2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Hay sansimiza.... tamam anlasildi dalga gecildik... bugun aciklancak die. Kaldi umutlar haftaya ben bu haftadan hec umitli degilim arkadaslar.
-
@gedson bayramdan önce listeler belliymis yani. Diyecek söz yok hayırlısı ile beklemedeyiz
-
@gedson hocam açıkcası ben bunun bir duyum oldugunu düşünmüyorum bir çoğumuz guydan önce açıklanacağını düşünüyoruz zaten buna ilişkin bir öngörü bence sırf duyumum tuttu deyip ego yarıstırmak için yaptıklarını düşünüyorum artık. daha gecen haftaya kadar duyum var mı diye grup grup gezenler bu hafta çıkmıs 1-7 haziran diyokomik doğrusu
-
@gedson hocam hiç başka mülakat aşaması görmediniz mi hâla gvs falan yazanlara inanıyorsunuz yapmayın lütfen ben bile hiç duyumum yok tamemen hisle haziranın ilk haftası açıklanacak dedim umut güzel bir şey ama kendinizi sömürtmeyin
-
mayısın son haftasına girdik haziran duyumları türedi hiçbir duyuma inanmayın artık bence zira hiçbirisi tutmadı tutmayacak da göreceksiniz
-
Hmuy da var mıydı gvs bizde niye olsun ki? Bilemiyorum her gün ayrı bi hikaye dinliyoruz .Allah yardımcımız olsun
-
@deen bazı kurumlar gvs formu verip doldurtup istiyorlar bazıları ise gvs formu vermiyor hiç ama bütün kurumlarda güvenlik soruşturması yapılıyor.. dediğim şey bu zamana kadar gvs mi kalır artık hocam
-
@norm teşekkür ederim cevabınız için.Yani liste yayınlanmadan mı yapılıyor hocam bazı yerlerde
-
Kaymakamlık mülakat sonuçlarının 1 ay içinde açıklandıgı aklıma gelince nasıl bir taşraya gidicez ki güvenlik soruşturması bile 3 hafta oluyor diye sormadan kendimi alamiyorum. Umarım merkeze atama süprizi yaparlar
-
Cidden insan sorgulamadan duramıyor. Merkez olsaydı süper olurdu tabi.
-
@deen hocam genelde gvs yapılıp listeler açıklanıyor ama mesela fon denetciligi alımında listeler yayinlandı gvs yi sonra yaptılar listede olup sorunlu olanları başlatmadılar gibi durumlarda var
-
@sokrates12 hocam çünkü duy kaymakamlıktan çok daha mühim bir meslek
-
@gencbiraday hocam size gelen bir duyum yok mu?
-
@paretowilfredo Üstad burada bekleyen 1200 kişi için neden bir açıklama yapmıyorsun? En azından bilgim yok diyebilirsin. Herkes soruyor.
-
@blueberry 🖒🖒 .....
-
@blueberry twitterdan şimdi bir arkadaşım sordu paretoya telegram grubunda soruları yanıtlamış, telegram kullanan o grupta olan birileri varsa bakabilir mi, buraya kısa bir bilgi geçse ?
-
@norm nelere bakıyorlarda bu kadar uzun sürüyor anlamadım. Mecliste kanunlaşan şey neydi üst düzey memurluğa yapılmıyor mu müfettiş yard. Kontrolör denetçi vs. Bir arkadaş diyor yapılmıyor biri diyor yapılıyor kafam karıştı Kanun metninden anladığım olmayacak şeklinde , bakalım umarım en geç haftaya açıklanır
-
@blueberry PARETO (TELEGRAM)
Dostum esasen bu kadar uzamasına şaşirdım. Ihtiyaçtan ötürü Bakanlığın hizli davranacağını duymuştum.
Bence Bakanlik adim adim gidiyor.
Sira geldi diye dusunuyorum.
Son olarak beklenen defterdar yrd. Sonuclari ve gys yonetmeligi vardı.
Onlar da hallolunca sıra uzman yardimciligi sonuclarina gelmis olabilir.
-
@blueberry yani üstadın da şahsi görüşü dışında duyumu yokmuş.
-
@hayırlısıı teşekkürler bilgilendirme için