2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sokrates12 kuşkusuz öyle. örnek verdim ne kadar uğraşılda sonuç çıkmadı. yıl olmuş 2021 halen 2017 deki mülakattan bahseder haldeyiz. Nisanda girmiştim diye hatırlıyorum belkide marttdır. seneyi devriyesi geliyor yani:))
-
Arkadaşlar duy telegram gruplarında “bazıları sosyal medya kullanmıyor onlar yüksek almışlardır” mantığna güveniyormusunuz şu zamanda sosyal medya kullanmayan yada duy için face twitr anket insta ve forum sitelerine girmeyen yüksek puanlılar olabilirmi sizcede ??
-
@thewitcher hocam ben olabileceğini düşünüyorum bi kaç arkadaşım var, sosyal medya kullanmayan. Hatta bu forumdan haberleri bile yok ️
-
Türkiyede 2015'da toplam kamu personeli sayısı 2.800.405 iken 2020 sonu itibariyle kamu personeli sayısı 4.791.506 olmuş. Neredeyse 5 yılda iki katına çıkmış.
Peki bunlardan kaçı iibf alımı oldu? 5 bini mi 10 bini mi hadi olsa olsa 20 bini mi? Şimdiki aklımın zekatını lise yıllarına vermiş olsaydım yine de seçmezdim bu fakülteyi.
Bir kere çifte standart iibflilerin iliklerine kadar işlemiş.Öğretmenler yıl bitmeden 60 bin atamaya çıkmadı diye başarılı bir bakanın istifa etmesi için yüzbinlerce twet atarken biz 2 yıl vermediği ilanı 1 sene daha erteleyen bakana çıkıp tek laf söyleyemedik. Bakıyoruz sonra işe alınan arkadaşlarımız hemen çalışma tavsiyesiyle bizleri arkalarından el sallayarak uğurluyor. Hak hukuk soslu atıf yapan iibfliler mülakat zamanı gelince fellik fellik referans(!) arıyor. Şu mülakatların kaldırılmasıyla alakali bir etkinlik yapalim deseki , bulabilecek miyiz 1000 kişi. Yukarıda gayet güzel işlerden istifa edip bu yola tum gayretiyle devam etmeye çalışan çok değerli abilerim ablalarım var. Yıllarını bu süreçe vermiş insanlar var.
Bizlerin takıldığı nokta aramayalim da rahatsiz etmeyelim adamları.Birbiriyle empati yapamayan, iki laf anlatamayacağimız insanlarin bulundugu bir camia burasi. Allah her birimize yardım etsin -
-
Şaka gibi yıl olmuş 2021 köyde bile internet çekiyor artık nasıl insan merak etmez anlamadım
-
@economist34 Eski bakan döneminde yapıldı diye yeni bakan istemiyormuş sürecin tamamlanmasını.
-
Telegram benimde yok.Facebookta anket falan göremedim ben.
-
@locke, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@economist34 Eski bakan döneminde yapıldı diye yeni bakan istemiyormuş sürecin tamamlanmasını.
Madem öyle o zaman iptal etsin kurumiçini de diğerlerini de baştan çıksın ilana kardeşim. Saçmalığa bak iptal etsin o zaman öyle bir yetkisi var.
-
@ykps İptal edilirse de dava açarlar diye etmiyor sanırım.
-
Hocam facede ankatler var bakabilirsin ayrıca birçook kişide telegramda puanlarını yazdı isterseniz bakın..
-
@locke hocam dava acarlar diyosunuzda bundan once vmy de liste yayinlanip iptal edildi onda sonuc alinamadi. Eger ole bi dusuncesi olsaydi su zaman kadar bi haber gelirdi kulagimiza ki listeler bile hazirlanmis. Eger dediginiz gibi olsaydi bastan bu topa hic girmezlerdi.
-
@locke, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
bi tarafından element uydurma
-
Bugün kurumu arayıp ulaşan var mı arkadaşlar
-
Aliskanlik olmus dayanamayip yine aradim, acmadilar
-
Bizde aradık bi saat evvel bugün açıklanabileceğini söyledi ama bakalım inşallah
-
Uydurma bilgi bence.Daha geçen gün listeler hazır denilmiş geciktikce daha neler duyacağız
-
Facebookta nerde var?
-
Arkadaşlar iller için Telegram da yapılan anketleri nasıl görebiliriz yardımcı olur musunuz
-
önce telefonun olmalı yada tablet sosyal medyayı kullanacak araç , sonra faceyi yüklüyoruz isim soy isim şifre kısmı var sonra arama butonundan defterdar uzman yardımcılığı grubuna katıl talebi gönderiyorsun kabul ederse sayfa yöneticisi gruba katılıp geçmiş paylaşımlardan görebilirisniiz efendim ..