2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@beyaz-fil Sadece ulaşan kişiler arasından Kastamonu'nun taban puanı şu anda 83,5
-
@billofrights oo ozaman 85 üstü rahat görür..benim YaZdığım şehirde oluşturduğum grupta 10 küsür kişi var ne kadar fikir verir bilmiyorum ️
-
Sanırım ankarayı 100 puandan aşşa yazan yok tahmimler ne ankarayla ilgili
-
Eğer manipülasyon yoksa ki sanmıyorum insanlar telegramda da yalan söyleyecek değiller çok canlar yanacak gibi hissediyorum.
-
@whshw
88-89 bekliyorum. -
Antalya yazan şuana kadar 12 kişi filan gördüm telegramdaki gruptada 7 kişi varmış burasıda bir süpriz yapabilir mi
-
@whshw bence de 90 ı bulmaz.
-
Mardin bile +90 kapatır diyolar
-
İstanbul ve tek kişilik kadrolar için herhangi bir tahmin yapmamakla birlikte,
Çanakkale, Adana, Bartın; Ankara ile ya kafa kafaya gider ya da Ankara'yı geçer.
Bunun dışında mardin bile 90+ kapatır gibi söylemler, temeli olmayan safi felaket mızmızlığı, o yüzden çok kulak asmayın bu tarz söylemlere derim
-
@adaysmmm
puanını bilmem ama mardin doğu ve güneydoğunun en güzel şehirlerinden biridir. bu kadar çok ırkı ve dini bir arada bulunduran çok az şehir vardır dünyada. kıymetini bilmiyoruz pazarlayamıyoruz orası ayrı. doğuya gitmem gerekse isteyeceğim illerim başında olur mardin.
https://youtu.be/S6sybft_vCM
(belediye başkanlığına aday değilim ) -
Desenize yarin buyuk gun belki bizim icin.insallh aciklanirda ya umut baglayalim Yda baska sinavlara odaklanalim.
-
Bugün açıklanma ihtimali çok yüksek bana göre yeni gün hayırlara vesile olsun
-
@gencbiraday hocam bana da oyle geliyo ama .ilerleyen saatlerde arayalim bence. Artik bugun aciklansin madem listeler tamam. Bekletmesinler bir gun daha bekleyecek tahammulumuz kalmadi ona gire umutlanalim.
-
Ogleden sonra arasak mi arkadaslar napsak? Madem listeler tamam.
-
Adıyaman ne olur acaba 78 puanımız var
-
@kymkm109 inşallah diyelim
-
Arkadaslar her ne olursa olsun hakkimizda en hayirlisi olur insAllah. Ben 81le Kastamonu yazip intihar ettim. Umarim hakeden kazanir.
-
Aradım arkadaşlar ben yarım saat kadar önce bugün açıklanır mı diye sorduğumda bilemeyiz çalışıyoruz bugün olabilir yarın olabilir haftaya olabilir sabırlı olun sizde çalışıyoruz liste için şeklinde açıklama yaptı . Mülakat tarihleri ile beraber mi açıklancak diye sordum hayır pandemiden dolayı sınav tarihi belli değil il puanlarını açıklamaya çalışıyoruz dedi
-
@busrag Sonuçlar açıklansın da varsın mülakat tarihi yazın olsun ona da kabulüm
-
@busrag ogleden sonra bende aricam.