2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaslar hazine 2017 deftardar uzman yardimciligi yazili sonuc aciklandi duyuru paylasilmis bu ne sacmalik ben cozemedim? Bi siteye baksaniza
-
Defterdar Yardımcılığı o aklımızla oynadılar resmen ya
-
Bizim sınav açıklandı sandım ya heyecandan ölcektim resmen
-
@mrvguy uzmanlık değil bu kurumda yükselme sınavı galiba.
-
Bu bir gelişme mi acaba bizim sonuçlar için ?
-
Bugunu mu buldu 2017 inin sonuclari o kadar da bekledik yazik valla bize.yorum yapamiyorum bugun yayinlamasaydilar boyle bi sonucu dalga gecer gibi.
-
Kalpten gitmeye ramak kalmıştı, bir an durdu. Neyseki çalıştı şükür. ️
-
Kimsenin merak etmediği soruyu sormak istiyorum; ne zaman açıklanır !
-
@hunter28 hocam bayram sonrasına kaldı. Haftaya pazartesi inşaAllah beklemeye devam
-
@hopefully inşallah.
-
@hunter28 herkes eli kalbinden bekliyor hocam ama bayramdan sonraya kaldı gibi inşallah imzalar hemen atılır çok beklemeyiz
-
Hmuy aciklandi geliyor gelmekte olan
-
@sokrates12 hocam bizimki de yarına açıklanır mı acaba ? Yarın memurlar çalışıyor mu ?
-
@deen Yarın yarı zamanlı hocam da bugün mesailer 4 de bitiyordu bu akşam ve yarın akşama kadar ihtimal kuvvetli bence
-
@deen sorsan bu hafta herkes idari izinde açıklanmaz diyorlardı. Bence ihtimal var. Yarın da açıklanmazsa 27 Mayıs duyumuna kalırız bence.
-
@scofieldmustafa
27 mayıs duyum değil hocam birinin beklentisi milleti de beklentiye sokmayalım o yönde.
çok uzun sürmeyeceği belli. az daha sabır. -
Hmuy da sevinen kişi sayısı fazla oldu . Bizde öyle olmayacak ama 300 kişi sevinecek 900 kişi üzülecek . Bence çok ciddi bi oran . O kadar sabretmenin üstüne birde üzülmek …
-
@hunter28 en azından inş üzülenler hali hazırda işleri olanlar olurlar.
yıllarca işsiz olanlara umarım öncelik tanınır.
-
Arkadaşlar nasıl feragat edebilirim; bilen biri yardımcı olabilir mi?
-
@duha insallah öyledir hocam bize de bi bayram hediyesi gelse keşke