2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@scofieldmustafa hocam mulakati beklersek yandik diyim 1 ay bekleriz allah korusun.siralamalari aciklasinlar onu da sonra hazirlasinlar raziyim yeminle.
-
Onu net bir şekilde sordum net cevap verdi amacımız sadece listeyi ilan etmek dedi sanmıyorum hocam
-
Valla bilemedim ariyoruz ayni cevaplar surekli arayip surekli ayni yanittan biktim baska bi yolda gelmiyo ki bekle beklede neyi beklicez.
-
Arkadaslar belki bi umut mesaiden sonra aciklarlar yada hic.sanirim bugunde aciklanmiyacak.3 gunde aciklanacak liste 15 gun gecti .resmen
-
memurlar.net editörüne yazdım inşALLAH haber yapacak arkadaşlar. O zaman daha etkili olur. Twitter kullanan arkadaşlar en azından 1 tane tweet atarlarsa gayet yerinde olur; bakan beyi ve bakanlığı etiketleyerek
-
Bende aradım onay bekliyoruz haberleri var dedi bende ilettiniz mi dedim evet dedi gelip şimdi söylese hemen ilan ederiz dedi Allah sabır versin bizlere
-
Arkadaslar banada her seyin hazir oldugunu onay bekliyor lar mis .yonetime zar zor iletilmesini saglamaya calisiyorz. Bence ayni cevaplari alsaniz dahi arayin lutfen magduriyetinizi dile getirin aman zaten aciklancak die beklemeyin eger biraz baski yaparsak mesaiden sonra aciklattirabilirz
-
@mrvguy hocam arama konusunu bu kadar takıntı yapmayın zaten telefonu açan insanlar durumun farkında ve kararı verecek olan onlar değil yeterince aranıyor ve üstlerine iletiyorlar mutlaka yani iki kez değil de beş kez arayınca amirlerine yeter artık açıklayın diyecek değiller
-
@supplyside basustune . Ben uzerime duseni yaptim .bekleyin siz . Seneleriniz kayip gitseydi ne den bu kadar uzerine dustugumu anlardiniz. Kusura bakmayin hocam benim tuzum kuru degil. .telefonu cevaplayanlardan cok sizler rahatsiz oluyosunuz onu da anlamis degilim sizin kadar rahat degiliz ondandir bu kadar baski duymamiz ..... 5 - 6 senedir bekleseydiniz o telefonu arsinlardiniz..... sizleri arayip rahatsiz etmiyoruz sizler neden rahatsiz oluyosun anlamiyorum. Kardesim sizler kadar belki puanlarimiz yuksek degil belki senelrce ugrasiyorz is yerimizden istifamizi vermisiz ailelerimiz bekliyo. Sizler gibi bir suru kurum mulakati beklemiyoruz bir iki kuruma bel baglamisiz. Elinize ne geciyo inan anlamiyorum cevap da yazmayin bana.yemin ediyorum forumdan sogudum.sizin gibi her seye muhalefet olan insanlardan. Zor olani daha da zorluyosun ben iibf kadar birbirine gostek olan bolum gormedim.
