2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
İlk defa mülakata gireceğim tarih belli değil ama nasıl hazırlanmak lazım duy için arkadaşlar daha önce duy mülakatı yaşamış görmüş var mi aranızda nelere dikkat etmeliyiz
-
Arkadaşlar tekrardan aradım az önce yönetime sunduk tarihleri bekliyoruz dediler mutlaka sizlerde arayın yarın ve bugün mesai bitmeden arayın...
-
@su28a Hocam mülakata hazırlansan ne olur? Almak isterse alıyor, almak istemezse almıyor. Onların insafına kalmış.
-
@blueberry 🥺🥺🥺
-
@blueberry
biz elimizden geleni yapalım da eleyeceklerse öyle elesinler hocam. mülakatta çuvallarsak torpil var elediler diyemeyiz. ancak hakkıyla bir mülakat geçirir de elenirsek o zaman bunu diyebilme hakkımız olur. üstümüze düşeni yapalım içimiz rahat olsun gerisi hallolur elbet. en azından 2 kelam edebilme hakkımız olur o zaman. -
Aynen bende o yüzden sordum . Mülakat adabı nasıl olmalıdır kılık kıyafet duruş konuşma vs nasıl ilerlemeli ?Defterdarlık için nelere hakim olup girmek lazım ? Değilse tabi ki gerçekleri bende biliyorum
-
-
Teşekkür ederim. Bekleme salonda hal ve tavırların dikkat edildiğini duydum. Bekleme yerinde nasıl davranmak gerekiyor? Daha önce katıldığım yerde genelde yanımdaki az koşuyorum ve etrafa bakıyorum.
@willsmithh, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@su28a
https://forum.tercihiniyap.net/topic/2005/mülakatlarda-nelere-dikkat-edilmelidir-mülakat-deneyim-paylaşım-platformu/121
Burdan bakabilirsiniz hocam -
Arkadaşlar hepinize günaydın kurumu tekrardan aradım tarih belirlemeye çalıştıklarını söylediler çalışıyoruz dediler tarih ne zaman netlesirse o zaman açıklayacaz mülakat tarihlerini dediler...
-
@hayırlısı035 bunun dikkat alındığını hiç duymadiym ve görmedim. Genelde önce tüm adayların toplandığı bir yerde durulur ve orada insan heyecandan çok da rahat hareket edemez. Ama nispeten daha rahat olur insan
Ardından 3-5 kişilik sırayla çağırılan bir yere alınır. orası mülakat yerine yakın olunca ister istemez sessiz olunur. O yüzden cok kasmamak gerek beklerken. -
Anladım. Biri böyle yazınca acaba ondan mı elendim diye düşündüm.
@economist34, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@hayırlısı035 bunun dikkat alındığını hiç duymadiym ve görmedim. Genelde önce tüm adayların toplandığı bir yerde durulur ve orada insan heyecandan çok da rahat hareket edemez. Ama nispeten daha rahat olur insan
Ardından 3-5 kişilik sırayla çağırılan bir yere alınır. orası mülakat yerine yakın olunca ister istemez sessiz olunur. O yüzden cok kasmamak gerek beklerken. -
@hayırlısı035 bu sekilde elenme olmasi icin gercekten orada bambaska hareketler yapilmali. Dedigim gibi heyecan olur. Bazi kisilerin sesi bile cikmaz. Ama mulakatlarin gediklisi olan belli eder. O daha cok konusur ve daha rahaytir.
-
Duy mülakatına daha önce girdiniz mi hocam ne gibi sorularla karsilasabiliriz
-
@su28a bana sorulduysa ben daha once girmedim. Hatta ilk kez ilana denk geldim. Her nedense daha onceki ilanlari gormedim.
-
@paretowilfredo merhaba hocam defterdarlık mülakatı ile alakalı geçmiş mülakatlarda neler ile karşılaşılmış bu konu hakkında araştırma veya bilginiz mevcut mudur ? Alıma ve mülakata dair çok bir deneyim paylaşan yok .
-
Arkadaşlar kurumu arayın mülakat tarihi talep edin yoksa çok bekleriz birkaç kişinin aramasıyla olmaz kurumu arayınız...
-
Şimdi son durum olarak bu sağlık Bilimleri fakültesi gaziiibf nin orada ki mi? beşevler metroda mı inicez?
Ve hes kodu ile ilgili bişiy lazım mı çıktı vs. Vakıfta lazımdı sanki yanlış mı biliyorum -
@lannisjk Hes kodunun çıktısı felan gerekli değil. Ya uygulama üzerinden karekod okutması olur yada bir yere not edilerek kod söylenir. Genel de ilki daha çok kullanılıyor. Çıktı mıktı gerekli değil onun için.
Bu arada söylediğiniz yer, hazine ve maliye uzman yardimciligi listesinde belirtilen yerlere istinaden mi sordunuz?. -
Arkadaşlar atanınca Ankara'da minimum 3 ay eğitim olacakmış, eğitimde maaş veriliyor mu veriliyorsa tam mı veriliyor bilgisi olan var mı acaba ?
-
@ibfkamu Tebellüğ olmaksızın eğitim olmaz dostum. Meslek mensubu olacaksınız, tek fark eğitim alıyor olacaksınız.