2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ah ah ! Burna mandal takalım hocam
-
@mathilda gözlüksüz gidin hocam
-
@theekonomist hocam miyop astigmat var uzağı iyi göremiyorum ve lens kullanamıyorum
-
@locke düşünmedim değil hocam
-
Arkadaşlar , temel işletme kavramları ve işletme yönetimi notu olan varsa rica etsem benimle de paylaşabilir mi?
-
@mathilda hocam buğu önleyici alabilirsin gözlük camı için
-
hocam bir sprey var belli bir süre buharlanmasını engelliyor adını tam olarak hatırlamıyorum ama
-
@papatyaçayı hocam adını Bi öğrenebilir misiniz
-
Arkadaşlar başvuru formunu tek sayfa halinde çıkarmaya çalıştığımızda yazılar oldukça küçülüyor. Acaba iki sayfa halinde çıkarsak herhangi bir sorun olur mu ?
-
@bilgekagan ben öyle yaptım hocam
-
@leontief75 2 sayfa halinde çıkardınız değil mi hocam ?
-
@ykps anti fog imiş hocam atasun optik yada diğer alışveriş sitelerinde bulunuyor yorumlara bakarak almanızı tavsiye ederim çakma ürün satanlar olabilir
-
@papatyaçayı Teşekkür ederim dostum.
-
Evet hocam
-
@samettin Ayni seyi ben de istiyorum
-
Yarın mülakatta başarılar hocalarım . Mali hizmet alımı için kamu mali dönüşüm genel müdürlüğünde alımın ne aşamada olduğunu sorduralım birimize cevap vermezlerse 12 gün boyunca mutlaka diğer arkadaşlara cevap verirler
Olmaz mı? Alım sayısı ciddi çünkü can suyu olur bekleyenler için . Elimiz boş dönmeyelim amin . -
@karar inşallah hocam.Yalniz ayni cevabi alacağımıza eminim
-
@zenginmemur aynı cevap istemeyiz demi:) allah kerim du bakalım darlayacam orada kim varsa:) aratmayıda cb becerebilirsem düşünüyorum .
-
@karar Hocam ihtiyaç ortada uzman yardımcısı kalmadığı için vekaleten kurumlara uzman istiyorlar.Düşün artık o seviyede durum.Haydar Bey de taleplerin toplandığını söyledi.Normalde bu kadar bir ilan için uğraşılmaz ama bu alım iibfnin A kadrosuydu.Osym en temiz sınavi yapar en az 5000 kisi sinava girerdi.
-
Arkadaslar giriş belgesi ve hes kodu çiktilariyla gidiyoruz baska bir belge vs goturmek gerekmiyor degil mi