2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hicks27 umarım haftaya kaldı cevabını almayız öğleden önce arayalım bence de bilgi alan olursa bizlerede iletsin dostlar
-
bugün ya da pazartesi açıklamaya çalışıcaz dediler
-
@hicks27 biraz önce aradım konuştuğum kişi tarih veremeyiz ama sona yaklaştık dedi inşallah bugün bir sürpriz olur
-
Bende öğlene doğru arayacağım arkadaşlar haber veririm
-
@melis_12 inşallah bugün olur ya .
-
Elektronik ortamda alınan başvurular sonucunda mülakata kalanların listesinin hazırlanması bu kadar uzun sürmemeli. Pazartesiye kadar denklik belgesi beklenmiş olsa bile bu teknoloji çağında en geç çarşamba günü bu listeler açıklanmalıydı. İsimleri tek tek elle yazıyorlarsa ancak o zaman haklılar! Yıllardır uğraşan insanlar var. GUY sınavının 3 ay ertelenmesi sonucu 35 yaş sınırına takılıp girmiş olduğu listeden çıkarılanlar olmuş. Bu insanlara yazık değil mi? Bizim için her yıl geçerli olacak belirli bir atama,sınav takvimi olmadığı sürece biz her şeyde böyle beklemeye mahkum olacağız maalesef.
-
@su28a inşallah
-
Bence son falan geldik diyorlar sanmiyorum listeler hazir dun konustugum bayan da yonetim takdirine aciklanmasi gibu laf soylemisti hazir bence bugun yonetimden de haber bekliyorlar. Mesai bittikten sonra supriz yaparlar. Bugun yada yi sirf sikinti cikmasin die yada koyuyarlar. yada duyacak animiz mi kaldi sanki. 3 gun acikladi gib siralamalari sanki elle yaziyorlar garip valla
-
Şimdi aradım arkadaşlar hanımefendinin verdiği cevap listeler hazır ama biz kafamıza göre yayınlayamayız yönetimden haber bekliyoruz bize onay verdikleri anda yayınlayacağız.
-
@teorik yok hocam elle falan yazilmaz koskoca kurum yani teknoliji cagi gib 3 gun icindek8 teknoloji sanki bu kurumda yok mu hocam Hazir bence yonetimden talimat bekliyorlar ogleden sonra herkes arasin bence.yonetime talebimizi iletin falan diyelim her dakika bakiyoruz diyelim. Valla bugun saatler gecmicek bide demesinler pazartesi aciklancak die bekle simfj 2 gun zaten aynen yas sinirindayiz hayatimiz surekli erteleniyo bir gun daha kaybedecek zaman mi kaldi en kotusude olasiliklara kalmasi hayatin.anlamiyorlar ki milletin halinden.
-
@michels27 demistim hocam dun zar zor yalvara yalvara konustugum kisiden cuma umutlu konusmustu bana . Yonetim neyi bekliyosa.ama bence mesaiden sonra aciklarlar .
-
@michels27
teşekkürler hocam. bugün öğleden sonra herhangi bir saatte açıklama olabilir gibi. -
@michels27 Ağrı listesini çıtlatsaydı keşke...
-
@mrvguy bence bu saatten sonra lutfen aciklanmasi konusunda yonetime iletirmisiniz diyelim aramalarimizda etkisi olacaktir.
-
Yazık gerçekten... Milletçe gurur duyduğumuz Milli Uzay Programı'nın açıklandığı, nano teknoloji ve yapay zekanın konuşulduğu bu günlerde ve milenyum çağında başvuruları dijital ortamda alınan ve sonuçları yine dijital ortamda açıklanacak olan 1200 kişilik bir listenin 2 hafta boyunca açıklanmaması durumu ülkemiz adına üzüntü vericidir. Bu cuma günü yüzü suyu hürmetine Devletimizin kurumlarına liyakatli, hızlı ve etkin süreç yönetebilecek memurlar/amirler nasip olsun diliyorum.
-
Arkadaşlar yönetimden haber bekledikleri için artık arayabiliriz sık sık dün de dediğim gibi yönetime iletilir en azından bu yoğun baskı
-
@gencbiraday numarayı bir daha paylaşır mısınız arayalım. arkadaşlar kafayı yicem yoksa beklemek çok zor hepimiz biliyoruz kaç yıldır
-
@tamehliyetsiz 0 (312) 415 20 55
Bilgi alınca haberlerinizi bekliyoruz ️ -
@tamehliyetsiz 0312 415 2055
-
herhangi bir kuruma atandığımda ilk öğrenmeye çalışacağım şey listelerin neden hep geç açıklandığı, son günlerin ve son saatlerin beklendiği olacaktır.
öğleden önce özellikle açıklamaya hiç rastlamadım kurum bazında.
sebebini gerçekten çok merak ediyorum olmalı ya mutlaka bir sebebi olmalı