2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sedatinho Demeyin ya üçüncü haftaya giricez
-
Hayır anlamadığım gib 3 günde açıkladı burada 3. Haftaya giriyoruz üstüne üstlük yaklaşık 4 katı daha az kişi var neden bu kadar uzadı anlamadık .
-
@semihylc acaba mulakat tarihi ile birlikte mi aciklicaklar diye bekledi.bir ay sonra hemen mulakatlar olursa
-
Ankara için bir taban puan var mı acaba arkadaşlar bilgisi olan var mı
-
@rabia89 ama telefonda mülakat tarihiyle açıklama olmayacak şeklinde söylenmisti sanki yanlış okumadiysam forumda görmüştüm
-
@gizem33 yazmak istediğim ama yazamadığım bir il oldu.Yüksek veya düşük kaç puan olacak bende merak ediyorum.
-
@zenginmemur ben de riske girip yazdım mecburen hocam ama bakalım hayırlısı
-
@sedatinho sen kahin misin
-
Merhaba arkadaşlar Sakarya yazan var mı acaba varsa kaç puan ile yazan oldu rica etsem bilgi verebilir misiniz. Başarılar dilerim
-
@tamehliyetsiz hayır komutan logar, tahmin ettim
-
Bugün yine arayacak olan var mı ?
-
Arayan arkadaşlarım aldıklarınız bilgiyi bizimle paylaşır mısınız
-
Maalesef hiç umudum yok. Bugün de açıklanmaz. Maalesef iibflileri ancak seçimden seçime hatırlıyorlar!
Erken seçim ya da 2023 genel seçimlerden önce görün bakın 5000 guy 2500 duy alınır
-
@busrag sizde arayin
-
@adaysmmm merak etme seçim öncesi de olsa o kadar guy - duy alınmaz..
İnşallah bugün açıklanır listeler belli deniliyordu -
Bilmiyorum kardeşim bizde beklemeyiz.Yönetim onay verirse yayınlarız . Aldığım cevap bu arkadaşlar
-
Valla bu yonetim bizi harbi yordu.artik telefondakiler yonetim bahanesinide koydu acikcasi yetkililere iletiriz diyorlar ama bazen inanasim gelmiyo acaba savsakladilar mi ne ? Acikcasi aciklanacagina benimde pek umudum kalmadi o yuzden aramayi kestim hep ayni cevaplar yonetim onay verirse yonetim onay verirse.hala ne bekliyorlar anlamiyorum.neyse...allah buyuk adamlarda agiz birligi olmus artik.
-
@mrvguy eninde sonunda açıklanacak hocam bizleri merakta bırakıyolar olan bu . Hayırlısı olsun bu hafta içi bi gün açıklanır gibi
-
@adaysmmm seçim öncesi guy alınır ancak o sayilarda iibf mezunu almazlar.Alsaydilar şimdiye kadar zaten ihtiyaç vardı almadılar.
-
Arkadaşlar şimdi aradım görüştüğüm beyfendi bıkkın bir ses tonu ile “ son aşamaya geldik en kısa sürede açıklayacağız dedi “ bugün yarın olur mu o zaman dedim bunu söyleyemem dedi bi aksilik olursa bu kez bunu sorarsınız dedi neden bugün dediniz ama açıklamadınız gibi . Yani garanti olsun diye gün vermiyor ama bugün ya da yarın açıklanacak çok büyük ihtimal arkadaşlar bilginize ..