2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kurumu arayan, bilgi alabilen oldu mu dostlar?
-
Ben her gün arıyordum ama öğrendiler artık beni ayıp olmasın diye aramıyorum en azından aramayan bir arkadaş arayıp yazarsa sevinirim...
-
Şimdi aradım elimizde bu konuyla ilgili bir bilgi yok dedi hanımefendi.
-
Arkadaslar merhaba ben az once aradim bir beyefendi cikti deft mulakatlari ile ilgili bir gelisme var mi dedim hayir suan yok dedi sizden once cikilan ilanlar var once onlar yapilacak sonra takvime ve pandemi durumuna gore yaza kalmadan sizinki yapilacak dendi ve cok hakli bir sitemle 2 kisi calisiyoruz surekli her gun aranirsa biz nasil calisacagiz, aramanizin bir etkisi yok dedi yani her aradigimizda aslinda onlarin isine engel oluyoruz, tarihlerin belirlenmesini hizlandirmiyormus.biz aslinda aradikca sikistirdikca hemen belli olur diye dusunuyoruz ama oyle degil arkadaslar biliyorum ben de dahil herkes bir an once olsun istiyor ama kimseyi sık bogaz etmeden beklemek gerekli her gun aramanin bi mantigi yok sabredip beklemeliyiz..
-
@fatmaakbas hocam tam anlamadım yazdan önce olur dedi yani yetkili? E o zaman süper
-
@lannisjk once sizin ilandan oncekiler yapilacak dedi ve ekledi ankara suan saridan turuncuya döndü 1200 kisiyi riske atmak istemiyoruz, pandeminin gidisatina gore yaza kalmadan yapacagiz dedi.
-
@fatmaakbas inşallah dediklerini yaparlar. Ben artık yasakların hep bu şekilde şehir şehir devam edeceğini düşünüyorum. Yani yine tüm ülke kapanma olmaz. Ankara haftalarca kırmızı olmazsa baharda biter bu iş, yaza iş başı olur. Ki 1200 kişiyi bir günde çağırmazlar bir iki haftaya yayarlar. Hayırlısı...
-
Bende bir hafta boyunca aradığımda önceki sınavlar yapılacak denmişti haliyle sıraya koymuşlar beklemek gerekir ama yapılmaması için bir sebep yok 7 günde 623 kişilik hazine maliye uzman yrd mülakatı yapilabiliyorsa duy da yapılabilir virüsü bahane etmeleri mantıksız virüs hemen bitmeyecek bu hafta aramayalim ama guy sınavı bittikten sonra talep edelim yoksa çok bekleriz 3 haftalık bir şeyi 3 ay uzatmanın anlamı yok kalın sağlıcakla pazartesi sesimizi duyuralım hepinize saygılar...
-
@komyrd arkadaşlar merhaba mülakatın içeriği hakkında bir bilginiz var mı acaba kaç dakika sürer her bölümden mutlaka soru gelir mi gibi
-
Arkadaşlar merhaba başvuru formunun alt kısmında ek olarak istenilen belgeler yazıyor mu sizde?
-
Tarihler belli oldu. Hayırlı olsun.
-
Başvuru formunu nereden temin edeceğiz bilgisi olan var mı
-
@alexdecavo Sınava başvurduğunuz belgenin çıktısını alın hocam
-
@müspetmenfi hocwm bulamadım o belgeyi hmb sitesine girdim orada da göremedim
-
@alexdecavo https://sinav.hmb.gov.tr/ buradan ulaşabilirsiniz
-
@locke nerden ulaşacağız
-
https:// www. hmb. gov. tr/ duyuru/defterdarlik-uzman-yardimciligi-giris-sinavi-duyurusu-3
herkes için hayırlı olsun arkadaşlar tarihler. benim tarih şimdilik bana uygun güzel bir tarih olmuş. çok erken değil çok geç de değil.
hak edenlerin geçtiği bir mülakat olur inşallah. -
@müspetmenfi belgeyi değiştirme imkanı var mıdır yanlış yazılmış hususları
-
@berkayyy Öyle bir imkan olduğunu zannetmiyorum hocam
-
Arkadaslar benim icisleri bakanlığındaki sozlesmeli personel mulakatimla duy mülakatım ayni gune denk geldi. Boyle bir durum yasayan baska arkadas var mi? Değişiklik yapılabilir mi?