2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Belki de kaç gün önceden hazır olan listenin yayınlanması için bir yöneticinin imzasını veya 'yayınlayın' demesini bekliyoruz.Sürecin en basit noktası olan liste yayınlanmasında bile bu kadar bekliyorsak ilerisi için vah bizim halimize.Koskoca bakanlıkta olay tamamen yöneticinin keyfiyetine kalmış, o yüzden biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım hep nafile olacak.Yazık.
-
Hmb : pazartesi hafta başı , salı sallanır , Çarşamba çarşafa dolanır , Perşembe perişanlık , cuma mübarek gün , hafta sonuda kapalıyız geçmiş olsun
-
Şu dönemde anladim ki en iyi çalışan bakanlık icisleri bakanligi adamlar takır takır işlerini hallediyor.
-
Demek ki bu işin Bakanla da alakası yokmuş yaşı geçmiş memurunu emekli etmeyen en tepeden en alta zoraki ve ağır çalışan, işini severek yapmayan herkesin toplandığı ve en kötüsü kurum içine kadro açan bakanlık ancak bu şekilde işler başka açıklaması yok.
-
Hocam mulakat tarihleriyle birlikte aciklayabiler suan planlama var o yüzden bekliyorlar
-
Geçen hafta çarşamba günüydü sanırım ben buraya yazmıştım listeler tamamlanmis calisan bir kisi benim listeyi bekledigimi bilmeyerek söyledi bunu diye. Herkes biliyor ki o listeler tamam. Hatta çoktan beri tamam. Maliye Bakanlığı ne yazık ki böyle. Her işleri çok yavaş. Sadece duy değil aklınıza gelebilecek olan her hazine Maliye sınavı ister kurum içi olsun ister bizim gibi sürünen ekip olsun ömrü bekleyerek geciyor . Günde 50 defada arasaniz da onlar açıklamak istemediği sürece o listenin ucunu bile görmeyiz. İnşallah bugün inşallah yarın derken 3 hafta geçirdik neredeyse. Bunlarin huyu bu. Geçen haftadan hazır olan şeyi türlü bahaneler ile erteliyorlar her arayana da farklı şeyi söyleyip yolluyorlar.
-
@adanali01 hocam nerden aldiniz bilgiyi? Bana da bir arkadas demisti aynisini ama pek inanamamistim .
-
@mrvguy 5-6 senedir uğraşıp,işiniz hala Defterdarlığa kaldıysa yazık etmişsiniz kendinize.
-
@billofrights senin kafan da buralara kadar gelmişse yazık o ailene
-
@billofrights haklı
-
Sizin mülakatlarda birçok kişinin elendiği veya sınavların yüksek kapattığı haberi olmadığınız için böyle konuşmanız normal. Ayrıca 2018 den beri hazırlanan 85-80 arası kariyer sınavı olarak sadece göç sınavı girebildi. Alım yüksek olmasına rağmen yazılı sınav 83 puanla kapattı. Sonrası birçok kişi gene mülakatlarda elenme oldu. Aynı durum İdari Hakimlik sınavı için geçerli 87 küsur kapattı.
@billofrights, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@mrvguy 5-6 senedir uğraşıp,işiniz hala Defterdarlığa kaldıysa yazık etmişsiniz kendinize.
-
Kaç günden beri kurumu arayın,kurumu arayın diye 5 yaşındaki çocuklar gibi ağlıyorsunuz.Mülakat sonuçları olur,anlarım.Listeye girip,girmediğinizin merakından çatlayacaksınız,demogoji yapıp duruyorsunuz.
Size 50 kere aynı cevabı verdiler.Listeler hazır,yukarıdan emir bekleniyor diye.
Mağdur edebiyatı yapıp,telefon başındaki kişiyi mağdur etmekten başka yaptığınız bir şey yok.
Kaç kişi buradan açıklama yaptı,zaten telefon başındakiler amirlerine iletmiştir,bir daha iletemez azar yer dedi.Siz hala arayın arayın.
Her zaman hakkın aranmasından yanayım,twitterdaki etkinliklere de katılmaktayım,çünkü elimden sadece o geliyor.
