2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
-
Arkadaşlar telegram grubunda yapılan sıralamaya göre Karaman için taban puan kaç bilen biri varsa paylaşabilir mi?
-
@miltonkeynes en son 83 civariydi.
-
@fatmaakbas sağolun hocam.
-
Antep için nasıl sıralama bilen var mı?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@fatmaakbas katılım nasıldı hocam ?
-
Gümüşhane için var mı taban puan tahmini telegramda ?
-
Arkadaşlar Samsun için taban puan hesaplama yapıldı mı telegram da
-
Bolu için bilgisi olan var mı hiç konuşulmuyor
-
@kd16 Hocam 85 dediler en son
-
Kurumiçilere göre güvenlikçiler kuruma 90 üstü ile girmiş. Yeni alınan güvenlikçi taban puanı bakarsak en yüksek 81 ile kapatmış. O da ortaöğretim KPSS ile alım yaptı.
İİBF KPSS-Alan adayları ise GK-GY yanında muhasebe, vergi, maliye, hukuk, iktisat, Türkiye ekonomisi, idare hukuku, anayasa gibi birçok dersten hem kpss hem de kurum sınavına tabi tutuluyoruz. Bide uzman olabilmek için de 2 yıl sonra tekrar sınava tabi tutuluyoruz. Hani liyakat?
Bu yeterliği sağlamayan kurumiçiler kolay yoldan uzman oluyorlar. Sonra ekonomi neden kötü? Bürokrasi neden yavaş? Tabi ki bu sorunlar ortaya çıkar.
Haaa unutmadan ben 2014 yılında ortaöğretim KPSS sınavında 85 puanım vardı. Ehliyetim de vardı. Eğer bilseydim şoför veya güvenlikçi uzman olabileceği o zaman olması gereken yolu değil. Kolay yolu tercih ederdim. Sadece ben değil. Birçok İİBF'li KPSS-Alan adayları aynı yolu izlerdi. Buda haksız rekabetin göstergesidir.
-
ALINTI TWEET: @ferhatangat
-
@elifnur24 ben 82 küsür ile yazdım
-
Bitlis ne durumda acaba?
-
@amiree bitlis yazdım bende çok merak ediyorum umarım yüksek kapatmaz
-
@4545 kaç puan ile yazdınız acaba
-
@amiree 81.34 siz kaç puan ile yazdınız