2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ksünr ne son aşamaymış be bu süre içinde 1200 kişiyi ezberler isim isim sayfaya bakmadan bile açıklanırdı
-
Kurumu aramak, oradaki memur arkadaşları bunaltmaktan, onların vaktini almaktan başka hiçbir işe yaramaz. Arayarak sadece insanların işine engel oluyorsunuz. Amirler ne derlerse o olacak, sizin aramanız hiçbir şey değiştirmeyecek. Lütfen bekleyin.
-
Kurumu aramak geçen hafta çok mantıklıydı demekki aramakla acıklamayacaklar.Telefona bakan memurlar kesin söylemiştir ama demekki sınav komisyonu isteyince açıklanacak.Belkide mülakat tarihlerini ayarliyorlar.Bakın ama sisteme kızalım boyle rezil bir alim sistemi nerde oluyor artık.
-
Alım sistemi bozuk gelin bunu TV'lerde yayınlayıp kamuoyu oluşturalım desek kaç kişi toplanabiliriz?
-
Alım sistemi yanlış gelin hep birlikte kamuoyu oluşturalım TV'lerde bu sistemin kumar olduğunu paylaşalım desem kaç kişi toplayabiliriz?
-
Mülakat açıklanmayacak sadece liste ilan edicez demişler hocam
-
@ksünr yok hocam son asama dedikleri imza prosudurleri o liste herkes biliyo ki hazir.bir imzaya kaldi butun bi gelecek ve sabrimiz.sagolsunlar hep bahane.yonetime iletin die yalvardim resmen.iletcez falan filan hic inanmiyorum nedense . Hala ne bekliyorlar inanin anlamiyorum .onagore umut baglayalim yada onumuze bakalim..mulakat tarihlerinide sonra hazirlasinlar sart degil yani.
-
@deli-oğlan hocam puanlarimiz cok kritik yerde oldugunda bir an onca aciklanmasini istiyoruz ona gore umut baglayalim kafasindayiz.yoksa amacimiz telefonlardakini rahatsiz etmek degil yonetimin biraz daha hizlanmasi.puanlarimiz cok yukseklerde olsa ilk senelerimiz olsa bekleriz.baski yapmamiz bundandir.
-
@mrvguy bende bunu söyledim açıkçası dedim guy sınavına gireceğiz ama odaklanamıyor ders çalışamıyorum bunun sonucunu merakla bekliyoruz dedim . Sabırmış bizim en büyük imtihanımız aslında ben 5 senedir bunu anladım hepimize güç kuvvet diliyorum . İnşallah sabrın sonu da selamete çıkar hepimiz için
-
@mrvguy aynen öyle ben ilk aradığımda cevap veren bile olmadı telefona açmıyorlar da Artık tüm çalan telefonu pes etmedim tekrar aradım sonunda ulaştım . Benim eşim de arada bi arayıp soruyorduk . Bizim aramalarımız ile açıklamaları gecikmez durumumuzu görsünler . Biz o kadar çile çekiyoruz bu yolda anlayan olmasın mı onlar da görsün az da olsa , yine de anlamazlar da işte ..
-
@deli-oğlan onların vakti önemli de senin benim vaktim önemli değil mi bak vakit denen şeyle o kadar insan mağdur oldu yaştan ötürü zaman durmuyor ve aleyhimize dikkatini çekerim . Açıkçası bende artık sabır falan kalmadı . Sen arama biz arar sorarız senin yerine de arkadaşım sen rahatsız etme malum adı rahatsızlık ise biz ederiz kaldı ki en doğal hakkımız oysa ki sormak aramak ..
-
4- Hazine ve Maliye Bakanlığında işler duracaksa bu personeller ve yetkililer neden var. Defterdar Uzman Yardımcılığı listeleri kısa sürede açıklanabilecek bir sisteme sahip zaten bu bekletilme neden?
