2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hopefully Nedir bu değerlendirme anlamadım zaten mülakattan çıkınca puanını vermiyorlar mı?
-
Hocam doğrudur mülakatlar bitince dosyalarda puanlar belli olmustur. Güvenlik soruşturması de var ve muhtemelen şuanda güvenlik soruşturmalari yapılıyor çünkü 17 gün oldu mülakatlar biteli
-
Suraya aciklandi linki gorsekte bi rahatlasak keske
-
@gencbiraday Size gelen bir duyum var mı hocam?
-
Gerçekçi bi duyuma ihtiyacımız var duyumu olan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz listelerin hazır olduğunu imzaya kaldığını duydum ben aksi veya daha güçlü duyumu olan varsa paylaşırsa mutlu oluruz . Guy mülakat yapılsın sonra ikisi beraber açıklanır gibi duyumlar olmasın lütfen hayatımda böyle saçma bişi gerçeklikten uzak şeyler duymadım her gün arkadasım ekran görüntüsü atıyor gerçeklik payı var mı diye o grupta söylenen çoğu şey gerçeklikten uzak arkadaşlar kurumların işleyişini bilmeden yorumlar yapılıyor
-
@ztrkrdvn hocam duyumunuz sağlam yerden mi ?
-
Bana söyleyen kişi bana yalan söyleyecek bi insan değil hocam sonuna kadar da inanıyorum burda bi arkadasım da ayni duyumu almış biraz önce yazdı bana ama ne zaman imzalanır onu bilemem belki yarın belki 1 ay sonra
-
@ztrkrdvn hocam umut doldum biraz inşallah en kısa sürede hayırlısıyla açıklanır
-
Genellikle bakan safhasına kaldığını söylendiğinde bu sürecin çok uzamayacagini gösterir. Bence max bayrama kadar açıklanır
-
@ztrkrdvn inşallah bayrama kadar açıklanır hocam. Beklemek çok zor ders de çalışılmıyor
-
Guy mülakatından önce açıklansa da herkes faydalansa, herkesin önü açılsa keşke
-
Şu anda soruşturma yapılıyor diyenler var bu bağlamda hiç referansı aranan var mı?
-
Arkadaşlar bugün açıklanma ihtimali var mı
-
Arayan var mı? Daha önce açıklamadan önce arayan kişilere bilgi veriyorlardı.
-
0312 415 20 54 bu numarayı arayıp öğleden sonra aldığımız bilgileri burda paylaşalım....
-
Hazine kontrolörlüğü açıklanmış en azından bi hareketlilik oldu . İnşallah bizimki de hayırlısıyla açıklanır
-
Bayramdan önce açıklanacağı düsünüyorum bende
-
Hocam bu hafta aciklansin tam da bugun bayramdan onceye kalmasin
-
Arayan olursa bize bilgi versinler lütfen.
-
Girmedigim sinavlarin yazilisi ve mulakati 40 gunde tamamlaniyo, girdigim sinavlarin sadece yazilisi 2.5 ayda aciklaniyo anlamadim valla