2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bende aradım şimdi arkadaşlar gergin bir bey açtı telefonu biz çalışmalarımızı bitirdik ancak sadece bizim bitirmemizle bitmiyor işlemler ,imzalaması gereken amirlerimiz var onları bekliyoruz, en kısa zamanda açıklayacağız dedi, net süre bilgisi paylaşamıyorsunuz ama bugün yada pazartesi açıklanır mı dedim evet olabilir dedi .
-
Arkadaşlar şimdi ulaştım net bilgiyi bende aldım herşey hazır bekliyoruz yönetim ne zaman onay verirse hemen paylaşıcaz dediler bundan sonra arayacak arkadaşlar bunu bilerek irtibata geçerse ve yönetime bugün açıklanması konusunda talep iletilmesi hakkında istekte bulunursa daha sağlıklı olur
-
En kötüsüne kumar oynamışız ya bu kadar bekletilmesi üzüyor.Neye göre tercih yaptik o ilçelerde bizi ne bekliyor onu bilmiyoruz.
-
Şimdi aradım bir bayan açtı. Listeler tamamlandı yönetimde kontrol aşamasında, yönetim yayınlayın derse yayınlayacağız dedi. Peki açıklanması yönünde taleplerimizi iletir misiniz veya biz nereyi aramalıyız dedim. Sizlerden yüzlerce telefon alıyoruz, biz zaten taleplerinizi iletiyoruz dedi. ARAMAYANLAR varsa arayabilir. Baskı hissederlerse bugün yayınlarlar bence.
-
Arayin sorun hocamneden oyley mis bizlerde ogreniriz sebebini.
-
İnşallah araya hafta sonu girmez
-
Bunun olmamasi iicin bastircaz biktirina kadar ilallah diyip yonetim mecburen aciklattiracak guyda da boyle olmustu hak alinmak icin cabalanmazsa cok bekleriz.saatler bile kayip bizler icin.
-
Herkes 3-4 kere arasa bir sonuç alabiliriz.Sonuçta listeler hazır sadece ilan edecekler
-
her gün birileri yazıyor listeler hazır bu gün yarın açıklanacakmış ama ortada bir şey yok:)
-
Arayip ogrendiklerimiz bilgiler arayin hocam burda hesabini bizlere degil onlara sorsaniz daha yerinde olacaktir.bir an once aciklanmasi icin bazi arkadaslar elimizden geleni sarfediyoruz arayarak yalvararak zar zor bilgi aliyoruz yonetime taleplerimizi iletiniz diye yalvariuoruz bekleyecek sattlerimizin olmadigini dile getiriyoruz .burda isyan edeceginiz hesap soracaginiz bilgi alip buraya yazan arkadaslar degil hocam yonetimin bekletmesi.arayin isyaniniz oraya sunsaniz daha etkili olur .iyi gunler.
-
@mrvguy
hocam çok heyecanlısınız. anlıyorum bu süreçlerde daha fazla zaman kaybetmek istemiyorsunuz.
ama bu yılların klasik işleyişi. sebebini merak ediyorum dedim ama az çok bazı şeyleri de tahmin edebiliyorum.
bu konudaki karar mercileri 9 da gelmez hocam daireye. kaldı ki pandemi döneminde daha geç geliyorlardır. öğlene kadar kalan 1 saatte felan sabahki işler, dünden kalan işler halledilir o amirin de üstüne yetiştirmesi gereken işler var önce onları halleder sonra öğle arası olur öğleden sonraki işlerine göre de listeye anca sıra gelir. bizim için önemli ancak oradaki işleyişe amire göre öncelikli iş değildir.
ayrıca arayın iletin dediğimiz elemanlar mutlaka iletiyor zaten. o da ister bitsin gitsin aramasınlar beni artık diye. ama her talepte amirine gidip söyler mi? günde 1 kere bile anca söyler. ikinciyi söylediğinde amirinden nasıl bir tepki görür tahmin edin bakalım öyle sürekli gidip birşeyler iletemezsiniz amirinize. göreve başlayınca daha iyi anlarsınız. amir size yakında gönderirim imzalı izni derse bekleyecekseniz. ikinci gidişinizde azar yersiniz
anlıyorum sizi ama işin gerçeklerini gözardı ediyorsunuz biraz hocam. sakin olun biraz sabır -
@duha hocam güzel hoş anlatmışsın da burda kimsenin sabrı kalmadı bunun da farkında olmak lazım ast üst ilişkisini bizde biliyoruz ama bu kadar da katı değil
-
şuan aradım bir bayan açtı telefonu. neredeyse ağlayacaktı , artık aramayın diyordu, sizin aramanız süreci hızlandırmıyacak dedi şuan listelerinizi güncelliyorum , en ufak bir hata yapmam işlerin daha da uzaması demk olucak dedi, benim işimi bölüyorsunuz. siz arkadaşlarınızla bir platformda haberleşiyorsunuz lütfen artık aramayın dedi. ben de bu yollardan geçtim atandığım halde 6 ay GVS bekledim siz sadece mülakata kaldığınızı öğreneceksiniz. sınav tarihi bile bir muamma dedi.
-
Listeler güncelleniyor demesi şaşırtıcı bizlerede hazır onay bekliyoruz demişti belkide aramayalım diye bilinçli şekilde böyle bir açıklama yapıldı haftaya kalırsa şaşırmam
-
Keşke 6 ay beklemek zorunda kalsaydık 2016 yılında gelmiş en son ilan 5 yıldır yok . Gelir Uzmanlığı desek 3 yıldır yok kimsenin 1 gün bekleyecek sabrı kalmadı yaşlarımız 30 geldi hayatımızı kuramadık vs vs daha söyleyecek çok şey var da neyse .
-
@ztrkrdvn yüzde yüz katılırım puanlarımiz bile yandı 2018 de böyle bir süreç yok yani
-
Zaten bu sistemin ağır işleyişi yüzünden böyle yaş dolmaları vs 1 kurum sınavı insanın hayatından 1 seneye yakın çalıyor hele bir de guy gibi maliye sınavları 2 seneye yakın zamanda bir geliyor herşey daha da çıkmaza giriyor elenirsen sar başa ne diyelim Allah bizlere sabır versin
-
@duha 6 senedir bekliyorum .umarim anlamissinizdir heyacan degil hocam. Bu tahammulsuzluk artik. Burda diger arkadaslarimizinda benim gibi .cok yuksek puan alip bir iki sene bekleseydim eyvallah beklerdim.ama suan adan itibaren saatlerimiz dahi kiymetli yas sinira dayandi....hayatimiz beklemekle zaten geciyor ailelerimizin beklentilerini saymiyorum bile . Yani zor bi sey degil aciklamalari 3 gunde guy siralama aciklandir 2 hafta beklemek nedir ona gore hayatimiza bizlerde yon vercez hocam..neyse. 6 ay beklemis bizler 6 senedir bekliyoruz.kimse kusura bakmasin. Kalin saglicakla.
-
2018 durumlarını hiç söylemiyorum bile hocam
-
Artık ne zaman açıklanacak düşüncesini kafamdan siliyorum böyle zaman geçmiyor. Belli ki bugünde bir netlik yok ️🥺 Allah sonumuzu hayır etsin bir an önce bizi girdiğimiz şu girdaptan alnimiz ak çıkarsın hepimizin bir işi gücü olduğu günleri göstersin arkadaslar