2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrvguy ins ben aramanın işe yaramadığını söylemek istemedim aslında farklı bi yanıt alamasakta aramamiz gerek dediğiniz gibi beklediğimizi bilsinler sadece fikir yürüttüm kisitlamalarimi bekliyolar acaba diye inş cok bekletmeden açıklarlar ve belirsizlik kalkar
-
Maliye bakanlıgı hemen hemen tüm alımları ortalama 1 ay içinde sonuçlandirmiş istisnai olarak geçen yıl hmuy sonuclarinin aciklanmasi uzun sürmüş fakat o da pandeminin ilk defa ülkeye girmesiyle alakalı muhtemelen. Bence haftayadan itibaren umutlanabiliriz.
-
Arkadaşlar bir şey soracağım şimdi atanirsak eğitime mi gideceğiz yoksa iş başı yaptırıp sonra mı eğitime gönderecekler?? Bilgisi olan var mı
-
Hocam yonetmelikte uzaktan egitimden bahsedilmis bence once egitim yapilir.eylul ekim gibi baslatilir die dusunuyorum egitim yine yaparlar online egitim seklinde olur.yonetmelige gore
-
@mrvguy yüz yüze zor olur bu virüsle insaAllah uzaktan yapılır
-
@hopefully hocam yonetmelige egitimle ilgili veya uzaktan egitim Yazilmis isterseniz siz de bakin ona gire yaparlar yonetmelige uyulursa.bakalim olumlu sonuclari alalimda orasini suan dusunmuyorum bi atanalim da orasini irdeleriz allah izniyle
-
Defterdarlikta muvafakat isleminde sikinti cikariyolar mi acaba?
-
@hopefully komisyonun değerlendirmesi sonradan değişiyor mu?
-
@kpssadelisi hocam bilmiyorum ki sadece bana öyle söylendi bide güvenli soruşturması sonuçlar açıklanmadan mi yapılıyor yoksa sonradan mı güvenlik soruşturması oluyor
-
@hopefully, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
rum ki sadece bana öyle söylendi bide güvenli soruşturması sonuçlar açıklanmadan mi yapılıyor yoksa sonradan mı güvenlik soru
güvenlik soruşturması, önce kazanan liste belirlenir ama bu açıklanmadan yapılır eğer kazanan kişilerde bir sorun varsa bunlar çıkarılır ve diğer potansiyel adaylar girer ve böylece nihai liste elde edilir. Böylece bize açıklanan güvenlik soruşturmasından geçmiş nihai liste olur.
-
@saul-goodman eyvallah hocam
-
Hocam guvenlık soruşturması bizi vuracak mı?Yoksa sıfırdan alıma başlayanlar için mi uygulanacak? Defterdarlığa girmedim ama beklediğim başka yerler var.Mülakatlar zaten hemen hemen aynı zamanlarda yapıldı. Surec uzayacak mı merak ediyorum. Biliyorsanız paylasırsanız sevinirim.
-
@sinapsis güvenlik soruşturması gayriresmi olarak yapılıyordu zaten. Simdi atananlara güvenlik soruşturması formu doldurtabilirler. Eğer bu alıma denk gelirse. Yoksa zaten çoktan yapılmıştır.
-
Merhaba dostlar ortada çok yanlış bilgiler dolaşıyor kimse araştırmadan soruşturmadan kendi doğrusunu söylüyor. Öncelikle hmuy ile duy arasında bi bağlantı yok zaten farklı komisyonlar önce hmuy açıklanacak sonra duy açıklanacak diye bi durum yok her ne kadar aynı bakanlık da olsa birisi hazine diğer maliye kanadı hangi komisyon önce işleri bitirirse önce o açıklanır. Kendi şahsi fikrim bayramdan önce açıklanacağını düşünüyorum duyumu olan arkadaşlar da burdan paylaşırsa sevinirim
-
Defterdarlık ilanı daha doğrusu maliye ilanları gecmişten bugüne genel olarak üç hafta içerisinde açıklanmış. Arkadasinda dedigi gibi hmuy kanadı daha çok hazine tarafına da bakıyor bencede süreç tamamen bağımsız ilerleyebilir.Benim fikrim iki hafta içerisinde açıklanacağı bakalım ne olucak
-
@sokrates12 hmuy 22 martta bitti hala ses yok. pandemi koşulları böyle bir beklentiye girmemek lazım
-
Yani neden hmuy ile bağlantılı olsun bende anlam veremedim. Doğru olduğunu da düşünmüyorum. Komisyon farkından. İnsAllah biran önce açıklanır da , önümüze bakarız. Tekrar guy sınavına girmeyecek insanlar var.
-
Arkadaşlar önümüzdeki perşembeye kadar açıklanmazsa 20 mayıs sonrasına kaldı maalesef. Carsamba günü arayıp perşembe açıklanır mi diye yoklarim
-
Arkadaşlar şimdi aradım beyefendi dedi ki tam kapanma bizi etkilemiyor. Komisyon bayram öncesi bitirirse değerlendirmeleri sonuçları açıklarız dedi . ( bayram öncesi açıklanacak demedi )
-
inşallah bayram öncesi açıklanır artık beklemek hem yoruyor hem ders çalıştırmıyor.