2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arayan oldu mu acaba ? Bu evrak işinin aslı neymiş?
-
arkadaşlar , şimdi aradım . sadece ama sadece başvuru formu yeterli dediler . bazı arkadaşların formlarında sonuç belgesi veya diploma yazıyor diye sordum . yok sadece başvuru formu dedi. son mülakat tarihleri duyurusunda baştaki kısımda belirttiğimiz gibi sadece başvuru formu dedi . inşallah şu konu kapanır artık
-
Yanı başvuru formunu da önceden tevdi etmiyoruz yanımızda mülakat gunu goturucez o yüzden su an netleşti sanki
-
Tahmin ediyorum ki onaylı sonuç belgesi dediği yazılı sınav sonuç belgesidir. Önceden yazılı sınav oluyordu. Unutulmuş ve o yazı silinmemiş olabilir. Dedikleri gibi başvuru formunu imzalayıp mülakatta yanımızda bulundurmamız gerek sadece.
-
Arkadaşlar başvuruda referans kısmına yazdığım kişinin mesleği değişti. Sıkıntı olur mu sizce?
-
@kartalyürekli yani sadece başvuru formuyla mı gidiyoruz mülakata HOCAM
-
@asımus HES kodu bir de
-
Allahını seven üstüme toprak atsın
-
Başvuru belgesinin çıktısını alıp tarih imza atıp ve hes kodu çıktısını alıp mülakata geliyoruz. ...
-
@theekonomist üzerine hangi tarihi yazicaz
-
@scofieldmustafa guyda optiğe tarih diye doğum tarihini yazacaklar vardı aday bilgileri diye allh affetsin , mülakat tarihi atılır zannımca .
-
Arkadaşlar ilanda ceza genel yazmışlar ceza usul hukuku yok yani degil mi
-
@karar, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Söyleyeyim sgk gittim balgata 1 dilekçe hızlı koşayım dedim çabuk olsun işimiz çabuk oldu 3 dk anca durabildim sınav hizmetlerinde . +1 dk daha dursam içerde karakolluk olurdum . 2011 beri 9000 sgk denetmen almışlar artık yokmuş il müdürlükleri istemiyormuş yerimiz yokmuş diyolarmış şimdi ilan gelse 4 ay sonra ilan edilirmiş cb gidecekmiş vs . Böyle söyleyince ben uzatmadım . Sgk beni aştı gitmem tövbe.
@locke böyle bir teşebbüsüm olmuştu , gitmem tövbe dedim doğru ama oraya,gittiğim yere gitmicem:) sözümde de durmuş olcam allh izniyle plan yapıyorum hafiyeliğe çıkacam:) ekmeğimizle oynatmayalım .
-
@theekonomist Hes kodu çıktısı mı? Karekodla okutması yeter değil mi? Daha dün kaymakamlığa gittim orada sadece hes kodu okutması yapıldı.
-
@deen cmk eger yazilmamissa sorulmaz. ceza genel icinde dahil edilmiyor cunku.
-
@scofieldmustafa basvurulan tarih imzasi atilir tahminen..en kotu tarihsiz halde gidilip oradaki ilgileye verirken sorulup bir dk da yazılır tarih.
-
@asımus hocam selamlar , meslekle ilgili araştırma olarak nasıl bir yol izlemeliyiz ? Yani neyi araştırmalıyız
-
Arkadaşlar bu duy ve guy arasındaki fark nedir? Hangisini seçmeliyiz??
-
@enzo193
maşallah hocam “özgüveninize” hayran kaldım. iki meslek de hazır sanırım sizin için. allah herkese böyle rahatlık versin -
@duha yok hocam hazır değil tabiki olma ikisinden de mülakata kaldım çok şükür ama merak ediyorum hangisi daha avantajlı diye. Yoksa hazır olan birşey yok sadece ihtimal var