2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrvguy Hocam gelir uzmanı olan bir arkadaşım pandemi tam kapanma nedeniyle süreç aksamaz biz ayni tempoda calismaya devam ediyoruz dedi muhtemelen bayramdan önce açıklanír
-
Boyle bi gelisme suan yok denmis gelir gelmez aciklayacagiz demis bi arkadasa. Bende aradim ayni cumlelerde cevap aldim arayan olursa paylassin lutfen ara ara arayip en azindan an be an bekledigimizi bilsinler
-
Bu haftada gitti başka duyumu olan var mı
-
@karar sizde bir duyum var mı hocam?
-
@blueberry malesef dostum .
-
Burayıda ben canlandırayım bu haftadan nedense çok umutluyum yakındır inşallah
-
@sokrates12 insaAllah bu hafta açıklanır
-
Yeni haftadan yeni umutlar bekliyoruz artık..
Guy icin kitap açamadım resmen. -
Benim tahminim hala hazinenin açıklanmasını bekledikleri yönünde mükerrer olan kişileri çıkarıp öyle yayınlanacak bence yoksa komisyondan gelmesi bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum. Bu haftadan bende ümitliyim inşallah açıklanır da guy a ona göre asılırız
-
Yani dediğiniz gibi. Ki 1 komisyon da yoktu. Bir şeyler beklendiğini belli komisyonların adayları belirlemesi dışında.
-
Bencede hocam ya aynı anda ya da 1 2 gün sonra açıklanacağını düşünüyorum açıkcası ama benimki tamamen tahmin ne beklediklerine anlam vermeye çalışıyorum
-
Buna benzer bir süreç 2018 de olmuştu. Dguy ve guy. 2019 da önce dguy'u daha sonrada guy'u açıklamışlardı. Burada da önce hmuy'u akabinde ise duy'u açıklayabilirler.
-
Bakanlığın sitesindeki son duyuruyu okuyun lütfen :))
#kurumicihaksizliktir
-
“Defterdarlık Uzmanlığı kurumiçi özel sınavlarının kadro ihtiyacı, sınavda başarılı olan memurların halen işgal ettikleri kadroların değiştirilmesi suretiyle karşılandığından, açılacak olan kurumiçi özel sınavlar, açıktan atama yapılacak kadroların sayısında herhangi bir azalmaya sebebiyet vermemektedir.”
Madem azalmaya sebebiyet vermiyor bugün mülakatları açıklayıp yarın bir daha ilana çıkıverin :))
-
@locke At yalanı... Hmb
-
Duyumu olan yok mu ya bekle bekle canımız sıkıldı artık
-
@locke yeni ilan geldi sandım
-
Bugünde bitti. Açıklanırsa cuma açıklanır gibi genellikle pazartesi ve cumaları açıklamalar geliyor. Yinede Allah daha iyi bilir
-
@zenginmemur Duyuruyu görünce ben de bir ürktüm noluyor diye
-
Baska bi grupta yazilan bi duyuma gore listelerin hazir oldugu onay mi ne olacak mis onu bekliyor larmis.yine aramalarinizi yapin arkadaslar.ara ara.bu hafta aciklanmasi konusunda yinede aramalarimizi yapalim.bekledigimizi iletelim.bu hafta olumlu yada olumsuz aciklanip yolumuza devam edelim ona gore.