2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gmzankr066 atanmis kisilerin sayistay hakimlik kaymakamlik disindaki bir yer icin tekrar sinava basvurmasi ve onlarin henuz atanmadan once bundan sikayet etmesi.... Cok kisi biliyorum.ruyalarimdaki kurum deyip oraua yerlestikten sonra burasi hayalimdeki yerden uzakmis deyip tekrar sinavlara basvurmasi. Yada basta unvanin sartlarini bilip bir isim olsum diye atandığı yere orasi bana uygun degilmis deyip tekrar sinavlara basvurmasi.... Bunlar ilk aklima gelen seyler.
Hakkı sonucta yapacak bir sey gelmiyor elimizden. -
@deli-oğlan adaletin oldugu bir sinav yok ne yazik ki. ve neye gore adalet?!?.
Bunu sinirlendirmek icin soylemiyorum. Sonucta ben de issiz ve kpss surecinden illlah diyen bir kisiyim. -
@zenginmemur hocam duy 657e tabi tarim kredi işçi yani sence başvurması normal degilmi tarım kredi 3800 alacak duy 5800
-
Anlamıyorsun ki sorun o değil yani A grubu boyle işte tarim kredi 5800 lirada verse yine başvuracak.Senin dediğin mantıkla niye ilgoc guya başvurdu.Yani engel yok.
-
Ben sadece tarım diyince o yuzden dedim ama dguy gidip guy duy a basvurmasi sacma zaten
-
@adanali01 657 de tabi olup merkez teskilat tasra teskilati olarak degisim oluyor. Tasra teskilatinda olan merkeze gecmeye calisyor.Ama merkezde olan kisi merkezdeki diger bir kuruma gecmesi garip oluyor.
-
@zenginmemur Kurumlar bunun önüne resmi bir şekilde geçemiyor. Tarım ve Orman Bakanlığı başka bir kurumda çalışan başvuramaz demişti ama Danıştay iptal etti. Nasıl ki Kaymakamlık'ta AÖF mezunu olanlar mülakatta eleniyorsa burada da başka bir kurumda çalışanı eleyeceksin.
-
@beyaz-fil O sart gercekten mantiksiz. yas sıkıntisi olmadi takdirde herkes basvurur. Danistay eger iptal etmeseydi tuhaf olurdu.
-
Eski sistem olsaydı rahat 77 leri bulurdu daha adil bir süreç olurdu fakat düzeltmek yerine sürekli mağduriyet yaratıyorlar.
-
@economist34 Tuhaflık nerede hocam? GUY olanın gidip DUY başvurusu yapması tuhaflık değil mi ?
-
@beyaz-fil sen hiç 2017 yılından beri amortisman ayırma sınırını her yıl kendi notundan kitabından değiştirdin mi ? Sürece başlarken 900 tl olan amortisman sınırı şuan 1500 tl. Çoğu insanın askerlik tecili bitti bu ilanları beklerken. Bir çoğu sevdigiyle ayrıldı. Onun için empati yapın ,atanıp başvuran insanları yargılayacak olan tek şey kendi vicdanları.
-
@urfaspor63 GUY olup da başvuru yapan ve virgül farkıyla kaçırdığım mülakatın hesabını kime soracağım ben? Hanginiz bunları düşünüyor. Siz yapın empatiyi hadi, bekliyorum. Belki VMY, HMB uzman veya GUY açıklansaydı ben bu listeye girecektim. Bunun hesabını ben kimden soracağım? Kim bana empatiyi yapıyor?
-
tuhaf olan sey bir kurumun baska bir kurumda calisanlarin basvurumayacagi sartinin danistay tarafindan iptal edilmemesi durumuydu. Bir kurum boyle bir sart koymasi birlerin hakkini elinden almak gibi bir sey olur. Ancak kurum eller onu mulakatta. O zaman basvurma hakki elinden alinmamis olur. Yas sarti icin bile hak elimizden aliniyor denirken bir de o tip sartin varligi ayni kabul edilir.
-
@beyaz-fil hesabını kimseye tabi ki soramayacaksın. Senin için gerçekten üzülüyorum zor bir durum seni anlıyorumda. Ama kaçırdığın nokta şu insanları başvurmama noktasında tutamazsın bu vicdani bir durumdur. Başkasının vicdanına kalmakta her zaman iyi sonuç vermemektedır. Burada şahıslarda kusur aramak yerine mecvut durumu değiştirmek için etkinlik yapılabilir.
-
@economist34 İnşallah kurumlar 'bu zaten başka bir kurumda çalışıyor, 2 sene sonra bizim kurumu da bırakır' diye düşünüp elerler hepsini.
-
empati isteniyor da engelenemez. ve engellenemiyor. Sadece soyleniliyor.
Ben ornekler verdim ilk aklima gelen seylerdi.Su forumun tum basliklarina bakilinca bir kurumdan baska kuruma gecmek isteyenlerin nedenleri milyonf tanedir. Mesala benim bir tanidigim kurumunda sıkılmış o yuzden baska sinavlara basvuruyordu.Dusun artik. -
tek temenni bu.
-
Ulan Istanbullular Edirne seçsenize niye Kirklareli seciyorsunuz:))))
-
İnşallah yedek belirlenir. Listede yer alanlardan çok eksilme olacak. Sınavların üst üste gelmesi çok can yakıyor. Başvuru bitimi sonrası açıklanan mülakatlardan dolayı atanan isimler de listede onlara bir şey diyemiyorum da daha iyi kadrodayken buna başvuranların kariyer planlamaları çok ilginç.
-
@adanali01 en fazla yarısı kadar yedek olur ibaresi var ilan metninde.