2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrvguy hocam duy dan önce mutlaka hmuy un açıklanması mı gerekmiş o konuda bi bilginiz var mı ?
-
@mrvguy hocam aradığınız numarayı atabilir misiniz
-
0312 415 20 55 bu numaradan bilgi alabilirsiniz ama ben bugün gün boyu aradım açan olmadı
-
@komyrd teşekkürler .Bende aradım açmadılar
-
ARKADAŞLAR SIZ SISTEME GIREBILIYOR MUSUNUZ BEN GIREMIYORUM
-
@samettin girebiliyorum
-
Ne sistemi
-
@hopefully bn şifremi hatırlamıyorum şifre üzeri den sisteme girmek istiyorum kimlik bilgilerimi girdim kabul etmiyor
-
Halkbank vakıfbank gibi banka sınavlarında mülakat sonuçları açıklanırken de sisteme giriş yapılamıyodu sonrasında da gün sonunda sonuçlar açıklanıyordu.İnsan kaynaklarını arayıp sorduğumda sisteme kazandi/kaybetti bilgisi girilirken kapatiyoruz demişlerdi , acaba burda da böyle bir durum mu var bende giremedim şifreyide hatirlayamamis olabilirim.
-
giriliyor sisteme dostlar bilgilerinizi kontrol edin. o sistem üzerinden de açıklanmıyor sanırım direkt liste yayımlanıyor hmb duyurulardan. sisteme birşey yüklemiyorlar yani. sınav başvuru portalı orası sadece.
-
@duha hocam en son ki 100 kişilik hmuy alımı sistemden bireysel açıklanmıştı
-
Sonuçların mesai saati dışında açıklandığı oluyor mu? Geçmiş yıllardan tecrübe sahibi olanlar yazabilirler mi?
-
En son Kontrolörlük sınavını liste olarak açıklamışlar bence buda öyle olur
-
Giriliyor siteye arkadaşlar. Alakası yoktur, liste olarak açıklanacağını düşünüyorum bende.
-
@ynsss4
daha önce liste olarak açıklanmış hocam yine öyle olacağını düşündüğüm için dedim. -
@duha ihtimaller arasında tabi hocam bu hafta açıklansında liste, bireysel veya posta ne yolla yapıyorlarsa yapsınlar
-
Allah’ını seven üzerimize duyum atsın
-
Bu aralar diğer kurumların da mülakat sonuçları gecikmeye başladı. Hayırlısıyla kazasız belasız atansak da kurtulsak şu sınavlardan, mülakatlardan.
-
Arkadaşlar şimdi aradım . Defterdarlıktan önce hmuy un açıklanması mı gerekiyor diye sordum. Hayır öyle bişey yok zaten ayrı komisyonlar dedi
-
duyum falan yok mu ya umutlarim azalıyor bayram öncesi açıklanmasına dair