2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Aradim simdi. "Calismalara basladik takvim olusturmaya calisiyoruz, önce hazine maliye uzmanligi sinavini yapcaz sonra defterdarligin mulakatini yapacaz" dedi. Yaza sarkarmi diye sordum bilemem onu, calisma belki sarkar belki sarkmaz dedi
-
@sedatinho teşekkürler hocam ben de öğleden sonra arayacağım. Herkes en az bir kez arasa belki takvimin netleşmesini sağlarız.
-
@kd16 mutlaka aramaliyiz hocam. Telefona bakan arkadas cok anlayisli. Rahatca meraminizi dile getirebilirsiniz. Ben kendi özel durumumu ve aciliyetini ve dahii benim gibi bekleyen arkadaslarimizin durumunu belirttim bir senedir bekledigimizi vs söyledim.
-
@sedatinho hmuy sınavı belli mi ne zaman hocam
-
Arkadaşlar merhaba kurumu aradım beyefendi biri açtı öncelikli olarak hazine maliye mülakatı yapılacağını daha sonrada defterdarlık mülakatı yapılacağını söyledi ellerinde hazır bir liste ve tarih olduğunu tekrardan üzerinde çalışma yaptıklarını ve mülakat tarihlerinin verileceğini belirtti kusura kalmayın bizim için sizlerde yardımcı olun dedim elimizden geleni yapıyoruz çalışıyoruz merak etmeyin dedi inşallah yakın zaman tarihler gelecektir elbirliği ile çokta sıkmadan taleplerimizi iletelim unutmayalım aramaktan çekinmeyin arkadaşlar
-
Arkadaşlar hmuy sınav listesi şimdi açıklandı . En son sınav tarihi 22-23 Mart'ta yapılacak . Duy mülakatı en erken Nisan da olur diyebilir miyiz o zaman
-
Arkadaşlar merhabalar çalışmalar olmuş ve yönetime sunulmuş 3 farklı versiyon sunulmuş üst yönetime fakat tarih konusunda maalesef bir bilgi alamadım ama hazine maliye uzmanlığı bitmiş bizimki de yakındır diye düşünüyorum inşallah kalın sağlıcakla
-
3cet hocam nisanda olacak büyük ihtinalle
-
@gencbiraday hmuy açıklandı hocam sınav en son 22-23 Mart'ta yapılacakmış
-
@adanali01 Nisan ayı Ramazan başlıyor ya acaba yine de yapılır mı diye Nisanda merak ettim
-
@su28a neden yapmasinlar hocam engel olacak bi durum yok.
-
Guya kadar bekleyelim derim. Açıklamazlarsa guy sonrası hergün arayalım. Twitterla olcak iş değil 1200 kişiyiz zaten toplam arayarak açıklama sağlatırız.
-
Ramazan falan da düşünmemek lazım. Ramazanda işe gidiyor herkes bu mülakatlar için niye biz hep eşref saati bekliyoruz. Olsun bitsin. Yazın atanan çalışnaya başlar
-
@lannisjk hocam ramazan geldi diye iş gücü bırakacak değiliz Allah ramazanda yardım eder bize İnşaAllah. Ramazanda olacaksa olsun ben razıyım giderim sorun değil benim için
-
Bugun yarin mulakat tarihi aciklanir zannimca. Cok sükür en azindan bi kac güzel sey oldu bu hafta
-
@sedatinho hocam tahmin mi duyum mu?
-
Arkadaşlar hemen olumsuz düşünmeyin bugün hazine maliye açıklandı mülakat tarihleri bizim elimizede arama fırsatı geçti en azından arayıp mülakat tarihlerinin yayınlanmasını ve hangi tarihte yapılabileceğini öğrenebiliriz sadece sakin olun ve yayınlanması için arayıp her gün talepte bulanacagim sizlerde arayın ki mülakat tarih listesini alırsak günü geldiğinde gider gireriz açıklanmasi için neden yok ellerinde hazır liste var zaten umarım güzel gelişmeler olur bilgilendireceğim ogrendiklerim kadariyla
-
@hopefully bir iki ileti önce yazdiklarimi okursaniz anlarsiniz
-
Arkadaşlar şimdi tekrar aradım bir bayan açtı bizlere destek olun dedim aynı heyecan ve stresi yaşadıklarını ifade etti elimizde tarihler var yönetim hangisini secer ve yayınla derse açıklayacaz dediler ararsanız emin olun gelecektir tarihler çekinmeyin arayın tüm arkadaşlar merakla mülakat tarihi bekliyor dedim inşallah bizim mulakat tarihleride gelecek içerden duyum alan olursada yazsın bizlere haydi durmayın arayın hepimiz için bir şeyler olacak emin olun
-
@gencbiraday kardeşim bugün tarihler açıklanır mı sence içerdeki hava nasıldı sence