2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Sürekli duy sayfasına bakmaktan guy için çalışamıyorum neyin heyecanı olucak sinirimiz stresimiz artık pes etti beklemekten arkadaşlar niye anlamıyorsunuz
-
Arkadaşlar personel gereken açıklamayı yapmış daha neyi zorluyorsunuz ki bugün yada pazartesi açıklanacak denmiş. Küçük çocuk gibi tekrar tekrar ne zaman açıklanacak diye aramanın bi anlamı yok faydasıda olmaz. Anca süreci yavaşlatırsınız. Az sabır az sakinlik.
-
@marsiyal kardesim once uslubun hic hos degil burdaki ugrasip arayan arkadaslara cocuk gibi benzetmesi yakisik olmamis.bu insanlarda biliyo elbet aciklancak ama herkes ayni sart ve konumlarda degil senin gibi dusunmelerini bekleyemezsin.bizim amacimiz yonetimin sesimizi duymasi daha dune kadar bugun yada aciklanacagini arayarak ogrendik diger arkadaslarimizla.... elbette beklicez ama haklarimizi da sorgulayarak beklicez . Cok bekleyip cok cabalayan ne sartlarda olan arkadaslarimiz mevcur kimse keyfinden degil hocam.uzgunum ama ben ve benim gibi tahamulsuz olmasida hakkidir cocuk luk degildir. Hayirli gunler kardesim.
-
Haftaya kalır gibi oyalıyolar sürekli
-
@marsiyal yastan dolayi beklemekten guy sinavina giremeyen arkadaslarimiz bekledide ne oldu haklarini kayip olmayacak dendi .sonuc. bizlerde yaslardan sinirdayiz bu kurum icin bir suru fedakarliklar verdik .magdur edebiyati yapmiyorum hocam . O yuzden en ufak bilgiye muhtaciz bizlerin tuzu kuru degil malesef .bu konuda her kim yorum yaparsada cevabim hazir.bizim gibi helede cok bekleyip fedakarliklar yapanlarin vakti yok.uzgunum.ben bunun icin istifami verdim.aciklanana kadar sonuna kadar da ararim.
-
@mrvguy ilk gönderine cevap vermedim ısrarla bi gönderi daha yazmışsın ama boş konuşuyorsun ne demek istediğimi anlayan anladı. Şuan ortada bi belirsizlik olsa arayalım bende arıyım kurumu. Adamlar bugün yada pazartesi demiş. Pazarteside açıklanmazsa yine ararızda şuan tekrar tekrar aramanın mantığı yok onu demek istedim ben. Yoksa bahsettiğin şeyleri bende biliyorum bende kaç yıldır sürecin içindeyim kardeşim.
-
Arkadaşlar tekrar bilgi aldım şuan ve üzücü haberi vermek istemezdim ama haftaya kalmış listelerin yayınlanması kalın sağlıcakla..
-
@gencbiraday açıkça belirttiler mi hocam haftaya kaldı diye 🥺
-
Bos size gore ama bana gore dolu konusma. Bana gore de sizin konusmaniz bos hocam.ama amacim munakasaya girmekde degil uslubunuz uygun olmadigini dile getirmek . Burda arayan arkadaslar la ancak bugun yarin aciklanacagi bilgisini aldik peki siz nerden aldiniz ? Hic bir caba hic bir ugras bos degildir. Platformun amaci nedir peki birlikte hareket edip dusuncelerimizi paylasmak saygisiz cumleler kurmak degil heleki kibirli olmak hic degil.neyse munakasa zamani degil.saygiyla dusuncelerimiz ifade etmek..sizin gibi saygisiz bi uslup kurmam .. son sozum . Iy8 gunler
-
Aman biseyi de hemen yaparlar ne illet bi bakanlikmis be..
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bos size gore ama bana gore dolu konusma. Bana gore de sizin konusmaniz bos hocam.ama amacim munakasaya girmekde degil uslubunuz uygun olmadigini dile getirmek . Burda arayan arkadaslar la ancak bugun yarin aciklanacagi bilgisini aldik peki siz nerden aldiniz ? Hic bir caba hic bir ugras bos degildir. Platformun amaci nedir peki birlikte hareket edip dusuncelerimizi paylasmak saygisiz cumleler kurmak degil heleki kibirli olmak hic degil.neyse munakasa zamani degil.saygiyla dusuncelerimiz ifade etmek..sizin gibi saygisiz bi uslup kurmam .. son sozum . Iy8 gunler
-
Malesef hocam haftaya kalmış
-
@gencbiraday böyle olacağı belliydi zaten ya ️ kaderimiz alışık beklemeye
-
Başvuruları yapmasak 2000 kişilik ilanı komple iptal ettiler diyeceğim. Böyle bir işleyiş böyle bir bakanlığa yakışmıyor Kırtasiyecilik tabirinin pratikte vücut bulmuş hali.
-
Belki mesai bitiminde açıklarlar.
-
İçişleri Bakanlığı resmen bürokrasi dersi veriyor en üst kademesinden en alt kademeye kadar mükemmel çalışıyorlar bir de üstüne şu pandemi zamanında üstüne o kadar yük binmişken umarım Sayın Lütfi Elvan da bu durumu en kısa sürede düzeltir kendisi de bürokrat kökenli bi duruma bi çare bulacağına inanıyorum
-
4- Hazine ve Maliye Bakanlığında işler duracaksa bu personeller ve yetkililer neden var. Defterdar Uzman Yardımcılığı listeleri kısa sürede açıklanabilecek bir sisteme sahip zaten bu bekletilme neden?
ALINTI TWEET -
Sevgili dostlarım.Kurumu arayarak boşa vakit kaybetmeyin derim.Yok sona geldik yok az kaldı yok şu kadar kaldı gibi oyalamalara kanmayın.Bu liste emin olun başvurunun bittiği gün bile açıklanabilir çok zor birşey olmasa gerek.Örnek vermek gerekirse VMY listesini 3 aydır açıklamadılar mesela.Sebep ne?Sona mı gelemediler denklik belgesi mi istediler? Tabi ki bilmiyoruz.O yüzden diyeceğim o ki boşa aramayın derim eğer bizleri dikkate alıp bize göre karar alsalardı şimdiye guya duya girmiş herşey belli olmuştu.
-
Bizleri düşünseydiler alım sistemini değiştirmezlerdi.Böyle bir alım sistemi önceden guyda vardi o düzeldi.Duyda niye yapmadılar.Ben söyleyim çünkü biz layık değiliz.Belkide angarya iş duyda çalışmak.Şimdi 85 puani olan aday dısarda kalırken 78 puanlık aday taşra uzmanı olacak.Yani puanı kritik olanlar bence kazanmadım ne de olsa desin.Yoksa haftayada hangi gün açıklayacaklarla geçer.
-
Insanlar ac kalsin , issiz kalsin bir gram dusunmediklerine eminim. Liyakatsizlikten , bozulmus bir yapi var iceri de bunlarin olmasi olagan diye dusunuyorum . Kim bilir ne islerle ugrasiyorlardir Allah bilir .