2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@paretowilfredo merhaba pareto. Mükerrerliğin önüne geçme olayını tam anlayamıyorum. Duy açıklansaydı ve duy olanları guydan eleselerdi de aynı sonucu elde etmeyecekler miydi?
-
Umarım maksimum kişi atanıcak şekilde listeler hazırlanır da tüm bu beklemelere değer. Halihazırda atanmış birisi yedeklere dahi konmamalı yedeklerde bile mükerrerlik olmamalı bence. Hayırlısı olsun hepimiz adına.
-
@norm kesinlikle hocam yedekte bile olmaması lazım herhalde öyle olur
-
Ne anlamı kaldı Nisanda mülakata girdik erkenden oldu çok şükür dememizin? Yazık.
-
@paretowilfredo sonuçları bekleyen adayların bi hayatının olduğundan bahsettiniz mi üstat?
-
vmy, Sayıştay,sgk, ticaret denetmenlik, ticaret teftişler, ticaret uzmanliklar, kik,bddk, spk... bunları da beklesinler. Kim ya da kimler bekleniyor cidden merak ediyorum.
-
@paretowilfredo
Acele edenleri ve kurumu arayanları asla anlamıyorum.
Mükerrerlik oluşmaması ve kadroların yanmaması için sürecin uzaması bence çok iyi.
Niye acele ediyorsunuz? -
benim elimde sadece duy var bizim günahımız ne allah askına ya bütün umutlarımızı buraya bağlamısız ne kpss basvurabiliyoruz ne ders çalısabliyoruz 1 ay değil 1 gün bekleyecek gücümüz kalmadı bize bunları yaşatanlar bin beterini yaşasınlar insallah
-
@iibflibiri Eğer guydan sonra açıklanır ve gerçekten mükerrerliğe dikkat edilirse bizim gibi sadece duy bekleyenler acisindan atanma ihtimali daha da artiyor hocam. 4 ayı bulucak belki çok yorulduk yıprandık ama bu süreçte olabildigince az disarida kisi kalirsa o kadar iyi bizler acisindan
-
@kullaniciadim hocam yapmayın allah aşkına... duy açıklanır atananlar guya da girmek isterse elenir olay çözülürdü
-
@sokrates12 hocam haklısınız da ben gerçekten anlayamıyorum duy olanı guya almasınlar mükerrerlik olusmaz 1200 kişi bir umut bekliyor bizim hangi şartlarda beklediğimiz kimin umrunda
-
@kullaniciadim ya kardes herkes 2 sınava girmiş gibi ne bu herkesteki tavırlar anlamıyorum. Ben guy mülakatına kalmadım. Ağustos’ta düğünüm var olumlu veya olumsuz sonuçlara göre evimi tutup yerleşeceğim. Şurda kalmış 2 ay. Bizim ne gunahimiz var 2 ayağımız bi pabuca sokuluyor? Açıklasınlar bizim listeyi aynı isimleri guy listesine almasınlar. Bu kadar ilkel bi çözümü uygulamak çok mu zor?
-
Kardeşim o kadar haklısın ki senin durumunda olmayanlar seni anlayamıyor umarım en yakın zamanda gönlündeki olur.
-
@scofieldmustafa hocam aynı durumdayım
-
Kpss moduna girelim o zaman yavaştan anca Ağustos’a açıklanır hepsi
-
@jokerface eyvallah hocam. Hakkımızda 1 düşünene Allah 1000 versin.
-
@hayırlısıı hayaldi gerçek oldu diyelim o zaman.
-
@paretowilfredo yani temmuz ayinda mi aciklancak her sey
-
@mrvguy hazirana da raziyim yani ne kadar daha beklicez ben onu merak ediyirum artik.ama burda bi arkadas yazmisti dedigi dogru cikti temmuzda aciklancak die once guy sonra duy die. Balim once duyu sonra guyu aciklasalar...?
-
@mrvguy önce duyu acıklamazlar artık guy listesi belirlenir yayınlanır sonra duyu belirlerler artık elden birşey gelmez ztn bir hafta sonra guy bitiyor kaybedecek günümüz yoktu lakin bir 20/25 gün daha bekleyeceğiz el mecbur