2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ykps
ulaşabiliyorsanız bilgi alıp bizimle de paylaşırsanız seviniriz aslında hocam. önceki duyumu tasdiklerse beklentiler o yönde kuvvetlenir. farklı birşey duyarsanız bir ihtimal daha olur elde
her halükarda faydası olur bence. -
Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle bi konuya açıklık getirmek istiyorum. Komisyon dediğimiz olayı yanlış biliyoruz galiba komisyonlar mülakat sırasında oluşturulur sonra dağılır sabah 8 akşam 5 çalışan bi komisyon ben hiç bi kurumda görmedim. Mülakatlara girdik o anda verdiğimiz cevaplar konuşmamız duruşumuz bunların hepsine notlarını verdiler ve asıl görevlerine döndüler bundan 5 yıl sonra o komisyonlarda bizler de olabiliriz göreviniz ne diye sorduklarında komisyon üyesiyim mi diyeceksiniz ? Komisyonda olan herkes farklı görevlerde çalışıyor mülakat aşaması oluşturulur sonra dağılır zaten şuan hiç birimizin yüzlerini dahi hatırlamazlar hala gruplarda değerlendiriyorlar diyenler var. 1 hafta önce de söylemiştim listelerin hazır olduğunu imza aşamasında olduğunu duymuştum duydugum kişiye de sonuna kadar inandığımı söylemiştim ama bugün yarın 1 hafta 1 ay sonra imza atılır orasını bilmiyorum öğrenirsem de yazarım paylaşırım bildiklerimi hepimiz idare hukuku biliyoruz hiyerarşik düzende yukarıya doğru imzalar atılır açıklanır şu komisyon olayını kapatalım lütfen artık
-
@ztrkrdvn
hocam o muhabbetin kaynağı şu. arayan kişilere bize henüz komisyondan bir bilgi gelmedi geldiği zaman açıklayacağız diyorlarmış. insanlar da doğal olarak devletin memurunun ifadesine göre birşeyler söylüyorlar. yoksa elbette 5 yılda bir alım olduğunda 1 haftalık meslek mensubu değildir onlar da
komisyondan bilgi bekliyoruz denilince insanlar da hala değerlendirilen birşeyler var heralde diye düşünüyor. -
Bazı arkadaşlar bekleyen arkadaşlarımızı dalga geçer mi duyum falan var diyorlar yapmayın arkadaşlar buradaki her kişinin bir hayatı mevcut olup herkesin bu atanmaya ihtiyacı var. Zaten olmasaydı bu kadar emek vermiş olmazdık lütfen biraz daha duyarlı ve empati kurarak duyum VS. Tarzında olan açıklamalarınızi yapın.
-
Yeterince yorulduk süreç boyunca bide temelsiz duyum vs. Açıklamalariyla bizi yormayın lütfen
-
Özellikle komisyon değerlendiriyor diyenlere hitaben dedim hocam. Arayan arkadaşlara da komisyon gönderince açıklayacaz demeleri çok normal
-
@ztrkrdvn
öyle hocam herkes aldığı bilgiyi kendine göre yorumluyor işte. -
Telegramdaki arkadaş bu cuma açıklanacağını yazmış. Hadi inşaAllah.(ALINTI) F:
duyumcuma güveniyorum sadece . yani 7 sinde açıklanmazsa bi aksilik olduğuna yorarım duyumcum yalan söylemezama siz yine 7 sinde açıklanmazsa linçleyebilirsiniz ben bunu göze alarak yazdım
-
@hayırlısıı hmuy için mi dedi acaba hocam duy mu
-
@deen duy için demiş hocam ama duy hmuy aynı günde açıklanabilir belli olmaz hocam
-
Saygıdeğer arkadaşlar sayın bakan bugün saat 21:00 da CNN türk ekranlarında olacak herkes elini taşın altına koyup bir zahmet mesaj atsın yoksa hmuy gibi beklerde bekleriz organize olup program boyunca sesimizi duyaralim mutlaka sayın bakana aktarılır konu mutlaka yazın arkadaşlar....
-
Ysk aciklanmis kurumlar bir bir acikliyo bizimki neden aciklanmiyor yarinda aciklanmazsa bayramdan sonra ya kaldi
-
Yarın açıklanmaz diye düşünüyorum ama inşaAllah yanılırım ( duyum değil tahmin )
-
32.günün safaginda iç anadoluya bakin oradan 300 eşekli şen şakrak olarak gelecegiz dostlar hayırlı cumalarınız olsun.
-
Şimdi aradım diyor herhangi bir gelişme yok % 90 bayram sonrasına kaldı.
-
Ben anlamadım bu işi arkadaşlar hmuy 22 martta bitirdi mülakatları açıklanmadı, duy 9 Nisan'da bitirdi açıklanmadı, ancak Hazine kontrolorlügü 13 günde mülakatı sonucu her şeyi tastamam bitirdi tuhaf gerçekten yani şunlar açıklansa pek çok kişi süreçten bile çekilecek bayram sonrasına kalırsa bu ilan geleceği söylenen sgk ilanına herkes başvuracak maalesef...
-
@hopefully Gelişme yok denildiğine bakmayın. Olsa da söylemezler. Ticaret denetmenliği için aradığımda bana gelişme yok denildikten hemen sonra sınav açıklandı. Bu işler böyle sır dolu yürüyor.
-
@locke keske hocam bayram oncesi bi guzellik yapsalarda surekli siteye bakmaktan kurtulsak.
-
@mrvguy O kadar çok tıklıyoruz ki siteye reklam alsalar iyi para kazanırlar :))
-
@locke inşaAllah dediginiz gibi çıkar