2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kurumu sık sık arasak mülakat tarihini daha hızlı açıklarlar mı sizce?
-
İçişleri ya helal olsun, gece 3 te mülakat sonucu açıklıyor, bakın demekki idarede herşey mümkün, darısı bizimkilerin de başına ne diyelim..
-
@hayırlısıı Kaymakamlik icin aliskanlik edindiler. 2 kez mulakatina girmistim ikisi de gece 1 den sonra aciklamislardi. Gun icinde soylenti baslar mesai bitimine kadar aciklanmazsa yine bir soylenti cikar ve gece aciklarlar.;)))
Herhalde baska bir mulakat icin bu olmaz. -
Defterdarlık mülakatı hangi ay olabilir arkadaşlar duyumu vs olan var mı ?
-
@su28a tahminim nisanda mülakat olur.
-
Belgeleri ne zaman isterler arkadaşlar acaba arayan oldu mu
-
@michalkalecki büyük ihtimalle mülakat tarihlerinin belli olduğu duyuruda yer alır diye düşünüyorum hocam.
-
Yarınki kabine toplantısından çıkacak olan esnemelere ve bu haftaki guy ile ilgili gelişmelere göre hafta içi kurumu arayıp hep birlikte yaptığımız gibi mülakat tarihlerinide talepte bulunmak gerekir umarım 1 Mart esnemeler başlar bakanlıkta bunu göze alarak birşeyler yapmaya başlar ama bizler salı gününden itibaren kurumu arayıp etkinlik yapıp mülakat tarihi isteyelim etkisi olacaktır yoksa ne virüs biter ne de mülakat tarihi gelir Mart ayında mülakat tarihlerinin gelmesi için elbirliği ile üzerimize düşeni yapalım arkadaşlar...
-
Yarınki kabine toplantısından çıkacak olan esnemelere ve bu haftaki guy ile ilgili gelişmelere göre hafta içi kurumu arayıp hep birlikte yaptığımız gibi mülakat tarihlerinide talepte bulunmak gerekir umarım 1 Mart esnemeler başlar bakanlıkta bunu göze alarak birşeyler yapmaya başlar ama bizler salı gününden itibaren kurumu arayıp etkinlik yapıp mülakat tarihi isteyelim etkisi olacaktır yoksa ne virüs biter ne de mülakat tarihi gelir Mart ayında mülakat tarihlerinin gelmesi için elbirliği ile üzerimize düşeni yapalım arkadaşlar...
-
Arkadaşlar yarından itibaren kurumu arayıp mülakat tarihlerinin verilmesini talep edelim normalleşme gelmiş iken en kısa zamanda yapılması için arayalım işe yarayacaktır emin olun elbirliği ile elimizden geleni yapalım bu hafta sürekli arayalım herkesin hakkında hayırlısı olsun...
-
@komyrd evet katiliyorum normallesme gelmisken bir an once mulakatlar yapilmali.Tarihlerin belirlenmesi icin arayalim.
-
Evet dostlar şuan beklemeleri için bir sebep kalmadı cafelere kadar açılıyorsa bizim mülakatlar kesin yapılması gerekiyor
-
Yarın aramaya başlayalım dediğiniz gibi hiç bir engel kalmadı yoksa biz daha çok bekleriz
-
@gencbiraday elbirliği ile yarından itibaren arayalım kardeşim seninde duyumun olursa bizlerle paylaşırsanız seviniriz kardesim
-
Katılıyorum yarın kendimizi hatırlatalım artık.
-
@komyrd İnan kendim ne bilip ne öğrenebiliyorsam burada sizlerle paylaşmadan geçmiyorum bende duyum almaya çalışıcam fakat yarın birlik olup bir kurumu arayalım istiyorum çünkü ancak bu şekilde duyum almak için gelişmeler yaşanabilir.. Herşey normale döndü hafta sonu yasakları kalktı neticede mülakata girerken zaten sosyal mesafe ve maskeli bir ortam oluyor demem o ki tarih vermeleri için beklemelerini gerektirecek bir sebep kalmadı.Mülakata hak kazanan dostlarımız başkaları arar nasılsa buraya yazar düşüncesiyle aramamazlık etmesin amaç bir kişinin bilgi alması olsaydı ben arar bilgiyi alırdım amacımız birliktelik sağlamak unutmayın nezaman atanacağınızın bir garantisi yok ve hergün bu güzel yaşlarımızdan bir gün gidiyor bilen bilir süreçler gerçekten çok uzun ve yıpratıcı bir kurumdan netice almak istisnalar hariç 10-12 ay arası sürüyor yarından itibaren ufaktan bu taleplerimizi dile getirelim dostlar hayırlı akşamlar
-
Numara bilen var mi arkadaslar. Bilen yazsin, yarin baslayalim aramaya. Arkadasin da dedigi gibi yogun bi sıkıştirma yapabilirsek işin ciddiyetine onlar da varır. Gib bugun verdigi ilanin mulakatini yine bu ay sonuna yazmis. Yani madem bu kadar kolay bu iş, bizi bir sene süründürmenin alemi neydi. Yani garibanin bedduasi rahmet değil ki gökten yağsın. Bu adamlarin baska caresi olsa birakirdi, demekki baska caresi yok. Allah feraset versin baska bisey demiyorum
-
@sedatinho 0 (312) 415 20 55
-
Arkadaşlar bu mülakat muhabbeti kalksa bu alıma etkisi olur mu? Sonuçta kurum sınavı da yok hepimiz direk mülakata kaldık. Ne diyorsunuz?
-
@lannisjk hocam o düzenleme yasalaşacakta ohooo. Zaten yüksek ihtimalle a grubu alımlarda kaldırılmaz mülakat. Bize bi etkisi olacağını sanmıyorum ben.