2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar öncelikle bu sınava katılmadım özelden soran arkadaşlarımız olmuş listeler henüz imzaya gelmedi geldiğinde yine buraya yazacağım hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Hocam peki tarih konusunda bir tahmininiz var mı ? Bayramdan sonra çok bekler miyiz ?
-
@ginikatsayisi duyumunuz sağlam mı hocam bazı arkadaşlar dediler imza aşamasına geldi diye. Bide bu imza aşaması tam olarak nedir bir açıklar mısınız
-
Arkadaşlar önümüzdeki pazartesi memurlar çalışıyor mu ?
-
Daha imzaya gelmeme nedeni hmuy un açıklanmasının beklenmesiydi bence listeler revize edilecektir. Artık son aşamaya geliriz diye düşünüyorum
-
Ben burada veya telegram gruplarında olan duyumlara itibar etmiyorum. Hmuy dediler bayram sonrasına kaldı gördük bayram öncesi açıklandı. Gelecek haftada mesai başlıyor
-
@hopefully Pazartesi başlıyor degil mi hocam
-
@deen mesai başlıyor hocam
-
@hopefully Adam bildi ağa duyumu da doğru çıktı cuma demişti ama aksaklıklardan dolayı salıya sarktığını da söyledi. İnsanları zan altında bırakma bence.
-
@ykps bekleyip göreceğiz hocam.
-
Duy da mülakata girmiştim. Feragat etmeme gerek yoktur(listeye almazlar bence) diye düşünüyorum ama yine de nasıl feragat ediliyorsa edelim bilen var mı?
-
Bu hafta da gitti. Önümüzdeki hafta açıklanır inşallah.
-
Ne diyosunuz arkadaslar 17 sindeki hafta aciklanir mi bi biz kaldik ? Sonuclarin aciklanmasinda bi aciklansada onumuzu gorsek olumlu olumsuz.
-
@mrvguy benim tahminim açıklanacağı yönünde hocam ama yine de son söz onlarda ne olacağı belli olmuyor.sadece bizim kalmamız biraz daha bu ihtimali güçlendiriyor.mükerrerliğe izin vermiyorlar anladığım kadarıyla.dolayısıyla guy öncesi bu süreci bitirmeleri gerek.önümüzdeki hafta umutla bekleyebiliriz.
-
@jokerface insallh hocam guy geldi cunku dedikleri gibi once hmuy aciklancak sonra sizin ki dendi ama.. haftaya buyuk bi heyacanla bekleriz artik.
-
Bu hafta için duyumu olan var mı
-
Bu haftadan umutluyum ben . Bitsin artık bu belirsizlik ya
-
@hopefully telegramda bi arkadaş yazmış, bakan yrd demiş, pzt veya salı açıklanabilir diye.
-
@hayırlısıı bende yeni gördüm hocam duyumu sağlam mı bide bakan yardımcısı mi pazartesi / salı açıklanacak dedi yoksa o kişinin ismi mi bakan yardımcısı
-