2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@paretowilfredo saolasın kardeş
-
Keske açıklansa bugün iki gözümün cicegi
-
Bir duyumu olan yok mu tarihlerle ilgili?
-
Arkadaşlar kurumu aradım şuan tarihler belli değil dediler ben üzerime düşeni yapıp ariyorum umarım en kısa zamanda açıklanır diye umut ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda verirler tarihleri
-
Arkadaşlar guy dan sonra hep beraber arama show yapmamız gerek. Yasaklar kalkmışken girmek lazım mülakata. Yoksa maazallah yine evlere kapanırsak mevzu boka sarar
-
Arkadaşlar esneme ve gevşeme gelmiş iken mülakat tarihleriniz için talepte bulunun tarih alalimki günü geldiğinde mülakata girelim el birliği ile bunu yapabiliriz unutmayın 1200 kişi mülakata kaldı ama uğraşan çaba gösteren kimse yok daha aktif ve elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekir saygılarla...
-
Bende arıyorum arkadaşlar , diğer arkadaşlarda ararlarsa etki kurabiliriz.
-
Hangi numarayı arıyoruz arkadaşlar bu arada defterdarlık tercih sonuçları duyurulardan yenimi kalktı bulamıyorum şimdi
-
@yozgod 0 (312) 415 20 55 numara bu hocam
-
Arkadaşlar. arayan arkadaşlar nasıl bir geri dönüş aldılar sizlere ne.dediler...
-
@komyrd Makamın bilgilendirmesini bekliyorlarmış.
-
tarihlerin açıklanmasından ziyade , nisan da mülakatların olması daha önemli bence . yoksa tarih açıklayıp mayısa koymazlar inşallah
-
Arkadaşlar herkese merhaba bu hafta kurumu lütfen arayıp mülakat tarihleri için talepte bulunun yoksa daha çok bekleriz arayan bilgi alan duyumu olanlarda bizlerle paylaşım yapsınlar lütfen...
-
Vergi müfettişliği için yazılı sınav tarihleri verildi Deftardarlik mülakat tarihlerininde verilmesi için hiçbir sebep yok talep edelimmm arkadaşlar....
-
@komyrd nasil yani hocam vergi mufettislik listesi mi aciklandi
-
@marmarauzman hazine ve maliye bakanlığı müfettişliği açıklandı hocam. Vergi müfettişliği değil.
-
@marmarakazim tesekkur ederim
-
kurumu arayan oldu mu bugün arkadaşlarrrr...
-
Çeko mezunu arkadaş var mı başvuranlar arasında ?
-
Kurumu arayan, bilgi alabilen var mı dostlar?