Şu Duy sonuçlarını bekleyenlerin çoğu zaten guya girecek.Tabiki motivasyona da ihtiyacınız olabilir ama anında hayatınızı değiştirecek bir sonuç değil bu.
Umarım en kısa sürede açıklanır. -
@hayırlısı035 5-6 sene dendiği için öyle dedim ben.
En azından 5-6 sene bu sürece hazırlanmış birisi,şu an itibariyle çılgınlar gibi duyu merak etmemeli puan olarak.
Bir çok şeyi ceteris paribus kabul ederek bu yorumum. -
@billofrights aşırı haklı
-
@billofrights duyu beklememeli yazmışsın doğru ama merkez uzmanlıklardan ne kadar alındı haberin yok.Toplam 5 yılda 1000 kisi alınmadı her ilanı biliyorum.Dikkatsizljkten gitti ama katılıyorum 1 kişilik bile alım olsa suç bizde az daha puan alıp ysk uzmanlığı btk icisleri alımları olmadı.Elestirinde gerçekleri yansıtıyor.
-
@billofrights dövseydin daha iyidi.Her zaman gerçekleri soyleyenleri sevmişimdir.Haklisin yani ama mülakatı niye hiç hesaba katmadınız?
-
@billofrights Çok boş yaptın be
-
@billofrights dostum hiç yerinde bir yorum yapmamışsın herkesin durumu farklı kimisi işte çalışıp ailesine destek olmak için uykusundan feragat edip ders çalışıyor kimisinin ailesinde ağır hastalıklar var bunun mücadelesini veriyor ki bizzat tanıdıklarım var bu forumdan neticede 5 senede olsa kimse bilemez ne şartlarda çalıştı dershaneye gitti mi yeterli kaynak alabildi mi belki süreçte annesini babasını kaybetti değil mi ? Burada bazılarımız puan olarak bazılarımızın üstünde olabilir ancak bu durum kimseye küçümseyici bir üslupla konuşma hakkına sahip olduğunuz anlamına gelmez ki karşınızda bir hanımefendi var tesüf edip üzüldüm sizin adınıza...
-
@gencbiraday Kimseyi küçümsemek gibi bi durumum olamaz,haddime değil.
Konuşmalarımı da karşımdakinin cinsiyetine göre belirlemiyorum,özellikle hanımefendi diye belirtmenize gerek yok.
Farkındaysanız,ceteris paribus varsayımı altında yorum yapıyorum diye belirttim.Gelmiş bana bu süreçte annesini mi kaybetti,hastalandı mı nereden biliyorsun gibi sitemde bulunuyorsunuz.Allah kimseye bu süreçte hastalık,ölüm,imkansızlık,kaza bela yaşatmasın.
Tüm yorumumu sadece empati yaparak yazmaya çalışıyorum.
Bir taraftan gelecek kaygısı olan İİBF öğrencileri,bir taraftan elinden hiçbir şey gelmeyecek olan çağrı başındaki insanlar.
Karşı tarafın vereceği cevabı bile bile bıkmadan,usanmadan arayan diyen arkadaşlara.
Sizin bu halde olmanızın sebebi onlar değil arkadaşlar,yukardakiler...
Bugün imkanınız varken siz başkasını ezerseniz,ileride de sizi ezerler. -
@billofrights burda kimse 5 sene boyunca oturup günde 6 7 saat ders çalışamaz . Herkes başka şeylerle de meşgul oluyor bi yandan belli ki bu süreçte çok eski değilsin . Kendi adıma söyleyim vergi müfettişliği iptal oldu giremedik sınava diğer taraftan 2018 puanımız yandı sadece ilgöç gördük hep merkezi alım oldu hep ayni listeler döndü 2 yıl . Herkes 95 üzeri alamaz ama 85 üzeri alan da 1 tane kurum sınavı görmesin sistemi eleştireceğine gelip burda vah halinize diyorsun sana da vah ki bu sayfada geziyorsun 95 üzeri alamamıssın alsan burda olmazdın .