2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@aer O zaman 85e hayatta düşmez herhalde geçmiş olsun bana
-
@aer bilgi nerden
-
Vdk calisanlarindan 300 den az olmayacağı kanaatini isittim
-
@kamucu25 Daha önceden almış olduğum duyumdu tüm kadrolara alımın 2000 olacağı Vmy 150 civarı olacağı idi dünkü gelişmeyle tam olarak uyuşuyor malesef
-
@paretowilfredo üstad vmy de hmuy gibi bölüm bazlı ve yds li gelir mi? Sonuçta hmuydada beklemiyorduk böyle birşey. İhtimal varsa ona göre bir yol çizelim diye soruyorum.
-
@aer kadroların dağılımı nasıl olacak hepsini yazar mısınız
-
Herkes bişey diyor bu da benim kişisel tahminim
Vmy 400 500
Guy 1200 1300
Duy 100 150
Hmuy 50 100
Avukat 50 100Vmy test yapılacaksa alım sayısı daha da fazla olabilir. Detayları yayınlanacak yönetmelik ve bakanlık yapılandırmasında belli olur
-
Üç sınavın aynı günde yapılacak olması eski usule geçildiği anlamına gelmez mi?
-
@müfettiş_37 Bu yönetmelik ne zaman yayinlanacak bilginiz var mi ? Kasim ayindan beri ha yayınlanacak ha yayınladı bekleyio duruyoruz.
-
@Elinor-Ostrom 2004 2006 arasındaki alımları kastediyosanız bence onun olma ihtimali hiç yok. Eğer sınav aynı gün olucaksa bddk, tmsf tarzı yapıcaklarını düşünüyorum. Tek ilan 3 ünvana alım ve birisini seçme hakkı. Bu da yaklaşık 10 bin kişinin sınava girmesinden ötürü puanları baya aşağı çeker.
-
@Baelish hocam normalde yayınlanması gerekirdi hatta yapılandırma kararnamesi de yayınlanması gerekirdi ama bu maliye de ne olıyor bilmiyorum ama bu bakan geldiğinden beri bu hususlarla alakalı hiç bir ilerleme yok tek yaptığı hali hazırda çalışan vmy leri vm liğe atamak
-
Arkadaşlar acaba 2020 kpss istenir mi vmy
-
@Marsiyal HMUY için beklediğimi o dönem dile getirmiştim dostum. YDS'yi de keza öyle. Hazine o kadroda çok etkindi, neticeleri de beklediğimiz gibi oldu. VMY ile ilgili menfi değil müspet beklentilerim var. Ama yapılanma sonlanmadan ne söylesek havada kalır şu anda.
-
@paretowilfredo lütfen yeni alımda yds veya ingilizce bekliyorum demeyin yıkılırım
-
@aer aynı gün 150 kişilik bir vmy mi yoksa 1000 kişilik guy mu tercih edilir.Vmy 150 kisi klasik mi olur
-
Vmy'nin geleceği netleşti. Haz.Mal.Muft.Yrd. konusunda bir gelişme var mı acaba? Gerçi onu da bize yedirmezlerde neyse. Birkaç ay önce yönetmeliği yayımlanmıştı. Uzmanlikta YDS istediler müfettişliğinde de YDS önkoşulu olabilir mi?
-
@LioN müfettişliklerde yds yok.Ancak maksimum 50 kişi alır alırsa.
-
@zenginmemur vmy de yokta kardeşim bu maliye hazine ile birleşince işler karıştı. Belki isterler hmuy da istedikleri gibi.
-
@LioN hicam genelde müfettıslikler yds istemiyor.Bu yıl tcdd ulastirma mke istemedi.
-
@aer toplamda 2000 kişinin olacağı herkes tarafındn bilinen bir şeydi zaten.