2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ıron_food “Başvuru tarihi itibariyle” diye belirttiği için haklarının kaybolmayacağını düşünüyorum. Sınav tarihi itibariyle deseydi o zaman sorun olurdu. Bence içiniz rahat olsun.
-
Arayan arkadaşlar arasınlar, vdk başkanına da tweet atabilirsiniz arkadaşlar, ben attım.
-
@hayırlısıı
Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavına girecekler listesi yazılı sınavdan en az 10 gün önce ilan edileceği için şu an için büyük ihtimalle liste yayımlanmayacaktır.Denmiş Facebook’ta
-
@miraculumd42
Yanlış bi mantık olmuş.
En az 10 gün önce ilan edilecek demek 20 gün 30 gün önce de ilan edilebilir ama 9 gün kalaya sarkmaz demek. -
@miraculumd42 kacla kapattığı ilan edilir, mevzu çözülür. Ooo
-
sınırda olanlar için belirsizlik çok kötü gerçekten inşallah yakın zamanda açıklanır ona göre listeye girenler çalışırlar :((
-
@urfaspor63 hocam yuzumuzu guldurdun
-
Yarın personel grup müdürlüğünü mü arayacağız ? Sınavla ilgili ayrı bir birim yoktur heralde.
-
Dostlar zorlu süreç. Yorulmadan ders çalışmaya devam etmeliyiz her türlü. Düşük puanlısı kendini geliştirmek için. Yüksek puanlısı bilgileri tazelemek için. Listeyi boşverip çalışmaya odaklanmak lazım. 85 üstü kazanmış gibi çalışırsa hiçbir şey kaybetmez. Bilgi kazanır. Ne zamana ertelendiği belli değil liste belli olsa ne olacak. Hepimize kolay gelsin.
-
Konu ile alakası yok ama pegem konu anlatımı kullanan var mı iktisat ve maliye de almayı düşünüyorum nasıldır acaba ?
-
Listeler açıklanmadı. Puanı görece sınırda sayılabilecek olanlar ne durumda? Ders çalışabiliyor musunuz? Bu belirsiz durumu gidermek için ne yapmalıyız?
@paretowilfredo Ben kendi adına sayın başkana tweet attım ve kurumu aradım ancak kurumdan bilgi alamadım. -
ben henüz aramadım açıkçası
ama aradığımda olur da bilgi edinebilirsem burada paylaşırım
arayanlar da paylaşsın lütfen -
Arkadaşlar elinde akfon vergi müf. Çıkmış sorular olan var mı? Forumdaki sorular eksik gibi geldi. O arkadaşlar da ekleme yapsa çok seviniriz.
-
Arkadaşlar toplanan başvuruların halen bakanlığın veritabanında olduğu ve erteleme sonrası devam eden işlemlerin durduğu yönünde bilgi aldım. Yani henüz sınava katılmaya hak kazananların listesi oluşturulmamış.
-
@fischer çok inandırıcı değil. Başvurular sistem üzerinden yapıldı aynı gün liste oluşmuştur. Ha herkesi tek tek inceleyip belgelerin doğruluğunu kontrol ediyorlarsa bilemem. Beykoz belediyesinin basvuruları elden ve posta olmasına rağmen her gelen başvuruyu listeye eklemişler daha 1 gün erkenden 80 kişinin puanının 88 üzeri olduğunu söylediler. Böyle bir kurumun listeyi çoktan oluşturmuş olduğunu düşünüyorum.
-
@scofieldmustafa tabi canm. En azından taban puanı beyan et, herkes anlar akıbetini. Sürüncemede bırakmaya bayılıyorlar.
-
@strtmn liste açıklanınca baskı artar diye korkuyorlar galiba
-
Yalnız başvuruları direkt VDK almadı, o noktayı kaçırıyorsunuz. Bu nedenle Beykoz'la kıyaslamanız yanlış. Ben VDK'dan biriyle görüştüm ve kendisi az önce üstadla istişare ettiğini ve bu konuda kendilerine henüz HMB'dan bir liste gönderilmediğini belirtti. HMB tarafından da soruşturulabilir tabii ki.
@scofieldmustafa -
@scofieldmustafa erken seçim ihtimali güçlenirse ve olma yoluna girerse, işte o zaman kullanırlar bu ilanları. Sınav takvimi açısından birbirine bağlı süreçler olur.
-
@fischer eğer öyleyse haklısınız hocam. Bakanlıklarda süreçler yavaş işliyor maalesef.