2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Son 4 dk mı ozaman
-
Kurum çalışanı kardeşim şuan yükleniyor sonuçlar
-
@gencbiraday hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağolasın
-
@gencbiraday hocam ciddisiniz umarım çünkü dersi bıraktım telefon başında beklemeye başladım ️
-
@su28a al benden de o kadar
-
@gencbiraday kardes helal olsun dedigin oldu harbi:)
-
Mülakata hak Kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim.
-
açıklandı mı ?
-
89 puanla açıkta kalan da var,76 puan ile giren de. Çok adaletli bir sonuç...İl seçerken liyakat ölçülüyor.. Liyakatın tanımı bu olmamalı.
-
@emre01 evet hocam
-
Nişanlım 75 ile Gaziantep yazmıştı. İlk kez doğru ata oynadık ona da puan yetmedi. Mülakata girmeyen olursa feragat eden olursa sıra bize gelebilir mi? Var mı böyle bir durum ?
-
Evet hocam
-
nerden baktınız
-
-
89 puanla dışarda kaldım tebrikler
-
Allah’ıma şükürler olsun listedeyim Kars yazan başka arkadaşlar var mı️
-
Beynimden vurulmuş gibiyim suan.Yazdığım il 1 puan bile yok arada gitti. Son anda yazmadigim il benden 2 puan düşük kapattı. Üstelik yazdigim il haric düşündüğüm her il düsük kapatti. Her zaman ki gibi asiri sansli(!) biri oldugum icin sasirmadim. 76 ile kapatan il var. Tek il seçiminin nasıl sonuçlara yol açtığını bir kez daha görmüş olduk.
Hayırlı olsun kazananlara. -
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum çok adil bi tercih olmadı oysa Guy ne güzel olmuştu beş tercih ile güzel puanları olanlar yerleşmişti şimdi yüksek puanlı arkadaşların çoğu açıkta kaldı. Herkese büyük geçmiş olsun diğer sınavlara çalışmaya devam edelim
-
Arkadaşlar bana neden kızıyorsunuz? Sistemi ben mi kurdum ? Ben de 80+ puanla liste dışıyım. Şu sorunun cevabını bilen varsa söylesin lütfen ya.@gmzankr066, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Nişanlım 75 ile Gaziantep yazmıştı. İlk kez doğru ata oynadık ona da puan yetmedi. Mülakata girmeyen olursa feragat eden olursa sıra bize gelebilir mi? Var mı böyle bir durum ?
-
@gmzankr066 hayır