2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Buyrun acele ilan gelsin sevdanızın sonuçlarını
Bi şu yukarılar temizlensin, üst kurumlar bi derecelileri önden temizlesin, şu ilanlar şöyle iç içe gelmesin, geç olsun güç olmasın dedikçe kaç yıldır bekliyoruz bıktık yıldık demagojilerine maruz kaldık.Başka bir ilanda 120 kişilik bir mülakata kalabilmişken, 1200 kişilik 'duy' mülakatına kalamamış olmak. işte bunlar hep komik şeyler
-
87 puan ile dışarıda kaldık. Adaletiniz batsın.
-
Kariyer mesleği anlamda ikinci mülakatıma giriyorum.
-
@hayırlısı035 inşallah atanirsin hocam, çok yoruldun sen
-
Bu bir kumardı ve herkes farkındaydı. Hakkımız olan kadro kurum içine gitti ama biz ne yaptık bir umut sıyrılıp arkamıza bakmak istemedik. Biz ülke gençlerini bu duruma düşürdükleri için utanacaklar. 89 alanın listeye giremeyip 79 alanın girmesi kadar ironik bir at yarışı içindeyiz. Maalesef burada hem at biziz hem de kumarı oynayan. Kurum içine giden ve sonuna kadar hakkımız olan kadrodaki kişilerin bizle aynı şartlar altında yarışmaması da işin kahreden başka tarafı. İyi forumlar.
-
Ibb mifettis yard. kazanan kiz, ankara defterdarliga basvurmus. Ve ankarada yuksek puanli bir arkadaşı elemiş. Başını yastığa nasil koyuyorsun
-
@sedatinho Bu durumun önüne geçmek çok zor. Adaletli bir sistem şart.
-
Mülakat yaza mı olur?
-
Ben inançlı biriyim,Allah’tan korkarım diyen bir kişi başka yeri kazanmışken,atanmışken,gitmeyi düşünmüyorken gidip tercih yapmaz ya. Az önce daha yeni başka bir kuruma atanan birinin gidip ilçede çalışmam dediği halde başvuru yaptığını öğrendim. Arkadaşlar insan değilsiniz. Beddualrım sizinle.
-
Antep 76, Van 79 işe bak ya. 87 88 alıp dışarı da kalanlar var. Yorum sizlerin... Ne diyelim...
-
Hayirli olsun dostlar sonuclar.
Düşükten yükseğe incelemek isterseniz buyrunuz;
https://www.instagram.com/p/CLWmVYAr-BG/?igshid=1ft5rtvrwki5t
-
Mülakata kalan dostlarımıza başarılar şimdiden . Şimdi mülakat tarihlerinin açıklanması için çalışma vakti üzülerek söylüyorum ki benim de tanıdığım 2 kişi başka kurumda çalışırken ve daha iyi maaş alırken maalesef tercih yapmış umarım öncelik işi olmayanlara verilir . Süreç de en kısa sürede tamamlanır daha fazla beklemeyiz
-
@paretowilfredo hocam hali hazırda güvenlik soruşturması yapılıyor mu kurumlarda?
-
mülakata kalan arkadaşlar için şimdiden başarılar diliyorum. mülakat hakkı kazanamayan arkadaşlar için de umarım en yakın zamanda daha iyi kapılar açılır.
sonuçlar herkes için hayırlı olsun. -
Herkese geçmiş olsun. Tek il tercihin yarattığı kötü sonuçları. Bazı iller 76 veya 78 ile kapatırken bazı iller 86 veya 89 kapattı. GUY düzelirken DUY'u bozdular. Forumda geçmiş iletide yazdığım gibi DUY sınavı eski sistemde olması gerekiyordu. Hem sınavı gerçekten isteyen girmek ister hem de arkadaşlara umut olur. Burada etkinliklerin önemi gözüktü. Biz demedikçe kurum çözüm üretmiyor. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun.
@hayırlısıı, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Antep 76, Van 79 işe bak ya. 87 88 alıp dışarı da kalanlar var. Yorum sizlerin... Ne diyelim...
-
@düdüklütencere2 O kadar haklısınız ki.
'5 senedir bekliyorum haberin var mı?' 'Yıldık,bittik,tükendik, magmaya indik' diyen arkadaşlar iyi bakın puanlara.
-
@sokrates12 o sayi icinde bekci polis vs. ki ozellikle bekci vardir.
-
Anladım ki yapılan ankette Samsun için yapılan oylamalar kesinlikle doğruymuş, bir gr şaşmadı. Hatta daha da yüksek kapattı. Biz anketi yorumlayınca kötü oluyorduk, spekülasyon deniyordu. Alın şimdi 87.2 puanını oturun oturduğunuz yerde. Böyle devam.
-
@quesnay bana göre de zor. ben o tip biri değilim ama sonuçta mülakat sürecinde olma olunca başvurma hakkı var o elinden alınamaz. Bunun önüne geçme imkan dahilinde degil.Ben öyle degilim de herkesten bunu bekleyemem.
-
Bir yorumda ben yapayım.Listedeyim ancak hala yuksek puanli kisiler duruyor.94 93 92 ile hala sınavlara başvuruyorlar.Ki bende gördüm tarim krediyi kazanmış burayada başvurmuş.Yani ister 5 yil ister 2 yıl fark etmiyor artık.Yığilma cok her ilanda.Hiç adil olmadı.Arkadaslarim 89 ile İstanbul Ankara listesinde yok.Olacagi soyleyim 89 ile duy olan aday sgk denetmenligude başvuracak Yani engel olmazsa boyle şeyleri göreceğiz.