-
@mrvguy sizinle polemiğe girme amaçlı yazmadım kötü bir niyetle yazmadım sadece basit bi tavsiyeydi yazdığım sinirlenmenize gerek yok hepimiz sonuçları bekliyoruz ayrıca burda kimse birbirini tanımıyor hayat şartlarını bilmiyor sanki sadece siz zor durumdasınız ama herkes bir eli yağda diğeri baldaymış gibi davranmayın sanki her dakika arayınca sonuçlar hemen açıklanacak ama biz bilerek aramayın sonuçlar açıklanmasın diyormuşuz gibi davranıyorsunuz ne alakaysa köstek olmak her şeye muhalefet olmak olarak yorumluyorsunuz ne yazdığınızın ve size ne cevap verildiğinin farkında olun lütfen
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@supplyside basustune . Ben uzerime duseni yaptim .bekleyin siz . Seneleriniz kayip gitseydi ne den bu kadar uzerine dustugumu anlardiniz. Kusura bakmayin hocam benim tuzum kuru degil. .telefonu cevaplayanlardan cok sizler rahatsiz oluyosunuz onu da anlamis degilim sizin kadar rahat degiliz ondandir bu kadar baski duymamiz ..... 5 - 6 senedir bekleseydiniz o telefonu arsinlardiniz..... sizleri arayip rahatsiz etmiyoruz sizler neden rahatsiz oluyosun anlamiyorum. Kardesim sizler kadar belki puanlarimiz yuksek degil belki senelrce ugrasiyorz is yerimizden istifamizi vermisiz ailelerimiz bekliyo. Sizler gibi bir suru kurum mulakati beklemiyoruz bir iki kuruma bel baglamisiz. Elinize ne geciyo inan anlamiyorum cevap da yazmayin bana.yemin ediyorum forumdan sogudum.sizin gibi her seye muhalefet olan insanlardan. Zor olani daha da zorluyosun ben iibf kadar birbirine gostek olan bolum gormedim.
Aşırı haklı zerzeniş Çok iyi dedin diline sağlık
-
Kurumu arayıp bilgi almaktan daha doğal ne olabilir ? Yani her seye de muhalefet olunmaz ya . Evet bizim aramamızla açıklanmayacak onu buradaki herkes biliyor zaten amaç belki bi umut sesimiz duyulur bi görevli durumu bildirir veya o an bi gelişme olur . Farkında mısın bilmiyorum ama ne hazine ve maliye uzmanlığı açıklandı ne vergi müfettişliği hep bekliyoruz . Guy sınavı ertelendi o kadar dedik ertelenmesin ertelenince çok zaman gidiyor yok ertelensin dediniz 26 Ekim’de olcak sınav 13 Mart’a geldi virüs bitti mi ertelenince hala 8 bin vaka var hala hasta olabiliriz hala risk devam ediyor . Diğer kurumlar sınavları yaptı mülakatları yapıyor içişleri bakanlığı 30 bin vaka varken mülakat yaptı geçen gün gece saat 1 de arkadaşmışı kaymakamlık mülakatından aldım gece saat 1 de arkadaşlar . Hala bekleyim diyen zihniyetlere 2021 KPSS başarılar .
-
@ztrkrdvn hocam kimse beklemeye devam edelim açıklanmasın falan demiyorki hepimiz sınav olsun süreç hayırlısıyla sonuçlansın istiyoruz her dakika aramanın faydası yok demeyi neden bekleyelim olarak yorumluyorsunuz anlamak güç gerçekten
-
Yazık meslektaş olacağımız tiplere bak
-
Cuma ve Pazartesi’den çok umutluydum artık beklemeyi bırakıyorum açıklanacağı yok.
-
Neyin faydalı olacağını buyrun söyleyin de arkadaşlarla onu yapalım hocam
-
Aynı bakanlık 875 kişilik vmy listesini de açıklamıyor. Listeler için çalışmalar devam mı ediyor acaba onda da? Hayır.
Bizim istediğimiz zaman değil, istedikleri zaman açıklayacaklar. Listelerin hazır olması hemen açıklanacağı anlamına gelmiyor.
Umarım en kısa sürede açıklanır ancak elimizden bir şey gelmeyeceğini düşünüyorum.
-
@muhalba kesinlikle öyle bilinçli bir bekletme söz konusu
-
@busrag şoför alımında pandemi yok galiba.
-
@muhalba hadi bu sonuçlar en geç haftaya açıklanır gibi. ben asıl guy sinav sonuçlarının açıklanmasını beklemekten duyda sıralamaya girsek o mülakat sürecini sonuclarin açıklanmasını beklemekten şimdiden yoruldum o sürecin uzunluğunu dusuneyorum. O kadar yavas isliyor ki her sey sonumuz hayrolsun...