibi cumle kuruldu yonetim takdirina aciklamamiz.cogu kisi ararsa yine diyorum etkisi olur yarin aciklanmasi talebimizi lutfen yonetime iletin dedim iletiyoruz dendi arkadaslar bugun aciklama olmayacak.yarin bence lutfen herkes arasin yarin buyuk gun beklemeyin lutfen yarin arayin
-
0 (312) 415 20 55 burdan ulaşabilirsiniz arkadaşlar anladığım kadarıyla listeler hazır talimat bekleniyor aramak isteyen arasın en azından belki çok talep olunca üst yöneticilere iletilir bu durum
-
Ben bugün açıklanacağından çok emindim öyle uyandım ama yine umudumuzu büktüler
-
Silinmiştir
-
Kurumu ilk kez az önce aradım. Bir beyefendi açtı telefonu biraz bıkkın ve gergin gibiydi biz herhangi bir tarih vermiyoruz ama arkadaşlar bugün yarın diye söyleniyormus dedi. Son olarak klasik cevap biz hala listeler üzerinde çalışıyoruz bitince yayinlicaz dedi
-
@ynsss4 bu listeler üzerinde çalışma nedir anlamadım sabır taşı olduk be mübarek
-
@gencbiraday 76 ili elle yazsak bu kadar uzun sürmezdi
-
Listeyi hazırlıyoruz tarih veremiyoruz dediler
-
@whshw herkese aynı cevap hocam beklemekten başka çare yok hayırlısı diyelim
-
Bi aciklayamadilar
-
@guyguy26 yarına bir umut kaldı
-
@gencbiraday insallah
-
Bugünde açıklanmadı diyebiliriz sanki var mı tekrar arayan bir bilgi alan dostlar
-
Ille mesai saatleri içinde mi açıklanmak zorunda sanki guy akşam açıklanmıştı.
-
500 600 kisilik sofor mulakatini mart ayi icinde yaparken sorun yok. Bizim alimlara gelince pandemi var. Bunlarin derdi ne? Yemin ederim artik etkinliklere inat bize gıcık olduklarini düsünüyorum. Baska izahi yok bunun
-
@sedatinho dostum Maliye bakanlığı degişik isliyor maalesef.Yoksa diğer kurumlar gayet hızlı.Tarım kredi açıklandı icisleri aciklandi cok var boyle.Calisma bakanlığı ve maliye yavaş süreçleriyle meşhurdur
-
Herkese hayırlı cumalar. Cuma dedik insalalh bu sefer listeler aciklanir .
-
@su28a Bence bugün sağlı sollu arayalım arkadaşlar. Tamam telefonu açanın elinde değil belki açıklamak ama gerekli yerlere iletsinler.Bu iş artık listeler hazırlanıyor, uğraşıyoruz meselesinden çıktı.