ALINTI TWEET
Bu ileti aramakla işleri yavaşladığı söyleyen için geçerlidir. Ayın 8'ine kadar denklik belgesi alınacağından dolayı 1 hafta aramadık. 1 hafta sonra aranmaya başladı. Alıntı tweet dile getirildiği gibi biz arayınca mı işler yavaşlayacak? O zaman personel daire başkanlığı neden kuruldu. Kurumun elinde her türlü teknik ve bütçe var ama nedense İİBF'nin alımları gelince işlerin yavaşladığını söylüyorlar. Artık kurumların alım konusunda İçişleri Bakanlığını örnek alması gerekiyor. -
@ksünr o kadar haklısınız ki.. Öğretmenleri düşünen var sağlıkçıları düşünen var bizi düşünen yok ama biz hala onları mı düşünelim.Onlar istediklerini aldı alımları düzenli bi şekilde geliyor mülakat sistemini bile değiştirdiler ama biz hala aynı yerdeyiz .3 yıldır beklemişiz bekleyeceğimiz kadar. Hepimiz 3 er yıl yaş aldık. Onlar bizi düşündü mü ?
-
Arkadaşlar Sürekli olarak Ast-Üst amir memur ilişkisini bize vurgulayıp durmayın. Atanmış olmasakta hepimiz o ilişkiyi biliyor ve anlıyoruz. Yok memuru oyalıyormuşuz bilmem ne. Elimizden başka bir şey gelmiyor. Denemek zorundayız.
-
imkanı olan arkadaşlar; bakan bey ve bakanlık etiketlenerek birer tweet atabilirlerse eminim süreçte hızlanma olacaktır. zira bu noktadan sonrası keyfiyet artık; 17 gündür bir liste açıklamamanın bahanesi ve mazereti olmaz
-
@busrag hep sistem kurbanı olan biz oluyoruz vmy ye Güya girecektik ne kadar hayaller kurduk yandı bitti kül oldu . Guy eskiden yılda iki kez alım yapardı ne kadar şanslılar o dönemlerde guy olan arkadaşlar mesela az buçuk birşeyler bilen guy oldu yani biz artık ne çalışalım da öne geçelim daha yüksek puan alalım diye düşünüyoruz netler yükseliyor puan yerinde sayıyor ne kadar berbat bi süreç içindeyiz akıl karı değil gerçekten tavsiye etmiyorum KPSS A için yeni başlamayı düşünen hiç kimseye 5 senedir herşeyin olabileceğini yalnızca bi türlü memur olamamayı gördüm şahsen ben . Bize kimse yardım da edemiyor sayıca azız bizim de kendimize hayrımız olmuyor ALLAHtan Umt ediyorum ki inşallah bize hayırlısı ile memurluğun kapılarını açar orası burası diye seçim yapacak durumda da değiliz hangi meslek olursa defterdarlık gelir uzman yard olsun bi şey olalım da artık ne olduğumuz da önemli değil . Telefonla görüştüğümüz kişiler hali hazırda memur görevleri karşılığı maaşını alan bu işleri yapmak zorunda olan kişiler birileri onlara acıyacağına kendinize acıyın bu daha rasyonel olacaktır . Hepinize Allahtan sabır diliyorum tez zamanda emeklerimizin karşılığını hakkımızı almamız dileği ile .
-
Diyelim ki tercihler açıklandı. Tercih sonucunu nerden göreceğiz
-
Arkadaşlar açıkçası ben listenin dünde geçen haftada hazır olduğunu düşünüyorum nitekim aynı gün arayan bazı arkadaşlarımıza çalışmalarımız sürüyor bazılarına liste hazır onay bekliyoruz gibi cevaplar geldi , burada sanki kurum biraz ağırdan alıyor gibi aramamak ne değiştirir ki bizler senelerini harcadı bu yolda her geçen gün yaş sınırına daha çok yaklaşıyoruz ne olacağımız belli değil öğle sonu ısrarla aramanızı ben tavsiye ediyorum ki bende arayacağım öğretmenler KPSS biter bitmez 100 binlerce tweet atıp o kadroyu zorla alıyorlar bizlere zaten bir tutam insan alınıyor oda ağırdan alınıyor
-
@gencbiraday bunun için bu kadar beklemezlerdi diye düşünüyorum. Muhtemelen mülakat tarihi icin bekletiyorlar listeyi.
-
@scofieldmustafa hayır hocam ben sordum mülakat tarihi ile mi açıklanacak diye hayır sadece iller açıklanacak sınav tarihi belli değil pandemi dolayısıyla dedi