2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@estergon-kalesi Teşekkürler, sağolun
-
@estergon-kalesi eğitimden sonra diyenlerde var ama hangisi acaba ?
-
Görev yerlerinin belirlenmesi, görevlendirme ve yer değişikliği
MADDE 31-(1) Uzman yardımcılarının görev yerleri; giriş sınavı ile temel ve hazırlayıcı eğitim sınavı notlarının aritmetik ortalaması esas alınarak oluşturulan başarı sırasına göre, tercihleri dikkate alınarak Bakanlıkça
belirlenir ve atamaları yapılır.
-
@köymen10 bu madde yönetmelikten ama ilanda il içerisindeki görev yeri, giriş sınavı puanı ve tercihler esas alınarak yapılacak denmiş.
-
@köymen10 İlanı baz alarak söyledim hocam, yönetmelikte yazan farklı. Bu duy sürecinin öncekilerle pek bir ortak noktası yok, o yüzden ilçe durumunun özellikle ilanda belirtildiğini düşünüyorum.
-
Bayramdan önce mi sonra mı açıklanır sizce ?
-
Telegram grubundan biri arayıp konuşmuş ve ona kovitli olanlar da mülakata aldıkları söylenmiş. Şimdilik bu kadar bilgi var. İnşallah Nisan ayı içinde açıklanır.
-
Kovidli olanların mülakata alınması süresi kısaltır anlaşılan mülakatlar tamamlandı ,bana bilgi gelecek daha bilgi gelmedi bugün yine sordum ,umarım en kısa zamanda açıklanır ...
-
Bayramdan önce açıklanır mı acaba ?
-
Arkadaşlar duyumlarimizi burdan paylaşalım ama duyum olduğunu unutmayalım....
-
@mathilda rahatlıkla açıklanır çok uzamaz benim kendi tahminimce
-
Telegram linki var mı arkadaşlar duyumları burdan da paylaşırsaniz iyi olur bayramdan önce açıklanir mi ?
-
@sanem link paylaşmak yasak ama telegramdan ararsanız bulursunuz.
-
@saul-goodman tamam Teşekkürler
-
@komyrd lütfen burdan paylaşalım duyumları Telegram grubunda arşiv araştırması güvenlik soruşturması okuyoruz 2 gündür her sorun bitti de bunlar kaldı konuşulacak sürekli aynı muhabbetleri okumaktan sıkıldık
-
@ztrkrdvn ben gruptan ciktim bundan dolayi.
-
Hazine sonuclari aciklansaydi fikir yurutebilirdik. Onlar aciklanmayinca bizimkide belirsizlige kaliyor. Keske hepsi bi anda nisan sonuna dogru aciklansada bi rahatlasak olumlu mu olumsuz mu die dusunmekten kurtuluruz su son iki haftadan bi umutluyum ama.bakalim
-
@komyrd belki aciklancaktir hepsi birlikte ondan butun sinav ve mulakatlar tamamlanmasi ni bekletiyorlar olabilir mi? Bana gore bayram oncesi olur gibi ama gonul mayis ayina kalmaz insalh ona gore guydaki arkadaslarin onune de acilir hem.insalh.nisan sonu olur .
-
Arkadaşlar mülakat sonuçlarının açıklanması için sesimizi sayın bakana sosyal medya üzerinden duyurmamiz gerekir,lütfen hepimiz sayın bakanın kullanmış olduğu Instagram hesabına mesaj atınız ve paylaşımlarda durmadan etiket yapınız sayın bakanı ,kurumu arayalim dicem fakat orda çalışanların elinde olan bir şey yok konu sayın bakanda bitiyor hepimiz sosyal medya kullanıyoruz Instagram Facebook ve Twitter hesapları üzerinden mulakatlarin açıklanması için talepte bulunalım ben başladım sizlerinde destegini bekliyorum durmayın yapın arkadaşlar...
-
Hocam yazdiginiz mesajinizi duy telegraminda paylastim belki ordaki arkadaslar surekli ariyorlardi.boyle bi paylasimim oldu.onlarin da destegini almak adina katilmak isteyen arkadaslarimiz olur die.