2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@denizcicek07 Saat farkı falan yokmu hocam kötü olmuş
-
@müspetmenfi biri urfada diğeri ankarada hocam saat farkı bile kurtarmiyor beni
-
@denizcicek07 İçişleri yardımcı olabilir hocam siz ikisininde personel müdürlüğüne gidin imkanınız varsa hallederler bir şekilde inşallah
-
@müspetmenfi Sağolun hocam umarim duzelir hayirlisi
-
Arkadaşlar mülakata nasıl hazırlanacaksiniz ? Konuları bilsem de o an nasıl cümleleri kurucam diye endişe ediyorum. Ya aklıma gelmez cümleyi kuramazsam diye
-
@su28a hocam aynı kaygı bende de var özellikle kaç dakika sürer her bölümden mutlaka soru gelir mi ve sadece duy da sorulmuş sorulara çalışmak çok mu yetersiz
-
Ben de Hiç b isey bilmiyorum mülakatla alakalı ilk girişte nasıl konusucaz bunun bi kitabi var mı arkadarmslar sorabilicekleri sorular vs....
-
Arkadaşlar günaydın. Duy için çıkmış mülakat sorular kitabı var mı biliyo musunuz ?
-
@busrag hocam 4t nin sirf mulakatlarda cikmis sorular icin hazirladigi mulakat kitabi var. Her kurumda cikmis mulakat sorularinin derlendigi. Illaki diger yayinlarinda vardir
-
@sedatinho çok teşekkür ediyorum hocam sağolun
-
Evet bu konuda daha önce tecrübesi olanlar biraz anlatsa keşke
-
Evet hocam sonuçta hepimizin bilgisi var ki mülakata kaldık ama önemli olan bilsekte o an komisyon karşısında nasıl cümleye dökeceğiz heyecandan akla gelir mi falan panik halindeyim
-
@su28a bülbül gibi sakilamasina rağmen cok insanin canı yandi. O yüzden cok da seyapma...
-
@su28a hocam rahat olun kendinizi simdiden kasmanız kendi zararınıza. duy 5. mülakatım olacak ilk mülakatım hariç hepsinde cok rahattım. kanun numarası verdiğim mülakat bile oldu ancak sonuc ortada. komisyondakiler bile sordukları sorular hakkında pek bilgi sahibi olmuyorlar genelde zaten. eksiksiz cevaplamış bile olsanız pek önemli değil. ben alana calısır gibi calısacagım güncel gelişmeleri takip edeceğim meslekle ilgili araştırma yapacagım o kadar. ekstra hiçbir kaynak almadım su güne kadar gerek de yok bence. anayasa ve idareye hakim olun her girdiğim mülakatta soru geldi bir de genelde kendi alanınızdan ve özgeçmişten soruyorlar. giyim kuşam içerideki davranıslarınız kendinize olan güveniniz önemli. heyecanınızı yenemediğiniz sürece zaten bildiğiniz seyleri de düzgünce ifade edemezsiniz. benim ilk mülakatım öyleydi şahsen elenmeyi hak etmiştim mülakata kadar bu konuda kendinizi yatıştırmaya calısın. abartılacak bir durum inanın yok alt tarafı içeride 10-15 dakika geçireceğiz. nasipte varsa olur zaten. simdiden başarılar
-
Ek olarak heyecanlı olduğunuzu dile getirmeyin. Zaten onlar biliyor heyecanlı olduğunuzu. Kendinizi motive ederken de şöyle söyleyin: Bu insanlar hayatta asla karşıma çıkmayacak. Rezil olsam bile nerede göreceğim onları?
-
Arkadaslar merhaba Eskişehir için mülakat grubu var mı acaba?
-
Merhaba, önceden herhangi bir belge göndermemiz gerekiyor mu ? Nasıl olacak bilen var mı ? Teşekkür ederim şimdiden .
-
Başvuru formunu yanımızda götüreceğiz.
-
@attack bende onayli sonuc belgesi yaziyor bunu nerden alicaz bilen var mi
-
Bilen varsa yazarsa sevinirim...